SMITH skibriller

Med et par SMITH skibriller får du et par goggles til skiferien i ekstrem høj kvalitet. Skibriller og SMITH går hånd i hånd, og mærket har udviklet, designet og produceret skibriller siden 1965. Her på siden finder du vores store udvalg af de bedste SMITH skibriller.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud smith-squad-skibriller-sort-chromapop-everyday-green-mirror-lens

  SMITH Squad Skibriller – Sort + ChromaPop Everyday Green Mirror Lens

  599,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-french-navy

  SMITH Range Skibriller – French Navy

  449,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud smith-squad-sort-chromapop-sun-platinum-mirror-yellow

  SMITH Squad – Sort + ChromaPop Sun Platinum Mirror + Yellow

  599,00 kr.

Få optimal beskyttelse og klarhed på pisterne med SMITH skibriller

Har du været på skiferie og stå på ski, snowboard eller noget tredje, ved du, hvor vigtigt det er med den rette beskyttelse og udsyn. Et bredt udsyn gør, at du hele tiden kan se langt frem, men også orientere dig til siderne for andre skiløbere og snowboardere.

Sneer det heftigt, er det samtidig godt med et par skibriller, som kan modstå sne, men samtidig også sidder godt på din skihjelm, og ikke falder af. Derfor kan det også være en god ide at vælge en hjelm, som passer til dine skibriller og omvendt. Hvis du f.eks. bruger SMITH skibriller, kan du med fordel kombinere disse med en SMITH skihjelm, da du dermed er sikker på, at de to passer sammen.

Hvorfor bør jeg vælge SMITH skibriller?

Valget af de bedste par skibriller kan være afgørende for din oplevelse på skiferien og i sidste ende bestemme, om du får en fantastisk eller mindre god tur. Hos SURFMORE.dk er vi store tilhængere og stolte forhandlere af SMITH Optics, som er kendt for at lave skibriller til herrer, damer og børn i høj kvalitet. SMITH går ikke på kompromis med deres produkter, og her får du både flot design, god pasform, brugbare egenskaber og den nyeste teknologi på markedet. What’s not to like?

Klarhed og godt udsyn

SMITH er kendt for mange ting, men især linseteknologien i deres skibriller, er enestående. Når du køber et par gode SMITH skibriller, kan du forvente et godt og skarpt udsyn og linser, som ændrer sig med vejret. I visse modeller har du også mulighed for at udskifte linsen og indsætte en ny, så du kan vælge den linse, der passer bedst til det givne vejr.

ChromaPop™ teknologi i skibriller fra SMITH

SMITH er særligt kendte for deres patenterede ChromaPop™ teknologi, der giver dig bedre farvekontraster og et levende syn, når du er ude i sneen og på pisterne. Det gør også, at du på lettere vis opdager det, hvis der er ujævnheder i terrænet eller andet, som kan være svært at se.

Anti-dug teknologi og ventilation 

Har du haft skibriller på før, ved du hvor vigtigt det er med anti-dug teknologi og god ventilation, så brillerne ikke dugger til. Med anti-dug funktioner og ventilation er du sikker på at have klarhed under alle vejrforhold – og dermed kan du koncentrere dig om skiløbet.

SMITH skibriller med god pasform og komfort

Dine nye skibriller skal sidde godt på dit ansigt og hoved, men også passe til din hjelm. Når du køber et par skibriller til dame, herre eller børn, kan du kombinere dine produkter fra SMITH. Skihjelme og skibriller fra mærker er ofte udviklet, så de passer perfekt sammen.

Med et par skibriller fra SMITH får du modeller, hvor pasform og komfort er i højsæde, med justerbare stropper, polstrede rammer og mere til, der gør, at brillerne sidder godt på ansigtet.

Hvilke fordele får jeg med SMITH skibriller?

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi synes, at du får mange gode fordele med, når du vælger et par skibriller fra SMITH Optics. Dette inkluderer blandt andet den nyeste teknologi inden for ski goggles, en fantastisk synsoplevelse, men samtidig også beskyttelse mod solens skarpe UVA, UVB og UVC stråler. Beskyttelse mod disse stråler gør, at du forhindrer eventuelle øjenskader, der forårsages af skarpe solstråler, du vil møde, når du befinder dig i bjergene.

SMITH skibriller er kendt for at lave produkter med lang holdbarhed og gode materialer, der kan stå imod eventuelle fald, når du står på ski og snowboard. Dernæst får du også justerbarhed, god pasform og masser af komfort.

Find gode tilbud på SMITH skibriller hos SURFMORE.dk

Vi er glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af de populære skibriller fra SMITH. Hos os finder du størstedelen af alle de mange modeller, uanset om det er skibriller til børn, herre eller dame.

Når du køber skibriller fra SMITH hos os, får du mange fordele som fri fragt ved køb over 599 kr., 1-3 dages levering og 100 dages returret. Har du eventuelle spørgsmål til produkter, sidder vi klar til at rådgive dig.