RESTUBE

RESTUBE laver nogle af verdens bedste oppustelige redningsveste, og det skal du selvfølgelig ikke snydes for. Derfor kan du herunder finde alle vores produkter fra RESTUBE. 

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud restube-oppustelig-redningsvest-n50

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest N50

  499,00 kr.
 • restube-co2-patron-2-stk

  RESTUBE CO2 Patron (2 stk)

  79,00 kr.
 • restube-oppustelig-redningsvest-75n

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest 75N

  779,00 kr.

Hvem er RESTUBE?

RESTUBE er et forholdsvis ungt brand på markedet indenfor sup veste og sikkerhed til vandsport. RESTUBE er designet og udviklet i Tyskland og har på kort tid formået at komme på verdenskortet indenfor oppustelige redningsveste.

Produktet er kompakt, sikkert og nemt at have med på vandet. Faktisk er det så smart, at det egner sig til alle som dyrker aktiv vandsport. Det kan være sup board, paddleboarding og kitesurfing. RESTUBE er for alle som er på vandet og passer samtidigt til alle.

 

Hvad er en RESTUBE? 

RESTUBE er i bund og grund en oppustelig redningsvest. Den fungere som en flyde-ponton og hjælper med, at du forbliver i vandoverfladen, hvis du skulle for behov for øget sikkerhed. Og hvad vil det sige, at det er en oppustelig redningsvest?

En RESTUBE er en lille taske som du spænder rundt om livet. Langt de fleste har den siddende lige omkring hofterne, da den derved er nem at aktivere.

RESTUBE er i dag solgt i hele Europa og bestemt ikke uden grund. Rigtig mange surfere og badegæster har virkelig tage den lille smarte oppustelige svømmevest til sig.

 

Hvad er formålet med at bruge en RESTUBE?

Formålet ved at bruge en RESTUBE er, at du altid har en oppustelig redningskrans ved livet, hvis du får behov for det.

Opstår behovet trækker du blot i udløseren og i løbet af få sekunder har du et oppustelig redningskrans ved din hånd. Samtidigt fylder en RESTUBE nærmest ingenting. Det gør den oppustelige svømmevest smart og praktisk!

Den oppustelige redningskrans sikre dig tryghed og opdrift i vandet. Du kan derfor være helt tryk og det samme kan dit barn. Når den oppustelige redningskrans er pumpet op én gang kan den nemt foldes sammen og bruges igen. Du indsætter blot en ny (CO2) patron i din RESTTUBE.

 

Hvorfor vælge et produkt fra RESTUBE? 

Du skal vælge RESTUBE grundet det kompakte og praktiske design. Her får du en oppustelig redningskrans, som kan benyttes af alle. Der er ingen grænser for hvem der kan bruge den og den sidder samtidigt rigtig godt omkring taljen.

En RESTUBE er relativ billig taget kvalitet og sikkerhed i betragtning. Her får du et tysk kvalitetsbrand, som er solgt i hele verdenen.

Når du først har skudt patronen af én gang indsætter du blot en ny (CO2) patron. Det gør den oppustelige vest fra RESTUBE til en sikker vinder!

RESTUBE er en prisvindende virksomhed som har formået at skabe en oppustelige svømmevest i en helt ny tilgang og design. RESTUBE har vundet flere design priser i Europa.

 

Hvordan fungere en oppustelig svømmevest? (RESTUBE)

En RESTUBE er for alle som dyrker aktiv vandsport. Du tager den rundt om livet og får du behov for mere sikkerhed, så trækker du blot i den manuelle udløser i din RESTUBE. Det tager cirka 2 sekunder og så har du en oppustelig redningskrans, som kan hjælpe dig i vandet.

En RESTUBE er en oppustelig svømmevest og hjælper dig i vandoverfladen. Du behøver ikke at bekymre dig, når du først har udløst din oppustelige svømmevest.

En RESTUBE kan bruges af både børn, såvel voksne og egner sig til alle typer vandaktivitet. Brug oppustelige svømmeveste i den lokale surfklub, sup klub eller som privat surfer.

Hos SURFMORE er vi stolte forhandler af RESTUBE og sender dine nye RESTUBE produkter ud af huset dag-til-dag!

 

Er RESTUBE godkendt som redningsvest?

En RESTUBE er godkendt som redningsvest og opfylder alle nødvendige ISO standarder og krav for at være en sikkerhedsgodkendt redningsvest.

Du kan derfor trygt benytte en resttube til lige netop det formål du har brug for. Brug din restube til alle typer vandsport og aktiviteter med god samvittighed.

RESTUBE er solgt i hele Europa og benyttes i dag af havsvømmere, kajakroer og personer som står på xaddleboard. Med en RESTUBE får du sikkerhed og tryghed på vandet.

 

Kan RESTUBE bruges af børn?

En oppustelig redningsvest kan sagtens bruges af børn. En oppustelig sup vest opfylder alle standarder og krav for at være en lovpligtig redningsvest. Du kan derfor trygt lade dit barn bruge en RESTUBE på sup board turen, eller anden vandaktivitet.

En oppustelig svømmevest kan også blot medbringes som ekstra sikkerhed når man er på vandet. For mange kan det være ekstra rart, at have en form for sikkerhed med på vandet. Her kan en oppustelig redningsvest (RESTUBE) være en tryg enhed at have med. I spænder den blot rundt om taljen.

 

Hvorfor bruge en oppustelige svømmevest?

En oppustelige svømmevest kan i bund og grund være lige så godt, som en almindelige redningsvest eller den svømmevest du kender. Den oppustelige svømmevest udløses i løbet af få sekunder og pludseligt har du en oppustelige svømmevest foran dig.

Du kan bruge din oppustelige svømmevest som ‘redningsdevice’ og den hjælper tilmed med at give dig opdrift og tryghed. Rigtig mange som står på Stand Up Paddle (SUP board) benytter en oppustelige svømmevest.

Mange er måske ikke klar over det, men alle oppustelige svømmeveste hos SURFMORE er CE godkendt til aktiv vandsport. Du kan derfor trygt købe en oppustelige svømmevest til børnene eller dig selv. Svømmevesten er godkendt på ligefor med andre oppustelige CE godkendte svømmeveste.