Konfidence

Konfidence er et mærke, der laver svømmeveste til børn, voksne og tilhørende svømmeudstyr til de små. Konfidence har som mærke modtaget op til flere priser for deres svømmeudstyr grundet sikkerhed, komfort og design. Se alle vores Konfidence svømmeveste herunder.

Viser alle 3 resultater

Konfidence er blandt de mest kendte mærker, når vi taler svømmeveste til børn. De har gennem tiderne udviklet mange svømmeveste, løbende udviklet videre, designet dem anderledes og har år efter år, formået at komme op med nye designs.

De nye designs, teknologier og ændringer har hver gang givet en fornyet svømmevest med endnu bedre komfort, pasform og sikkerhed end den forrige.

 

Konfidence: Derfor skal du købe en svømmevest fra mærket! 

Svømmeudstyr og svømmeveste fra Konfidence er skabt med den forudsætning, at det skal være rart for børn, såvel voksne at have på.

Mange børn prøver at have tungt svømmeudstyr på i form af bælter, veste og svømmearmbånd, der giver varme, sikkerhed, og samtidig lader dit barn flyde i vandet. Men det giver ikke den rigtige, behagelige løsning, som du får med en letvægtig svømmevest, der både har indbygget justerbar opdrift og god pasform, som du får fra Konfidence.

 

Hvordan blev Konfidence til?

Konfidence blev lanceret i 1998, da de to stiftere, Andy og Caroline, havde haft nok “problemer” med svømmeveste til børn fra andre mærker, som de ikke mente, at der gav deres børn den bedste oplevelse i vand.

Grundet deres utilfredshed byggede de deres egen svømmevest, hvorefter deres svømmevest, Konfidence Original svømmevest blev til – og det er også deraf, at navnet på mærket, Konfidence, stammer fra.

I dag har Konfidence modtaget et væld af toppriser fra forældremagasiner, diverse hjemmesider og brancheorganisationer for deres flotte og sikre svømmeprodukter. Dette inkluderer bl.a. særligt deres svømmevest, The Original Konfidence, men også meget andet af deres udstyr.

 

Køb Konfidence svømmeveste på SURFMORE.dk

Vi er tilhængere af, at alle skal have den bedst mulige oplevelse på og i vand, uanset om du er barn eller voksen. Derfor tilbyder vi de populære svømmeveste fra Konfidence, der sikrer dit barn, men også dig som forælder en god og unik oplevelse med svømning og vandsport.