Radio Bike Co

Med en fed BMX fra det tyske mærke, Radio Bike Co. er du sikret en cykel i ekstrem høj kvalitet, som kan tage dig fra begynder til professionel. På denne side finder du alle vores Radio BMX cykler til begyndere, øvede og avanceret i fede designs!

Viser et enkelt resultat

  • Radio-Revo-18"-BMX

    Radio Revo 18″ BMX Bike Til Børn

    3.099,00 kr.

Radio Bike Co. er et tysk mærke, der designer, udvikler og fremstiller BMX cykler med fokus på gode materialer, cool designs og brugervenlighed, så du får en god oplevelse på BMX!

 

Hvem er Radio Bike Co?

Det tyske mærke blev etableret i 2012 og faktisk af nogle af de samme folk, som også satte WeThePeople BMX i verden. Det betyder også, at du får BMX cykler i ekstrem høj kvalitet og udviklet med masser af know-how, da folkene bag er verdenskendte for det arbejde, de tidligere har lavet.

Vil du gerne i gang med BMX sporten, er det nødvendigt, at du får en god cykel, som passer til dig, din krop, men også din kørestil. Radio Bike laver både BMX til børn, Freestyle BMX cykler og de helt traditionelle modeller, som du kender dem. Derfor er der helt klart også en for dig!

 

Køb Radio Bike Co på SURFMORE.dk

Hos os finder du et sortiment af de anerkendte BMX fra Radio Bike Co. Har du fundet en fed model, men er ikke helt sikker på, om det er den rette for dig, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige Radio BMX med hjem.