SURFMORE

Her på siden kan du finde alle produkter fra SURFMORE. SURFMORE er et dansk brand, som startede ud med at producere oppustelige paddleboards i 2018, men har siden da udviklet produktsortiment til neopren, tilbehør og meget mere. Rul ned, og se alle produkter.

Viser 1–27 af 72 resultater

 • Tilbud surfmore-change-mat-sort-roed

  SURFMORE Change Mat – Sort/Rød

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard-pro

  SURFMORE Balanceboard Pro

  999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sko-3mm

  SURFMORE Neopren Sko (3 mm)

  299,00 kr.
 • Tilbud surfmore-split-toe-neopren-sko-2-5-mm

  SURFMORE Split-Toe Neopren Sko (2 mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-robe-short-sleeve-camo-02

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Camo

  999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-robe-detaljer

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Navy

  849,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-102-x-33-sup-board-roed

  SURFMORE Allround 10’2 X 33 SUP Board – Rød

  1.999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-touring-11-6-x-33-sup-board

  SURFMORE Touring 11’6 x 31 SUP Board

  2.195,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-11-2-33-sup-board-blaa

  SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board – Blå

  1.999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sokker-3mm

  SURFMORE Neopren Sokker (3mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-elektrisk-sup-pumpe-20-psi

  SURFMORE Elektrisk SUP Pumpe 20 PSI

  999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  249,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-ventil-adapter

  SURFMORE SUP Ventil Adapter

  99,00 kr.
 • Tilbud surfmore-hp2-sup-pumpe

  SURFMORE HP2 SUP Pumpe

  279,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-handsker-1-5-mm

  SURFMORE Neopren Handsker (1.5 mm)

  299,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-luffer-3mm

  SURFMORE Neopren Luffer (3mm)

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-skiftemaatte-vaaddragt

  SURFMORE Skiftemåtte

  249,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  479,00 kr.
 • Tilbud surfmore-aluminium-sup-paddle-3-delt-2020-alle-dele

  SURFMORE Aluminium SUP Paddle 3-delt 2020

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-microfiber-haandklaede

  SURFMORE Microfiber Eco Håndklæde

  149,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  749,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard-pro-vacation-limited-edition-print-01

  SURFMORE Balanceboard Pro Vacation

  900,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 10L

  169,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 20L

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-herre-vaaddragt-32-mm

  SURFMORE Våddragt Herre (3/2mm)

  450,00 kr.
 • Tilbud surfmore-vaaddragt-dame-32-mm

  SURFMORE Våddragt Dame (3 mm)

  599,00 kr.

Hvem er SURFMORE?

SURFMORE designer og udvikler paddleboards, samt en lang række af neopren tilbehør og hardware indenfor aktiv vandsport og surfing.

I dag produceres over 100 produkter fordelt på forskellige produkt kategorier. SURFMORE har et bredt udvalg af surf udstyr til både begyndere og øvede. Målet har altid været at skabe udstyr som kan tåle at blive brugt gennem mange år.

Når du vælger paddleboard udstyr fra surfmore har det altid en gensalgsværdi og vil du opgradere dit sup board står der altid en ny klar til at købe et brugt paddleboard. Det gør der simpelt af den grund, at alle komponenter er designet til at blive brugt og kan udskiftes i takt med løbende slid.

 

Hvorfor vælge SURFMORE?

Når du vælger et SURFMORE sup board, så vælger du ikke bare et tilfældigt sup board. Du har allerede researchet, læst og undersøgt omkring valg af mærke og model.

SURFMORE er designet til at holde. Igen og igen, år efter år. Alle komponenter kan skiftes som sliddele og konstruktion, indpakning og design leveres i top kvalitet. Alle SURFMORE boards leveres komplette med alt nødvendigt udstyr for at komme på vandet. Designet, tænkt og gennemtestet af danske surfere!

Hvilket oppustelige SUP board bør vi vælge?

SURFMORE kommer i 4 forskellige modeller.

 • SURFMORE kids modellen til børn. Her får du et af de eneste sup børneboards på markedet i flotte farver og som komplet sæt.

 

 • SURFMORE ALLROUND modellerne som kommer i to størrelser og to farver. SURFMORE SUP ALLROUND modellerne er nogle af de mest solgte oppustelige sup boards på markedet og ikke uden grund. De er stive, hårdføre og stabile og de egner sig eminent godt til begynderen, den øvede og hele familien. Her får i top udstyr til priser som kan betales!       Se video af ALLROUND boardet.

 

 • SURFMORE TOURING er absolut et af de fedeste touring og racing boards på markedet. Her får i et touring board i 11’6 med massere af fart, konstruktion og retningstabilitet. Oplev et sup board som skær gennem vandet og samtidigt giver mulighed for fede ture langs fjord og hav.

 

Hvorfor vælge et SURFMORE paddleboard?

Du vælger et SURFMORE paddleboard når du prioritere kvalitet, design og konstruktion. Et SURFMORE board er en investering og kan bruges gennem mange år. Du betaler en smule mere, men du får langt mere i sidste ende. Det er hele vejen fra den medfølgende rejsetaske, til HP2 pumpen, akulon finnen og selve konstruktionen i boardet.

Alle SURFMORE boards er fremstillet I en dobbeltlayer MSL1000D konstruktion. Dette er noget af det mest stabile og stive man kan få på markedet indenfor oppustelige paddleboards.

Rigtig mange klubber, foreninger og sejlsportscentre vælger SURFMORE. Det gør de grundet levetiden og holdbarheden på udstyret. Det kan tåle at blive brugt hårdt og derfor er det oplagt til forening og klub miljø. Alle sliddele kan ydermere skiftes efter behov og det er med til at give en komplet løsning på sup boards.

 

Hvad følger med i et oppusteligt SURFMORE sup board?

Når du købet et oppustelige sup board fra SURFMORE modtager du sættet komplet. Komplet leveret betyder at du kan tage sættet med til stranden og gå i gang med at pumpe det op. I løbet af små 10 minutter vil du være på vandet!

Se videoen hvor Peter pumper sit SURFMORE board op.

Alle SURFMORE paddleboard indeholder først og fremmest et oppusteligt paddleboard.

 

SUP pumpe

For at få luft i det oppustelige sup board har du selvfølgelig brug for en pumpe. Til alle oppustelige surfmore boards medfølger en HP2 pumpe. Dette er en højtryks sup pumpe og den pumper tilmed begge veje. Det betyder at du kan pumpe luft i boardet og samtidigt suge det ud af boardet. I længden er det med til at spare dig for massere af tid.

Det oppustelige board kan nemt foldes sammen og smides i den medfølgende rejsetaske. Rejsetasken medfølger i alle sup boards og er lavet med skulderstropper og håndtag. Det betyder at du nemt kan transportere sup boardet.

 

SUP paddle

Dertil medfølger en 3-delt aluminium padle med nylonblad. Den 3-delte sup padle kan nemt sættes sammen og skilles af. Padlen kan indstilles i højden og det betyder at alle i hele familien kan bruge den.

En paddle er motoren på dit sup board. Den er med til at give dig fart og fremdrift. En paddle er selvfølgelig også med til at styre dit sup board.

 

SUP board Finne

En finne er med til at styre retningen på dit sup board. Den sikre at du kan dreje og tilmed få massere af fart på. Finnen skal give retningstabilitet og den er et absolut must-have!

En finne medfølger selvfølgelig i alle SURFMORE SUP boards. Finnen på et SURFMORE board er fremstillet i en meget stærk plastblanding som re en kombination af akulon og nylon. Dette er med til at give en ekstrem slidstærk finne.

 

Sikkerheds-leash

Du har altid brug for en leash-line på dit paddleboard. En leash sættes rundt om anklen og tilsluttes dit sup board. Leash-linen sørger for at du aldrig forsvinder fra dit sup board.

En leash er absolut must have og medfølger i alle SURFMORE sup boards. Det er vigtigt at du får leash-linen rundt om din ankel når du skal på surf tur. Det er vigtigt, da en leash-line kan blive en stor hjælp for dig.

Sørg for altid at få en leash-line på!

 

 

Hvad er SURFMORE? 

SURFMORE startede i slutningen af 2017 med et ønske om at designe og udvikle de bedste oppustelige sup boards til begyndere og øvede. Målet var at skabe stive, stabile og holdbare paddleboards i slidstærke komponenter, som kunne tåle at blive brugt år efter år uden, at gå på kompromis med kvalitet og konstruktion.

Prisen på SURFMORE boards skulle samtidigt være til at forsvare for familier og dette har viste sig som en stærk kombination. Flere gange har SURFMORE boards været udsolgt i lange perioder til stor ærgrelse.

I dag er SURFMORE et selvstændigt vandsportsbrand og samtidigt forhandles der gennem webshoppen en lang række af de bedste og mest anerkendte sup brands på markedet. Det har hele tiden været et stort ønske, at kunne tilbyde en samlet palette af de bedste surf brands på markedet til attraktive priser.

Hos SURFMORE oplever du hurtig levering, personlig og oprigtig kundeservice, samt et stort know-how og viden indenfor sporten.

 

Hvilke produkter har SURFMORE?

SURFMORE har et stort udvalg af forskellige typer surfboards, neopren våddragter, samt en lang række tilbehør til surfing. Alle produkter er fremstillet efter et mål om at lave produkter i høj kvalitet og som tåler at blive brugt i mange år.

Når du køber et SURFMORE produkt er det målet, at det kan bruges gennem mange år og du skal derfor ikke bekymre dig om, at skulle skifte det løbende. Vælg rigtigt fra starten og så har du et produkt gennem mange år.

Sortimentet hos SURFMORE udvides løbende. Fælles for alle produkter er at de er gennemtestet til punkt og prikke. Dette er med til at sikre et højt niveau af kvalitet og brugervenlighed gennem alle produkter.

 

Skabt af danske surfere

SURFMORE er ikke bare endnu en ugennemsigtig webshop. Nej, vi er faktisk rigtige mennesker og så er vi surfere helt ind til benet. Vi surfer hele året rundt og vi dyrker alle typer af surfing. Det er alt for skimboarding, til paddleboarding og wakeboarding. Faktisk windsurfer vi også, og kan vi komme afsted har vi selvfølgelig også vores kites med.

Alle disse faktorer giver os viden og ekspertise indenfor stand up paddel surfing og vandsport. Vi kender våddragter, neopren sko og hvilke udfordringer du kan stå i på den lokale strand.

Vi arbejder sammen med flere lokale aktører indenfor paddleboarding og undervisning. Det kan du læse mere om her.