SUP board taske

Her på siden kan du finde alle vores tasker til SUP boards. Rul ned på siden, og se alle produkterne.

Viser alle 17 resultater

 • Tilbud manera-rugged-duffle-bag-30L

  Manera Rugged Duffle Taske (30L)

  749,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • gill-vandtæt-taske-50

  Gill L095 Voyager vandtæt taske gul – 50L

  399,00 kr.
 • gill-vandtæt-taske-10

  Gill L096 Voyager vandtæt taske gul – 10L

  299,00 kr.
 • gill-vandtæt-taske-10

  Gill L096 Voyager vandtæt taske gul – 25L

  349,00 kr.
 • SUP-transport-taske

  Gladiator SUP Transport Taske

  649,00 kr.
 • Tilbud surmfore-vandtæt-rygsæk

  SURFMORE Vandtæt Rygsæk

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-packable-rolltop-drybag-20l-sunflare

  Dakine Rolltop Drybag 20L – Sun Flares

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-drybag-20l-sort

  Dakine Drybag 20L – Sort

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-vandtaet-taske-30l-sort

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Sort

  499,00 kr.
 • dakine-rejsetaske-110

  Dakine – SPLIT ROLLER 110L REJSETASKE

  1.999,00 kr.
 • manera-747-light-kiteboarding-taske

  Manera 747 Light Kiteboarding Taske

  From 1.499,00 kr.
 • Tilbud surfmore-taske

  SURFMORE Deck Bag

  199,00 kr.
 • surfmore-sup-board-taske

  SURFMORE SUP Board Taske

  399,00 kr.
  Kun 6 stk tilbage
 • surfmore-wetsuit-bucket

  SURFMORE Wetsuit Bucket

  379,00 kr.
 • Tilbud gill-vandtaet-taske

  GILL Vandtæt Taske

  349,00 kr.
 • gill-vandtaet-rygsaek-30l

  GILL Vandtæt Rygsæk 30L

  899,00 kr.
 • gill-vandtaet-taske-40l

  GILL Vandtæt taske 40L

  639,00 kr.

SUP board taske

Alle boards fra SURFMORE leveres med en lækker, smart og praktisk transporttaske som du nemt kan bruge til at pakke dit udstyr i før og efter brug. Sup tasken er en fast del af standard tilbehøret i alle boards og det betyder, at du uden problemer kan pakke dit sup sæt ned  Tasken er designet med polstring indvendigt, som øger slidstyrken og holdbarheden i tasken. Derudover er den fremstillet med gode skulderstropper og bærehåndtag på top og side. Tasken er lavet i slidstærkt materiale og kan blandt andet også indeholde våddragt, samt sko. 

 Alt dette tilsammen giver en slidstærk sup taske som kan bruges til mange forskellige formål. Tasken fra SURFMORE er om muligt en af de bedste, brugervenlige og holdbare tasker på markedet!

Hvorfor bruge en taske til paddleboard?

Der er faktisk flere gode grunde til at investere i en lækker vandtæt taske. Til dels får du jo mulighed for at tage noget bagage med på din SUP board tur. Du kan pakke din vandtætte taske med lidt proviant, et par badebukser og kaffe til turen.

En vandtæt taske giver en ny dimension til dine surf ture. Det kan også være i familiens sejlbåd, på paddleboardet i sommerhuset eller til dig som vinterbader. Mulighederne med en vandtæt taske er mange og kun fantasien sætter grænser.

 

Taske til SUP board

Som sup surfer vil du med tiden opdage hvor fedt det kan være, at have drikkevarer med på vandet. Man kan godt blive fristet til at medbringe en madpakke, en snack eller en termokande med varm kaffe. Sommetider er der næsten ikke noget bedre end, at have været på en lang tur på vandet, hvorefter man får en kop the eller kaffe at lune sig på. Følelsen er fantastisk og især om vinteren! 

Hvilke størrelse drybag taske?

Drybags findes efterhånden i stortest alle størrelser. De mindste drybags er 5L, mens de største er næsten 100L. Dog skal vi skynde os at nævne, at det selvfølgelig ikke er ligegyldigt, hvor du skal bruge din drybag og hvad du skal bruge den til. Du kan nemlig lige så godt købe en drybag som passer til dit behov og dine ture på paddleboard.

Langt de fleste som køber en drybag til paddleboarding, kitesurfing og vinterbadning vælger en vandtæt drybag som er mellem 10 og 30L. Det er i dette størrelseslag de bedste tasker findes, og hvor oppakning samtidigt nemt kan komme med og fortsat være på paddleboardet.

 

SURFMORE taske til alle SUP boards

I dag findes der rigtig mange forskellige typer tasker til sup surfing, dog er der flere ting som du bør være opmærksom på, når du køber en taske til brug på vandet. Der er flere forskellige størrelser og typer og det kræver selvfølgelig at du undersøger over dit behov for tasken. Har du brug for en madpakke og et håndklæde, kan du fint nøjes med en sup drybag på 40 liter. Størrelse er god og passer til de flestes behov for tilbehør på vandet. Samtidigt kan den nemt monteres foran på boardet og kommer i et lækkert design og med et gennemsigtigt vindue. 

Mange personer som bader, hvad enten det er vinterbadning eller den resterende del af året, mangler ofte en god og smart taske som hurtigt kan tages under armen når man suser ned til stranden. Flere benytter en drybag i enten 10 eller 20 liter, hvilket er to rigtig gode størrelser til badesko, håndklæde og diverse små genstande. Drybaggen er praktisk og en rigtig lækker taske som kan bruges til mange forskellige formål. Samtidigt kan den rulles ind efter hvor meget man har pakket og det giver en taske som er perfekt til mange gøremål.

 

Vandtæt taske til sup

Når du er aktiv og bevæger dig på vandet kan du hurtigt blive tørstig, sulten eller hungrende efter energi. Det er uanset om du sidder i en kano, kajak eller Stand Up Paddle surfer. Som aktiv vand sportsudøver kender du alt til hvordan vinden, solen og alle paddle-tag hurtigt kan tære på energien. Det er helt naturligt og det er samtidigt en af de gode ting ved at være på vandet. Man bliver træt på en dejlig befriende måde, ja faktisk kan det nærmest være noget som kan forny energien igen og igen, når man er på vandet. Det er en god fornemmelse og man sover især godt, efter nogle aktive timer på vandet. Det er naturligt også en af de elementer som gør at man bliver ved med at tage på vandet. Det er en sund måde at være aktiv i naturen.

Hos SURFMORE har vi løbende udvidet sortimentet med tasker og tilbehør til brug for surfere til alle formål. Vi er lagerførende på mange forskellige typer vandtæt tasker til sup og har de fleste tasker til surfing og aktivt udeliv. Det gælder blandt andet de klassiske dry-bags i forskellige størrelser og selvfølgelig dækker vi også over flere forskellige modeller som kan fastspændes på boardet. Disse tasker kan bruges til alle typer sup boards og er perfekte til at medbringe tørt tøj, snacks og drikkevarer på turen.

Et fællestræk for alle tasker hos SURFMORE er gennemtestet kvalitet i alle slags forhold. Vi kender produkterne ind og ud og ned til mindste detalje. Vi er nemlig selv aktive vand sportsudøvere og med det samme muligheden byder sig, er vi de første til at være på vandet for at finde nye surf spots eller teste nye produkter.