Jetboards

Har du mod på at prøve noget helt nyt? Noget, som de færreste har stiftet bekendtskab med, nemlig surfing på et jetboard. Med et elektrisk surfboard kan du svæve over vandet, og opleve surfing på en helt ny måde. Hos SURFMORE forhandler vi bl.a. jetboards fra Waydoo, som er det førende mærke i Europa. 

Viser alle 6 resultater

 • flying-fish-waydoo-flyer-one-epp-edition

  Waydoo Flyer One+ EPP Edition

  55.799,00 kr.
 • hydroflyer-cruiser

  HydroFlyer™ CRUISER

  109.999,00 kr.
 • flying-fish-jet-one-controller

  Waydoo Jet One controller

  2.799,00 kr.
 • waydoo-flying-fish-flyer-one-carbon-edition

  Waydoo Flyer One Carbon Edition

  59.999,00 kr.
 • waydoo-flying-fish-e-foil-kvinde-paa-vand

  Jetboard kursus

  2.800,00 kr.
 • waydoo-powerlift-batteri-e-foil

  Waydoo E-Foil Powerlift batteri

  19.999,00 kr.

Hvad er et jetboard?

En e-foil, jetboard, elektrisk surfboard eller elektrisk foil – kært barn har mange navne, er en hydrofoil, som svæver ved hjælp af en elektrisk motor. Denne hjælper med at skubbe boardet fremad. Normalt kender du surf boards eller SUP boards, som skal bruge sejl, padler og kites eller wingsurfers til wingfoil for at få fart på, men et jetboard bruger en elektrisk motor til at give fart på vandet. 

Det elektriske surfboard er en ny disciplin inden for surfing og vokser med lynets hast. Det er helt unikt, at du kan surfe på vandet, helt uden brug af vind og bølger. Det giver dig mulighed for at få masser af fart og oplevelse, uden at skulle vente på vind og vejrforholdene. Et elektrisk jetboard kan benyttes til ethvert givent tidspunkt!

 

Hvorfor skal jeg købe et jetboard?

De elektriske surfboards er blevet uhyre populære gennem de seneste par år. Et elektrisk jetboard cruiser hen over vandet med fuld fart, mens du selv bestemmer hastighed og kontrol, med den tilhørende håndbetjente controller, Waydoo Jet One Controller til jetboard.

Et jetboard kan svæve over vandet med næsten 40 km/t. Når der kommer luft ind under boardet, rejser folien på boardet sig op i vandet – mere eller mindre på samme måde som en vinge på et fly. Måske har du set en hydrofoil før og et elektrisk surfboard virker på samme måde. Her står du blot på boardet, mens du har en fjernbetjening i hånden, som du kan navigere med. 

Gennem de seneste par år er jetboards blevet vildt populære. Mange har taget dem til sig, og det kan vi godt forstå. Det er nemt at komme i gang med, og er samtidig skide sjovt. I løbet af kort tid er du i gang og inden du ser dig om, svæver du hen over vandet med fuld fart!

 

Hvordan fungerer et jetboard?

Et elektrisk surfboard virker kun via. det medfølgende powerlift batteri, som medfølger alle elektriske surfboards. Batteriet er med til at give strøm til foilen, og sikrer dig samtidig fart og kontrol på vandet. 

Du bestemmer helt selv farten med den håndholdte fjernbetjening. Hastigheden kan tilpasses efter behov og giver du den fuld gas, kan du surfe med op til 40 km/t! 

Når jetboardet først kommer op i fart, vil snuden på boardet stille og roligt begynde at bevæge sig op over vandets overflade. Pludselig svæver du via hydrofolien, som får luft ind under sig. Følelsen er helt unik, når du prøver det!

Som begynder skal du vænne dig til, at du først og fremmest svæver hen over vandet, men omvendt er det faktisk noget, som de fleste kan lære og komme i gang med relativt simpelt. Den elektriske jetmotor gør det nemt at komme i gang, og balancen skal du nok få styr på ved brug.

Hvilket tilbehør skal jeg bruge til et jetboard?

Vi anbefaler altid, at du bruger en våddragt, når du skal afsted på dit jetboard. En god våddragt sidder tæt til kroppen og hjælper med at give varme og isolering på vandet. Det er klart en fordel med en god og varm våddragt på dit elektriske surfbræt. Eftersom at boardet kan komme højt op i fart, tager våddragten også en del af slaget, hvis du skulle falde.

Udover en våddragt er det samtidigt vores klare anbefaling, at du benytter en vandsportshjelm ved brug. Formålet med at bruge en hjelm er selvfølgelig at beskytte dit hoved, hvis du skulle falde. Dette vil kunne ske i starten, og derfor vil det være fornuftigt, at du anvender en hjelm, når du står på dit jetboard.

Til alt actionsport på vandet, hører en god svømmevest eller redningsvest sig hjemme. Sikkerheden på vandet er vigtig, og det er den bestemt også på et jetboard. Det er derfor vigtigt, at du anskaffer dig en svømme- eller redningsvest, hvis du ikke allerede har en. En svømmevest har til formål at holde dig i vandoverfladen, og skaber sikkerhed for dig på vandet.

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om jetboards

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af elektrisk jetboard?

Dit elektriske surfboards kommer i en taske for sig selv, og herefter skal du indsætte og montere de øvrige dele. Det gælder blandt andet masten (foilen) samt batteriet, der sikrer dig fremdrift og fart på vandet. Derudover, skal du skrue vingerne på, som giver dig et løft på vandet, så du får en svævende oplevelse.

Når du modtager dit jetboard, er det vigtigt, at du tager dig tid til at få skruet det sammen korrekt. Hele sættet er designet som en plug-and-play løsning, men tag dig tid til at montere vinger, foil og få styr på de grundlæggende ting om dit nye elektriske jetboard.

Føler du ikke, at du har fået svar nok på eventuelle spørgsmål, du må have i forbindelse med køb af produktet, har vi oprettet en hel FAQ om jetboards.

 

Hvad koster et jetboard?

I dag findes der kun få forhandlere af elektriske surfboards. Elektriske jetboards er netop ved at komme frem og ses oftere på strandene rundt omkring. I sær i Sverige og Holland er disse surf boards blevet populære, og bliver ofte anvendt på diverse strande.

Hos SURFMORE er vi stolte af at have fået forhandling af Waydoo. Her får du et af de absolut bedste jetboards på markedet – og til en pris, som fortsat er til at betale. Boardet giver op til 40 km/t hastighed, og batteriet oplades på små 2 timer. Dette giver en aktiv tid på vandet, som ligner 85 minutters surfing.

 

Hvordan samler jeg et elektrisk surfboard?

Jetboards fra Waydoo er designet til hurtigt at komme på vandet. Faktisk kræver det ikke raketvidenskab at samle en e-foil, men de første gange bør du gøre det med god tid og ro.

Bor du tæt ved vandet, kan du have dit elektriske jetboard stående og klar. Du har kun behov for at oplade batteriet til brug. En efoil er nemt at opbevare, og kan hurtigt pakkes sammen. Derudover medfølger en praktisk rejsetaske, hvori alle komponenter kan være. Det gør det nemt og praktisk at transportere det elektriske surfbræt rundt.

I bund og grund er et Waydoo jetboard en plug and play løsning. Hele sættet er designet til at tage dig hurtigt på vandet og i løbet af 10 minutter, har du samlet og monteret alle dele.

 

Hvor meget vejer et jetboard?

Vores elektriske jetboard, Waydoo Flyer One EPP vejer 12,6 kg for boardet, og som komplet sæt vejer det 35 kg. Dette er inklusiv board, foil, batteri og controller. E-foilen i EPP versionen er den letteste, og har kun en volumen på 110 L.

EPP står for expanded polypropylene, og har en høj styrke, men samtidig også en relativ lav vægt. Det er svært at lave et elektrisk surfbræt i denne konstruktion meget lettere, da der også er brug for styrke og løft. Her får du en unik struktur og stivhed – samtidig tåler det stød og bump. Det elektriske surfbræt i EPP er den mest solgte elektriske foil på markedet, og prisen holdes stadig på et fornuftigt niveau – selvom det naturligvis kan virke som rigtig mange penge – og det er det ovenikøbet også!

 

Hvilke jetboards findes der på markedet?

Der kommer flere og flere producenter af jetboards, men hos SURFMORE har vi valgt at forhandle de populære modeller fra Waydoo. Waydoo er det førende mærke i Europa og tilbyder på nuværende tidspunkt to modeller:

 

Alle jetboards leveres komplet og klar inkl. rejsetaske mm. 

Kontakt os gerne for forespørgsel på elektriske jetboards.