Swingcars

En swingcar er det oplagte valg til børn, der ønsker at have det sjovt, være aktive og træne deres motoriske færdigheder, balance og koordination. Her på siden finder du alle vores tilbud på swingcars i forskellige farver, størrelser og designs.

Viser alle 5 resultater

 • my-hood-boxkart-mooncar

  My Hood Boxkart – Moon Car

  998,00 kr.
 • my-hood-swing-roller

  My Hood Swing Roller – Micro

  698,00 kr.
 • my-hood-swing-roller-grøn

  My Hood Swing Roller – Mini

  798,00 kr.
 • Swingcar-Mørkeblå

  Swingcar – Mørkeblå

  449,00 kr.
 • Swingcar-pink

  Swingcar – Rosa

  449,00 kr.

Swingcars! De kendes også som swing roller eller plasmacars, men er i bund og grund det samme stykke legetøj. Swingcars sikrer børn timevis af sjov, samtidig med de er aktive og øver deres motoriske evner samt balance.

 

Hvad er en swingcar?

En swingcar er et køretøj til børn, hvor barnet selv kan bruge sine bevægelser til at skabe fremdrift. I stedet for at bruge pedaler og batterier, som ofte er set i disse køretøjer til børn, bevæger barnet sig blot fremad ved at dreje på rattet frem og tilbage.

En swingcar er et meget simpelt stykke legetøj, men i sandhed genialt til børn – og så er det samtidig et økonomisk og miljøvenligt valg for familier til børnene.

 

Bevægelsesteknologi i verdensklasse

Swingcars er designet og opbygget således, at de fungerer ved hjælp af inerti og centrifugalkraft. Det betyder, at når barnet drejer på rattet, skabes der en kraft, som giver fremdrift i køretøjet.

Teknologien gør det muligt for børn at bevæge sig – og helt uden brug af pedaler eller batterier – det er fedt! Og dit barn vil med garanti også synes, at det er sjovt. Dernæst er det en unik måde for børn at træne motoriske færdigheder, balance og koordination på.

 

Hvad er fordelene ved swingcars og swing rollers?

Først og fremmest er de sjove for børnene, og så byder de samtidig også på træning og udvikling af motorikken, balancen samt koordination. Og jo før børn kommer i gang med dette, desto bedre.

 

Udvikling af motorikken

En swingcar, plasmacar eller swing roller, kald den hvad du vil, fremmer barnets motoriske færdigheder og udvikling. Ved at dreje rattet og anvende kroppen til at styre køretøjet, forbedrer børn både styrken i musklerne, koordinationen og balancen.

I sidste ende er det med til at udvikle de generelle bevægelsesevner hos børn og gøre dem mere fysisk aktive.

 

Miljøvenligt og økonomisk valg

Swingcars kræver hverken batterier eller elektricitet for at fungere, hvorfor de må siges at være det miljøvenlige valg, når det kommer til legetøj til børn.

Udover at være miljøvenlige, da du ikke har brug for batterier eller elektricitet, skal du heller ikke løbende betale for dette, hvorfor de også er et økonomisk valg – du sparer altså penge på batteri og energiforbrug i husstanden. Dernæst er swingcars ofte fremstillet i holdbare materialer, der giver en lang holdbarhed.

 

Sådan vælger du den rette swingcar til dit barn!

Vi ved godt, at det ikke nødvendigvis er nemt at vælge den bedste swingcar for dit barn. Der er også visse faktorer og funktioner, du kan kigge efter, når du skal finde den rigtige for dit barn.

Vi har et bredt sortiment af swingcars, der passer til forskellige aldre, størrelser og præferencer.

 

Alder og vægt

Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge en swingcar, som passer til alderen og vægten på dit barn. Størstedelen af swingcars, swingrollers og plasmacars er lavet til børn fra 3 år og opefter, men vi anbefaler altid, at du tjekker producentens anbefalinger for at være sikker.

 

Design og farve

Swingcars kommer i mange forskellige farver og designs, hvorfor du med garanti også kan finde en, der passer til dit barn. Der er både lyse og livlige farver til mere afdæmpede farver, så lidt af hvert.

 

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed bør altid være første prioritet, og det samme gælder for swingcars. Alle vores swingcars kommer i høj kvalitet med holdbarhed og sikkerhed som prioritering 1 og 2.

 

Køb din swingcar hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af alt fra swingcars, swing rollers, men også løbecykler, løbehjul til børn og meget mere til!

Uanset om du leder efter en simpel model i enkle farver eller anden type, har vi helt sikkert en model på lager, som er den rette for dig. Skulle du have nogen spørgsmål til vores swingcars eller andre produkter, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.