Vildmarksbade

Vildmarksbade er din vej til en fantastisk oplevelse med venner og familie, uanset om det er vinter eller sommer. Med et vildmarksbad kan du nyde den fantastiske natur, boblende vand og godt selskab. Her på siden finder du alle vores gode tilbud på vildmarksbade, uanset om det er med udvendig eller indvendig ovn samt fremstillet i glasfiber eller træ.

Viser alle 6 resultater

 • ofuro-koldtvandskar-

  OFURO Koldtvandskar Deluxe – 2 personer

  17.999,00 kr.
 • ofuro-vildmarksbad-deluxe-thermowood-ekstern-ovn

  OFURO Vildmarksbad Deluxe Thermowood (Ekstern ovn)

  24.799,00 kr.
 • Tilbud black-deluxe-vildmarksbad-glasfiber-thermowood

  Vildmarksbad Deluxe 200 (Indbygget ovn) – Black Edition

  31.999,00 kr.
 • Vildmarksbad Deluxe Glasfiber/Thermowood Ø200 (Indvendig Ovn)

  From 25.999,00 kr.
 • vildmarksbad-deluxe-oe-200-fiberglass-ekstern-ovn

  Vildmarksbad Deluxe Glasfiber/Thermowood Ø200 (Udvendig Ovn)

  From 24.999,00 kr.
 • vildmarksbad-hexagonal-deluxe-xl-240-no-background

  Vildmarksbad Deluxe Hexagonal XL 240

  44.499,00 kr.

Vildmarksbade i funktionelt design og høj kvalitet

Vildmarksbadet er ikke en ny opfindelse, men gennem de senere år er populariteten eksploderet. Et vildmarksbad er i dag en fast del af den hyggelige have, hvor der skal være lidt for både børn og forældre. 

Vildmarksbade er oftest lavet af træ og opvarmes via en lille brændeovn. Nogle vildmarksbade kommer med en el- eller gasovn, men langt de fleste sælges med en brændeovn. Det er hurtigt og praktisk! 

 

Bør jeg vælge vildmarksbad med eller uden ovn?

Et vildmarksbad med ovn giver vandet temperatur, og tilføjer en ny dimension af spaoplevelse. Mange familier elsker hyggen ved det varme vand og det giver samtidig ro, velvære og afslapning i hverdagen og weekenden.

At svare på spørgsmålet: “Vildmarksbad med eller uden ovn?” kan du derfor bedst selv, men det kræver selvfølgelig en overvejelse. Vil du være hardcore og hoppe i koldere vand eller til tider nyde en varm oplevelse i vildmarksbad med en Gin og Tonic, øl eller hvidvin i hånden med resten af familien?

Vildmarksbade kommer i dag både med og uden ovne. Er de dog komplet uden ovn, tænkes der tit på et isbad kar eller koldtvandskar, men der findes også vildmarksbade med indvendig ovn samt udvendig.

Du kan få vildmarksbade, som kan bruges af op til 10 personer af gangen. Mulighederne er mange og det er kun et spørgsmål om plads – og tegnebogen!

 

Vildmarksbad med indvendig ovn

Skal jeg købe et vildmarksbad med indvendig eller udvendig ovn? Det spørgsmål har vi hørt vildt mange gange, og i sidste ende kender du bedst selv svaret. Valget afhænger naturligvis af, hvor mange personer der skal være plads til.

Vælger du et vildmarksbad med en indvendig ovn, vil ovnen sidde inde i selve badet og optage plads. Det vil naturligvis også gøre pladsen for brugere af vildmarksbadet mere trængt, så dette skal du tage in mente. 

Ved valg af vildmarksbad med indvendig ovn vil vandet kunne opvarmes hurtigere, og I er dermed hurtigere i gang med at have det i brug. Et vildmarksbad med en indvendig ovn er ydermere billigere at anskaffe.

Fordele ved vildmarksbad med en indvendig ovn 

 • Vandet opvarmes hurtigere
 • Billigere i pris 
 • Klassisk og simpelt look 

 

Vildmarksbad med udvendig ovn

Et vildmarksbad med udvendig ovn har plads til flere personer af gangen. Det giver selvfølgelig sig selv, da ovnen er placeret uden på selve vildmarksbadet, og derfor har dette sin fordel. 

Et vildmarksbad med udvendig ovn er nemmere at fyre op i og er samtidig billigere at vedligeholde. Begge varianter er gode og i sidste ende, handler det om dine behov og præferencer.

Fordele ved vildmarksbad med en udvendig ovn

 • Der er mere plads i selve vildmarksbadet, da ovnen er placeret udvendigt 
 • Sundere og ikke mindst bedre cirkulation i karret 
 • Nemmere at fyre op 

Hvilke materialer til vildmarksbad?

Laaaaangt de fleste vildmarksbade har en insider af glasfiber eller plast. Det kan være forskellige typer plast, såsom akryl eller polyethylen. At vælge et vildmarksbad med glasbund har klart sine fordele. Det er betydeligt nemmere at gøre rent, og levetiden blandt disse typer er væsentligt nemmere. 

Kan du tåle at betale en smule mere, vil et vildmarksbad i glasfiber altid være at foretrække. Omvendt forstår vi også, at du ønsker at holde dig indenfor et budget og at vildmarksbadet i træ, derfor kan være løsningen. 

 

Vildmarksbad i glasfiber

Alle som har prøvet et vildmarksbad er vilde med oplevelsen. Det er følelsen af ro, varme og velvære – og det er samtidig utrolig behageligt og rart. Det kan få enhver stressende dag til at blive glemt. 

Et vildmarksbad i glasfiber kan bruges året rundt, og er samtidig robust og nemt at rengøre. Med konstruktionen i glasfiber undgår du lækage, da dette er mere sikkert og robust. Du skal altså ikke være bange for, at dit vildmarksbad vil tabe vand. 

 

Vildmarksbad i træ

Et vildmarksbad i træ ser både naturligt ud, og passer godt ind i sine omgivelser. Et vildmarksbad i træ er billigere end en glasfiber model, men holdbarheden er ikke helt så lang. 

Træ er jo tildels bæredygtigt, men det har også varme og skaber en helt naturlig tilstedeværelse, hvad enten du har dit vildmarksbad i træ stående på terrassen eller i haven. 

 

Køb vildmarksbad på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE.dk udvikler vi os hele tiden. Vi elsker alt som har med det aktive liv at gøre. For os betyder det at vi løbende udvider vores sortiment og derfor har vi netop også fået vildmarksbade på lager. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt sortiment af vildmarksbade til få og mange personer. Alt sammen med udgangspunkt i kvalitet og en konkurrencedygtig pris. 

Find dit nye vildmarksbad på SURFMORE.dk og skab din egen udendørs spa oplevelse.