RESTUBE

Viser alle 3 resultater

 • resttubepatron

  CO2 Patron RESTUBE (2 stk)

  79 DKK
 • oppusteligbæltevest

  SUP – Oppustelig redningsvest RESTUBE

  498 DKK
 • resttubeoppusteligbæltevest

  SUP – RESTUBE 75N

  779 DKK

RESTUBE

RESTUBE er et forholdsvis ungt brand på markedet indenfor sup veste og sikkerhed til vandsport. RESTUBE er designet og udviklet i Tyskland og har på kort tid formået at komme på verdenskortet indenfor oppustelige redningsveste.

Produktet er kompakt, sikkert og nemt at have med på vandet. Faktisk er det så smart, at det egner sig til alle som dyrker aktiv vandsport. Det kan være sup board, paddleboarding og kitesurfing. RESTUBE er for alle som er på vandet og passer samtidigt til alle.

 

Hvad er en RESTUBE? 

RESTUBE er i bund og grund en oppustelig redningsvest. Den fungere som en flyde-ponton og hjælper med, at du forbliver i vandoverfladen, hvis du skulle for behov for øget sikkerhed. Og hvad vil det sige, at det er en oppustelig redningsvest?

En RESTTUBE er en lille taske som du spænder rundt om livet. Langt de fleste har den siddende lige omkring hofterne, da den derved er nem at aktivere.

 

Hvad er formålet med at bruge en RESTUBE?

Formålet ved at bruge en RESTUBE er at du altid har en oppustelig redningskrans ved livet, hvis du får behov for det. Opstår behovet trækker du blot i udløseren og i løbet af få sekunder har du et oppustelig redningskrans ved din hånd.

Den oppustelige redningskrans sikre dig tryghed og opdrift i vandet. Du kan derfor være helt tryk og det samme kan dit barn. Når den oppustelige redningskrans er pumpet op én gang kan den nemt foldes sammen og bruges igen. Du indsætter blot en ny (CO2) patron i din RESTTUBE.

 

Hvorfor vælge et produkt fra RESTUBE? 

Du skal vælge RESTUBE grundet det kompakte og praktiske design. Her får du en oppustelig redningskrans, som kan benyttes af alle. Der er ingen grænser for hvem der kan bruge den og den sidder samtidigt rigtig godt omkring taljen.

En RESTUBE er relativ billig taget kvalitet og sikkerhed i betragtning. Her får du et tysk kvalitetsbrand, som er solgt i hele verdenen.

Når du først har skudt patronen af én gang indsætter du blot en ny (CO2) patron. Det gør den oppustelige vest fra RESTUBE til en sikker vinder!

 

Hvordan fungere en oppustelig svømmevest? (RESTUBE)

En RESTUBE er for alle som dyrker aktiv vandsport. Du tager den rundt om livet og får du behov for mere sikkerhed, så trækker du blot i den manuelle udløser i din RESTUBE. Det tager cirka 2 sekunder og så har du en oppustelig redningskrans, som kan hjælpe dig i vandet.

En RESTUBE kan bruges af både børn, såvel voksne og egner sig til alle typer vandaktivitet. Brug oppustelige svømmeveste i den lokale surfklub, sup klub eller som privat surfer.

Hos SURFMORE er vi stolte forhandler af RESTUBE og sender dine nye RESTUBE produkter ud af huset dag-til-dag!

 

Er RESTUBE godkendt som redningsvest?

En RESTUBE er godkendt som redningsvest og opfylder alle nødvendige ISO standarder og krav for at være en sikkerhedsgodkendt redningsvest.

Du kan derfor trygt benytte en resttube til lige netop det formål du har brug for. Brug din restube til alle typer vandsport og aktiviteter med god samvittighed.

 

Kan RESTUBE bruges af børn?

En oppustelig redningsvest kan sagtens bruges af børn. En oppustelig sup vest opfylder alle standarder og krav for at være en lovpligtig redningsvest. Du kan derfor trygt lade dit barn bruge en RESTUBE på sup board turen, eller anden vandaktivitet.

En oppustelig svømmevest kan også blot medbringes som ekstra sikkerhed når man er på vandet. For mange kan det være ekstra rart, at have en form for sikkerhed med på vandet. Her kan en oppustelig redningsvest (RESTUBE) være en tryg enhed at have med. I spænder den blot rundt om taljen.