Gibbon

Gibbon et et stærkt mærke, der har specialiseret sig i slackliner og balanceboards, så du kan øve din balance, træne kroppen og få sjove oplevelser! Rul ned på siden, og se alle vores Gibbon slackliner og balanceboards.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Mærket, Gibbon, elsker udfordringer – og det gør vi også hos SURFMORE – og det er faktisk en af grundene til, at vi forhandler de populære produkter fra Gibbon på webshoppen, som inkluderer slackliner og balanceboards.

 

Hvem er Gibbon som mærke?

Måske har du ikke tidligere hørt om Gibbon, men måske har du faktisk allerede set deres produkter. Gibbon har nemlig været verdenmarkedsleder på slackliner i mere end 15 år! Og ud fra det kan vi vel godt konkludere, at de må fremstille og designe nogle forholdsvis stable slackliner – og det gør de også!

Gibbon var med til at gøre slacklining til en bred og anerkendt sportsgren, men de stoppede selvfølgelig ikke der..

 

Balanceboards og slackliner fra Gibbon sikrer sjov!

I dag har Gibbon også udviklet deres eget GIBOARD, som er et balanceboard med en slackline på, du både kan bruges udendørs eller i hjemmet. Vi ved godt, at en slackline og et balanceboard kan lyde som en skør kombination, men om ikke andet er det skide sjovt!

 

Find alt fra Gibbon på SURFMORE.dk

Vi elsker selv en god udfordring, og derfor forhandler vi selvfølgelig også Gibbon slackliner og deres Gibbon GIBOARD balanceboard med slackline på, så du kan træne balancen og have det sjovt.