SUP board taske

Med en SUP boardbag og taske til din SUP paddle, kan du opbevare dit udstyr i sikkerhed og fri for ridser, skrammer og buler. Her på siden finder du alle vores SUP boardbags og SUP paddle tasker.

Viser alle 6 resultater

 • ion-boardbag-sup-core-11-6-x-34

  ION Boardbag SUP Core 11’6 x 34″

  1.499,00 kr.
 • ion-boardbag-sup-race-core-12-6

  ION Boardbag SUP Race Core 12’6

  1.649,00 kr.
 • JP-Australia-X-wing-bag

  JP-Australia Boardbag Light SUP X-Bag

  900,00 kr.
 • prolimit-taske-paddle

  PROLIMIT SUP Double Paddle Bag – Sort/Hvid

  599,00 kr.
 • prolimit-sup-paddle-blade-cover

  PROLIMIT SUP Paddle Blade Cover

  249,00 kr.
 • surfmore-sup-board-taske

  SURFMORE SUP Board Taske

  399,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage

Boardbags og paddletasker til SUP

Når du står på SUP board, er det rart at have en god boardbag, som du kan opbevare dit SUP board i – og det samme er gældende for din SUP paddle.

Med en boardbag til dit SUP board og taske til paddle, kan du både beskytte dit udstyr mod eventuelle ridser, skrammer og buler, som det kan få, når det ligger blandt andet udstyr nede i surfklubben eller ude i garagen. Men samtidig gør det også transporten meget nemmere!

SUP boardbags og paddletasker er ikke altid en del af det faste tilbehør, du får, når du køber SUP boards og padler, uanset om det er gode hard SUP boards eller billigere oppustelige SUP boards.

 

Paddletasker til SUP og SUP boardbags skal være slidstærke!

Det er vigtigt, at de SUP tasker, du vælger, er slidstærke, holdbare og fremstillet i materialer, der kan stå imod eventuelle skavanker.

Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at have et SUP board og SUP paddle stående i klubben, eller hvis du ønsker at transportere det med på ferie.

 

Taske til SUP board og paddle

Som SUP surfer vil du med tiden opdage hvor fedt det kan være, at have drikkevarer med på vandet. Man kan godt blive fristet til at medbringe en madpakke, en snack eller en termokande med varm kaffe. Sommetider er der næsten ikke noget bedre end, at have været på en lang tur på vandet, hvorefter man får en kop the eller kaffe at lune sig på. Følelsen er fantastisk og især om vinteren! 

 

Køb SUP boardbags og paddletasker på SURFMORE.dk

Hos os finder du et større udvalg af boardbags til SUP boards, uanset om det er oppustelige eller hard boards, og i mange forskellige størrelser. Så uanset hvor stort dit board er, kan vi uden tvivl også finde en taske, som passer til dit SUP board, men også paddle!

Kig forbi webshoppen og se vores sortiment af paddletasker og SUP boardbags fra kendte mærker som JP Australia, PROLIMIT, SURFMORE og flere til!