Surf voks

Surf voks giver dig bedre greb, kontrol og mere trækkraft, når du surfer på bølgerne. Vi har både bløde, hårde, tropiske og kolde surf vokse, der egner sig til alle temperaturer. Her på siden finder du alle vores surf wax fra kendte mærker som Sex Wax, Bubble Gum og Surf Organic.

Viser alle 15 resultater

 • Northcore-Bamboo-Surf-Wax-Comb

  Northcore Bamboo Surf Wax Comb

  39,00 kr.
 • pickle-wax-remover

  Pickle Wax Remover

  199,00 kr.
 • sex-wax-quick-humps-eco-box-cold-to-cool-2x-extra-soft

  Sex Wax Quick Humps Cold To Cool

  39,00 kr.
 • sexwax-quick-humps-eco-box-green-3x-soft

  Sex Wax Quick Humps Cool To Mid Warm

  39,00 kr.
 • sexwax-quick-humps-mid-cool-to-warm

  Sex Wax Quick Humps Mid Cool To Warm

  39,00 kr.
 • sexwax-quick-humps-eco-box-blue-x6-extra-hard-basecoat

  Sex Wax Quick Humps Tropic

  39,00 kr.
 • sex-wax-quick-humps-eco-x-cold-to-cold

  Sex Wax Quick Humps X-Cold To Cold

  39,00 kr.
 • bubble-gum-blue-surf-wax-cool-14-20-c

  Bubble Gum Blue Surf Wax – Cool 14-20°C

  29,00 kr.
 • bubble-gum-purple-surf-wax-cold-16-c

  Bubble Gum Purple Surf Wax – Cold <16°C

  29,00 kr.
 • surf-organic-wax-cold-water

  Surf Organic Surf Wax – Cold Water

  49,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • surf-organic-cool-water

  Surf Organic Surf Wax – Cool Water

  49,00 kr.
 • surf-organic-tropical-base

  Surf Organic Surf Wax – Tropical/Base

  49,00 kr.
 • bubble-gum-surf-wax-kasse

  Bubble Gum Etui

  99,00 kr.
 • bubble-gum-green-surf-wax-base-all-temperatures

  Bubble Gum Green Surf Wax – Base All Temperatures

  29,00 kr.
 • bubble-gum-wax-comb-01

  Bubble Gum Wax Comb

  29,00 kr.

Hvad er surf voks?

Surf voks, også kendt som surf wax, er og bør være en vigtig del af en surfers udstyr! Surf voks i sig selv er en voksagtig substans, du putter på overfladen af et surfboard, som giver dig bedre greb og øger trækkraften mellem dine fødder og surf boardet.

Surf voks kan være en afgørende faktor for at forhindre dig som surfer i, at du ikke glider af boardet, men i stedet for yderligere kontrol og bedre stabilitet, når du f.eks. udfører hurtige sving og tricks.

 

Hvordan bruger jeg surf voks på mit surfboard?

Det er forholdsvis simpelt at påføre surf voks på et surf board, men du skal naturligvis vide, hvordan du gør, før det kan gøres. Du kan med fordel følge denne proces:

 1. Forbered overfladen: Start med at rengøre overfladen på dit surf board, soft board eller hvad du står på, og fjern gerne eventuelt gammelt voks, snavs og andet skidt, der kan være på det.
 2. Påfør grundlaget: Påfør herefter et lag base coat voks på tværs af dit board ved hjælp af cirkulære bevægelser. Dette lag er det første og fungerer som en base, der hjælper med at binde det øverste lag voks til boardets overflade.
 3. Påføring af topcat: Herefter påføres et lag af topcoat voks over det første lag, og her skal du igen skabe små cirkulære mønstre med voksens overflade. Dette lag er det vigtigste, da den giver det nødvendige greb og trækkraft til dine fødder.
 4. Tilpas surf voks til vandtemperatur: Vælg en surf wax, der passer til den vandtemperatur, du skal surfe i. Varmere vand kræver en blødere voks, mens koldere vand kræver hårdere voks for at opnå den bedste ydeevne.
 5. Surf wax efter behov: Voksen skal påføres efter behov og afhængig af, hvor meget det slides af under surfing samt vindforholdene.

 

Hvilken surf wax skal jeg vælge?

Valget af den rigtige surf wax, er faktisk ret vigtig og det afhænger af flere faktorer, bl.a. din erfaring, overfladen på dit board, men også vandtemperaturen, som du surfer i. Herunder får du nogle generelle retningslinjer, du kan forholde dig til:

Blød voks: Disse varianter er lavet til varmere temperaturer og begyndere, da den bløde voks sikrer dig mere trækkraft og bedre greb.

Hård voks: Til kolde vandtemperaturer og erfarne surfere, da den giver mere holdbarhed og er modstandsdygtig overfor slid.

Tropisk voks: Som det lidt lyder i navnet, er denne lavet til de varmeste vandforhold, og giver i disse forhold maksimalt greb og trækkraft.

Kold voks: Oplagte til kolde temperaturer, f.eks. her i Danmark, og giver dig godt greb og kontrol, selv når det er barske og voldsomme forhold.

 

Køb surf voks på SURFMORE.dk fra populære mærker

På SURFMORE finder du et stort udvalg af surf wax fra populære mærker, som f.eks. Sex Wax, Bubble Gum Surf Wax, men også de miljøvenlige vokse fra Surf Organic Wax.

Uanset om du leder efter en blød, hård, tropisk eller anden speciel surf voks, har vi noget for enhver surfer og ethvert behov. Har du nogen spørgsmål til surf wax fra de forskellige modeller, sidder vi klar til at hjælpe dig