Eretic

Viser alle 2 resultater

  • Tilbud eretic-powder-sneloebehjul

    Eretic Powder Sneløbehjul

    3.099,00 kr.
  • Tilbud eretic-slope-sneloebehjul

    Eretic Slope Sneløbehjul

    3.099,00 kr.

Eretic 

Du kender den klassiske kælk. Snowboardet og skiene. Eretic kombinere actionsport i sneen med snowboardet, kælken og skiene på samme tid.

Oplev det vi på dansk kalder et ‘sneløbehjul’ eller en ‘Snow scooter’. Eretic har gennem flere år designet og tegnet på snow-scooteren inden den ramte markedet.

I USA er sneløbehjulet populært blandt unge og det forstår vi godt!

Hvor kan jeg bruge mit sne løbehjul? 

Du skal selvfølgelig have bare en smule sne, før du kan komme ud at bruge dit sneløbehjul fra Eretic. Det behøver ikke nødvengivs at være en masse sne, men der skal altså lidt til for at kunne skabe fart med sneløbehjulet.

Et sneløbehjul kan bruges på gader, streder og den lokale bakke. Du kan faktisk bruge den alle steder. Tag den med på farten og giv den gas!

 

Skal jeg bruge hjelm med et sneløbehjul? 

En snow-scooter betegnes som actionsport og vi anbefaler derfor at du sørger for at benytte hjelm under brug. En god hjelm beskytter dit hoved og tager stødet i værste tilfælde. Det er derfor afgjort en nødvendighed at bruge hjelm under actionsport.

Som forældre er det dit ansvar at dit barn benytter hjelm under actionsport. Se vores udvalg af skaterhjelme som både kan bruges til surfing, snowboarding og actionsport.