Skihjelme til herre

Er du på udkig efter en god skihjelm til herre med og/eller uden visir, er du havnet det helt rigtige sted. hos SURFMORE har vi et stort udvalg af skihjelme til herre fra alle de kendte mærker. Rul ned på siden, og find alle vores skihjelme til herre med visir eller uden.

Hvorfor skal jeg bruge en skihjelm udviklet til herre?

Alle ved efterhånden at en skiferie kræver en god skihjelm. En skihjelm til herre må selvfølgelig gerne se godt ud, hvem vil ikke gerne det? Når det så er sagt, er det enormt vigtigt med en skihjelm som beskytter hovedet og værner om dig uanset hvad du skulle komme ud for på skiferien.

Sikkerhed er nemlig et must-have på enhver skiferie, og det er uanset om du er professionel eller bambi på glatis. Alle skal bruge en skihjelm, både mænd, kvinder og børn, og der findes altså ingen undtagelser.

 

Hvad er forskellen på skihjelm til herre og dame?

En skihjelm til damer er altid en smule mindre. Virker det mærkeligt? Faktisk er der en meget logisk forklaring. Hovedet på kvinder er mindre generelt og derfor er skihjelme til kvinder altid mindre end til mænd.

Derfor kan herre ej heller benytte en skihjelm, som er designet til damer. Den vil simpelthen komme til at sidde for tæt omkring hovedet og det vil være en dårlig oplevelse.

 

Hvilke mærker af herre skihjelm findes der?

Skihjelme findes i vildt mange mærker, modeller og farver. En god skihjelm koster fra minimum kr. 500 og de dyreste koster et par tusinde. Se om du ikke kan finde en skihjelm fra et mærke du kender. Forvent at bruge omkring kr. 1000. Dermed er du dækket ind, og din herre skihjelm har højest sandsynligt også systemet MIPS. En skihjelm med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), giver dig den nødvendige beskyttelse, som du bør have, når du står på ski og snowboard.

I dag vælger mange en skihjelm som de kender. De fleste vil gerne købe en skihjelm fra et af de mærker som de kender, men også en skihjelm som er designet og konstrueret efter alle sikkerhedsforanstaltninger.

Rigtig mange danskere køber skihjelme fra SMITH. Skihjelmene fra smith er lette rent vægtmæssigt, men de er også behagelige, og så kan de købes for priser som er til at betale. Fra Smith finder du også skihjelme med visir og mange andre gode, der alle er gode i hver deres forhold.

Alpina er også kendt for deres utrolig lækre og slidstærke skihjelme. Her får du farverige designs og du kan tilmed benytte dem med deres smarte skibriller. Alpina er især kendt for deres lækre skihjelme til børn.

Det tredje populære mærke indenfor skihjelme er K2. Her får du nogle af markedeste bedste skihjelme til herre. Oplev høj kvalitet og designs som konstant forbedres med tiden. K2 er kendt for deres uovertrufne kvalitet og skihjelme som holder i mange år af gangen.

 

Hvordan skal en skihjelm sidde?

En skihjelm skal sidde tæt omkring dit hoved. Det nytter intet hvis din herre skihjelm skøjter rundt på hovedet, mens du suser ned af pisten. Sørg derfor for at din skihjelm passer til dit hovedstørrelse og at den er spændt korrekt.

En skihjelm til herre skal beskytte dit hoved mod tunge fald og slag. Måske falder du uheldigt og slår dig. Du kan også være uheldig at en tysker knalder dig ned bagfra. Begge scenarierne er dårlige og dumme. Pointen er bare, at en skihjelm er en nødvendighed!

Inden du køber en skihjelm til herre, kan du nemt måle omkredsen på dit hoved med et målebånd. Derved kan du sikre dig, at du rent faktisk kan passe den skihjelm du overvejer at købe.

 

Køb skihjelm til herre på tilbud hos SURFMORE

Hos SURFMORE udvider vi løbende vores sortiment af skiudstyr og ikke mindst hjelme til ski og snowboard. Vi er lagerførende på langt de fleste produkter og det er altså din sikkerhed for ALTID hurtig levering fra dør til dør. Vi ved nemlig godt, at du højest sandsynligt står og skal på skiferie og gerne vil have din nye skihjelm til herre inden ferien starter.

Når du besøger os, kan du være sikker på høj kvalitet i alle produkter. Vi handler med nogle af de bedste og største brands på markedet – og dertil bestræber vi os på altid at kunne levere markedets bedste priser. Ingen gider nemlig at betale for meget for produktet, og det forstår vi udmærket.

Vi er en dansk webshop med dansk lager. Vi er surfere, action sportsfolk og skientusiaster. Vi sætter en stor dyd i at vejlede dig og formidle produkterne, som passer til netop dig.