Guide

Surfing udstyr

HVAD ER EN SURF LEASH?

En surf leash er nødvendig, når du befinder dig på vandet. Den skaber tryghed, og sikrer dig, at du altid er i nærheden af dit Stand Up Paddle board. En leash line er et must-have for alle som surfer.
Din leash skal placeres rundt om højre ankel, og skaber forbindelse mellem dig og dit SUP board, hvis du skulle miste kontrollen eller falde i vandet.

Du skal altid bruge en surf leash, uanset hvor du surfer og hvilke forhold du tager ud i. Selv de bedste surfere bruger en leash line. Den sikrer nemlig at boardet aldrig forsvinder fra dig.
Vores surf leashes er fremstillet i naturgummi og har en vægt på 70g. Det gør dem til de letteste leashes på markedet!

SIKKERHED PÅ VANDET

 

Gå aldrig på vandet alene!

Uanset om du windsurfer, SUP surfer eller tredje, så surf aldrig alene. Lad altid andre vide at du tager på vandet, og hvornår du forventer at være tilbage. Hold altid andre informeret om dine
planer.

Holder du dig ajour med vejrudsigten, har du altid paratviden og udgangspunkt for dagens sejlads. Vil vinden tage til? Vil den dreje, og hvad kommer det til at betyde for dig som surfer?
Kend dine begrænsninger og tilpas dit surfing udstyr til vejrforhold der matcher dit niveau. Er du stadig begynder, så spørg altid garvede surfere til råds. Alle hjælper hinanden, og det vil du også komme
til at opleve.

Peter fra SURFMORE har lavet en rigtig fin video, hvor han giver gode råd til sikkerhed på vandet.

Surf tøj og påklædning

I Danmark bør du ikke surfe i badetøj. Uanset om du surfer, windsurfer, kitesurfer eller noget fjerde, er du hele tiden i kontakt med vandet, og det afkøler kroppen hurtigere end du tror – selv på
sommerdage fra en skyfri himmel. Vi har et smalt, men stærkt sortiment af våddragter, som er designet til at blive brugt hele året rundt.

Fælles for alle våddragter er slidstærke materialer, gennemtestet kvalitet og så har de alle en tykkelse, som giver mulighed for surfing størstedelen af året. Her får du kvalitets surfing udstyr og våddragter i quick dry materiale.

Den første våddragt

Står du og skal til at investere i din første våddragt?

Se alle vores våddragter.

Alle SURFMORE våddragte er designet og konstrueret til surfere som vil have kvalitetsdragte fra starten. En våddragt skal holde i mange år, den skal være komfortabel og samtidig slidstærk og fleksibel. Det er nogle af kriterierne som du bør opstille, før du køber en ny svømmedragt.

Se våddragt til dame.

Alle vores våddragter er fremstillet i minimum 3/5 mm neopren. Det giver en våddragt, som kan bruges fra april til slutnigen af september. Du får samtidig slidstærke knæ, flex neopren og back-zip lynlås. Måske en af de bedste våddragte til begyndere som vil have kvalitet og slidstærke materialer.

Se våddragt til herre.

Vi udvikler, designer, tænker og arbejder hele tiden på at optimere vores produkter. Derfor kender vi dem også ind og ud. Det er din fordel, når du skal have vejledning omkring køb af ny våddragt.

 

Svømmevest

Det er lovkrav at bære svømmevest, når du er på vandet. En vest er sikker, praktisk og hjælper dig med opdrift, når du er på vandet. Vores SURFMORE Svømmevest er en af vores bedst sælgende produkter og ikke uden grund.

Denne svømmevest har en rigtig god pasform, giver fleksibilitet samt følelsen af frihed, når du er ude at surfe. Udfordringen ved mange almindelige redningsveste er, at de skarver under armene og er designet til at blive brugt af sejlsportsfolk. Når du surfer, skal du have en svømmevest som er designet til surfing. Bevægelighed, god pasform og frihed. Det er hvad du har brug for.

Har du af en eller anden grund ikke lyst til at benytte en svømmevest på vandet, så er rigtig mange Stand Up Paddle surfere begyndt at bruge en oppustelig svømmevest. Det smarte ved en oppustelig svømmevest er, at den kan spændes om livet og indstilles. Den oppustelige svømmevest kan samtidig bruges som en lille taske, når du er på vandet og dermed har du ikke en tætsiddende vest om kroppen. Den oppustelige svømmevest udløses, når du aktiverer patronen og i løbet af få sekunder vil du have en oppustelig redningskrans.

supimpactvest