Sex Wax

Zog’s Sex Wax er en af de mest anerkendte og bedste mærker, når det gælder surf voks til surfing boards. Derfor forhandler vi hos SURFMORE selvfølgelig de populære vokse til surf boards. Rul ned på siden, og se vores store udvalg af surf voks, kamme og meget mere fra Sex Wax.

Viser alle 6 resultater

 • sex-wax-air-fresner-cocunut

  Sex Wax Air Freshener – Coconut

  45,00 kr.
 • sex-wax-lys

  Sex Wax Lys

  99,00 kr.
 • sex-wax-quick-humps-eco-box-cold-to-cool-2x-extra-soft

  Sex Wax Quick Humps Cold To Cool

  39,00 kr.
 • sexwax-quick-humps-mid-cool-to-warm

  Sex Wax Quick Humps Mid Cool To Warm

  39,00 kr.
 • sexwax-quick-humps-eco-box-blue-x6-extra-hard-basecoat

  Sex Wax Quick Humps Tropic

  39,00 kr.
 • sex-wax-quick-humps-eco-x-cold-to-cold

  Sex Wax Quick Humps X-Cold To Cold

  39,00 kr.

Hvem er Sex Wax?

Hvis du har været i en surf butik eller befundet dig i surfmiljøer, har du helt sikkert set surf voks fra Sex Wax. Firmaet, Sex Wax, blev etableret i 1972 af Frederick Charles Herzog III og hans partner, Nate Skinner. I dag er Sex Wax eller Mr. Zog’s Sex Wax, som det også kaldes, et af de største mærker, når det gælder surf voks.

 

Hvorfor bør jeg bruge surf voks fra Sex Wax?

Mr. Zog’s Sex Wax er udviklet på en speciel formular, der kan anvendes til at gnubbe på dit surfboard og dermed skabe bedre greb til dine fødder. Det er særligt effektiv, hvis du kan lide at surfe og samtidig vil stå godt fast på dit board, når du kommer op og rider en bølge.

Der findes en lang række forskellige surf voks produkter fra Sex Wax, heriblandt: Original Sex Wax, Quick Humps. Really Tacky og Navel Wax.

De forskellige vokse kommer med hver deres dufte (de dufter rigtig godt!) og med forskellige formularer, som tilpasser sig til hver deres vandtemperatur.

 

Køb Sex Wax hos SURFMORE

Vi er stolte forhandlere af surf voks fra Sex Wax, og er glade for, at vi kan tilbyde dig blandt de bedste surf wax i verden. Når du køber Sex Wax fra SURFMORE får du blandt andet hurtig levering (1-3 dage), 100 dages returret og fri fragt, når du bestiller for over 599 kr.