Reef

Reef laver uden tvivl blandt de bedste badesandaler på markedet, og så kommer de i et hav af forskellige designs, farver og til mænd, kvinder og børn. Vi forhandler et bredt sortiment af Reef badesandaler samt mere, som du finder herunder!

Viser alle 6 resultater

Hvem er Reef?

Vi elsker historien om Reef. I 1984 starter de to brøde Fernando og Santiago Reef. Begge brødre voksede op i Syd Amerika og havde begge en stor kærlighed for surfing og stranden.

Målet med Reef var at skabe højkvalitets badesandaler, men vigtigt var, at de også skulle være behagelige at bruge. Sandalerne skulle nemlig passe ind i deres livstil med surfing og action gennem hele dagen. Derfor bruger Fernando og Santiago lang tid på, at udvikle form, valg af materialer og måden at producere sandalerne på.

I dag siger årstalet 2023 og Reef fortsætter deres rejse mod de bedste badesandaler på markedet. Med tiden har Reef udviklet sig og gået mere ind i miljø produktion og valg af materialer. Hos design afdelingen hos Reef har man konstant formået, at udvikle badesandalerne sæson for sæson.

Reef mener selv at deres badesandaler er et bevis på et godt og lykkeligt liv. Køb du derfor trygt et par lækre badesandaler hos Reef.

Hvorfor købe badesandaler fra Reef? 

Badesandaler kan være en svær størrelse at købe. Enten får man dem købt for sent, for billigt eller i for dårligt kvalitet. Nogle vælger omvendt først at købe dem på ferie og det går ud over kvalitet og valg af størrelse. Det er ærgerligt!

Reef er kendt for den høje kvalitet, men også badesandaler som faktisk tilpasses foden. For dig giver det komfort og bevægelighed på stranden.

Reef har produceret badesandlaer siden 1984 og dette er din kvalitetssikring!

Badesandaler fra Reef

For mange er Reef kendt som et ægte surfbrand. Reef har bestemt også ophav indenfor surfing, men i dag er Reef efterhånden blevet så stort, at det er et lifestyle brand.

I mange år var de verdensberømte surfer Mick Fanning ambassadør for Reef. Udover Mick var flere kendte ‘pipeline’ surfere en fast del af udviklingen hos Reef.

Faktisk var Reef de første til at lave badesandaler med øl-oplukker i sålen. Vidste du det?

Køb Reef hos SURFMORE 

Gennem vores mange stærke samarbejdspartnere kan vi altid tilbyde et bredt udvalg af badesandaler fra Reef. Alle badesandaler fra Reef ligger på lager i Danmark og derfor kan vi hurtigt sende netop de sandaler som du ønsker.

Hos SURFMORE har vi Reef sandaler til mænd, kvinder og børn.