Skitasker

Herunder ser du alle vores skitasker. En skitaske er det optimale, når du skal på skiferie med vennerne eller familien. Rul ned, og se hele sortimentet.

Viser alle 14 resultater

 • dakine-drafter-HYDRAPACK-10L-sort

  Dakine Drafter 10L Bike hydration Backpack – Black

  1.399,00 kr.
 • dakine-drafter-HYDRAPACK-10L-camo

  Dakine Drafter 10L Bike Hydration Backpack – Cascade Camo

  1.399,00 kr.
 • snowtech-snowboard-taske-bag

  SnowTech Snowboard Bag (150 cm)

  499,00 kr.
 • snowtech-snowboard-taske-bag

  SnowTech Snowboard Bag (165 cm)

  499,00 kr.
 • snowtech-sport-box-stoevlebag-1-par-firkantet-bootbag-m-3-4-lynlaas-og-haandtag

  SnowTech Sport Box Støvlebag – 1 par

  169,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-1-par

  SnowTech Sport Skitaske 160 cm – 1 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  199,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-2-par

  SnowTech Sport Skitaske 160 cm – 2 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  199,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-1-par

  SnowTech Sport Skitaske 185 cm – 1 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  229,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-2-par

  SnowTech Sport Skitaske 185 cm – 2 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  229,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-1-par

  SnowTech Sport Skitaske 200 cm – 1 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  249,00 kr.
 • snowtech-sport-skitaske-2-par

  SnowTech Sport Skitaske 200 cm – 2 par (flade ender/gennemgående lynlås)

  249,00 kr.
 • snowtech-sport-stoevlebag-2-par-simpel-bag-med-1-2-lynlaas-og-haandtag

  SnowTech Sport Støvlebag – 2 par

  199,00 kr.
 • dakine-boot-pack-dlx-75l-skiskotaske-sort

  Dakine Boot Pack DLX Skiskotaske 75L – Sort

  889,00 kr.
 • dakine-split-roller-kuffert-110l

  Dakine Split Roller Kuffert 110L – Sort

  1.999,00 kr.

Hvad er en skitaske?

Skitasker findes i dag i et hav af forskellige modeller, som alle dækker forskellige behov og løsninger. Alle som har rejst på skiferie kender vigtigheden i, at have sine ting pakket korrekt og selvfølgelig med en god fornemmelse i maven. Det er rart at vide, at man har pakke alt sit udstyr, såsom skihjelm, skibriller og selvfølgelig varmt undertøj med mere. 

En skitaske kommer i alverdens størrelser. Nogle skitasker kan fungere som små rejsetasker til tilbehør og accessories, mens andre skitasker giver mulighed for at pakke hele garderoben og meget mere med. 

I vores optik er en god skitaske funktionel, den er nem at rejse med og så er den selvfølgelig holdbar og slidstærk. En skitaske skal kunne tåle at blive brugt og gerne mange år af gangen. 

 

Hvorfor skal jeg købe en skitaske?

En god skitaske er essentiel og en vigtig del af den gode start på skiferien. Mange benytter også bare almindelige tasker, men skitasker har flere fordele og funktioner, som gør dem velegnet til skiferier. 

Det er ingen hemmelighed, men en skiferie kræver altså et vågent øje til udstyret og naturligvis også, at få det pakket i tide. Du skal både bruge din skihjelm, goggles, måske ekstra linse. Herudover kommer selvfølgelig undertøj, jakker og et hav af skistrømper. En skiferie kræver altså udstyr og det er rart at have det hele pakket hjemmefra. 

En skitaske har specielle rum til både skihjelmen, skibriller, linser og alt andet grej, som en skiferie kræver. En skitaske er derfor oplagt til skiferien! 

 

Hvilke skitasker findes der? 

Skitasker fås i et væld af forskellige størrelser. Det skal også nævnes at en skitaske kan købes mega billigt, men også i den dyrere kategori. Det er derfor et spørgsmål om behov og temperament, før du skynder dig ud at købe en ny skitaske.

Gør op med dig selv, hvad dit behov er og hvor ofte du skal bruge en skitaske. Skal din skitaske bruges til transport af dine nye dyre ski, eller er det en mere almindelig skitaaske til transport af skigoggles og hjelme.

Det kan godt betale sig, at prioritere kvaliteten i en skitaske, når du først skal på indkøb. Langt de fleste danskere står på ski 1-2 uger om året og mange gør det hver år. En skitaske til måske kr. 1000 eller kr. 1500 syntes derfor ikke som en formue for en taske, som skal bruges gennem mange år. Vælg derfor kvaliteten når du skal ud at købe ny skitaske.

 

Skitaske mærker 

Har du stået på ski, snowboard og dyrket aktiv skisport gennem mange år, så kender du nok allerede flere af de stærkeste brands i markedet. Måske har du set de helt unikke skihjelme fra SMITH eller skitasker fra Dakine. 

Langt de fleste af disse brands udvikles år efter år af professionelle snowboardere og skiløbere. Det er med til at sætte standarden højt og du kan derfor være sikker på, at du køber produkter fra øverste hylde, når du handler et af disse brands. 

Salomon har gennem mange år været et af de førende og absolut mest velkendte brands. Hertil kan nævnes det fremadstormende Douchebags, som på få år er blevet den nye dreng i klassen med fantastiske skitasker til især det unge publikum.