Microfiber håndklæder

Med et håndklæde i microfiber får du et alsidigt håndklæde, der er hurtigtørrende og kan anvendes i mange situationer, uanset om du svømmer, surfer eller dyrker friluftsliv. Rul ned på siden, og se alle vores microfiber håndklæder i forskellige længder og farver.

Viser alle 3 resultater

 • 1852-marine-quick-dry-mikrofiber-håndklæde

  1852 Quick Dry Håndklæde

  99,00 kr.
  Kun 6 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-microfiber-haandklaede

  SURFMORE Microfiber Eco Håndklæde

  149,00 kr.
 • gill-5023-microfiber-haandklaede-blaa

  Gill 5023 Microfiber Håndklæde – Blå

  199,00 kr.

Måske tænker du på biler eller hår, når vi siger microfiber håndklæder, men det er trods alt heller ikke forkert, da der findes gode håndklæder i microfiber, som anvendes til biler og hår. Disse håndkælder kommer nemlig i mange forskellige varianter, størrelser, farver og til hver deres formål.

Hos os finder du i højere grad mikrofiber håndklæder til dig, der svømmer, til efter surfing eller friluftslivet i naturen, hvor de også ofte bruges.

 

Hvad er et microfiber håndklæde?

Som du kan antyde ud fra navnet, er et microfiber håndklæde et håndklæde, som er fremstillet i materialet, microfiber. Når du vælger denne type håndklæde, får du både avanceret teknologi og syntetiske fibre, der sammen skaber et letvægtigt og kompakt håndklæde, som du kan have med på farten, i naturen eller til din yndlingssportsgren.

Microfiber håndklædet går også under navnet, ‘hurtigtørrende håndklæde’, og det skyldes faktisk, at det er et håndklæde, som tørrer ekstremt hurtigt. Sammensætningen af mikrofiber gør, at håndklæderne er meget alsidige i brug og derfor kan bruges til et hav af forskellige aktiviteter.

 

Hvornår og til hvad kan jeg bruge et microfiber håndklæde?

 

Rejsende eventyrerer

Håndklæder i microfiber kan anvendes i mange situationer og til flere formål. Det er både oplagt til dig, der er rejsende og ønsker et letvægtigt håndklæde, som du kan have med på farten. De kan nemt foldes og rulles kompakt sammen, så de ikke fylder spor i tasken.

 

Sport, træning og fitness

Dyrker du meget sport, uanset om det er løb, cykling eller træning i fitnesscentret? Microfiber håndklæder kan være en ideel partner for dig, da det absorberer sved og vand effektivt og samtidig tørrer hurtigt. Det gør, at du hele tiden kan holde dig frisk og komfortabel, når pulsen er oppe.

 

Solrige dage ved stranden

Nyder du at være på de danske strande henover sommeren? Så bør et microfiber håndklæde være din trofaste følgesvend. Du kender helt sikkert til, at der nemt kommer sand på dit håndklæde, men med et i microfiber, kan du på let vis bare børste det af.

Derudover er de hurtigtørrende effekter i microfiber håndklædet exceptionelt gode, når du løbende hopper i vandet og tager en dukkert.

 

Surfing og svømning

Er du vild med at svømme eller surfe, bør et microfiber håndklæde være fast inventar i dit udstyr. Du kan let have det med i rygsækken og samtidig absorberer det effektivt vand efter du har været i havet, bølgerne eller svømmehallen.

 

Friluftsliv i naturen

Nyder du naturens stilhed og rolige skove? Både på vandre- og campingture er de hurtigtørrende microfiber håndklæder en pladsbesparende løsning. Derudover er de nemme at rengøre, og kan genbruges igen og igen.

 

Kombinér microfiber med andet tilbehør

Det kan være en god ide at kombinere dit microfiber håndklæde med andet, som passer til i samme kategori. Er du aktiv surfer eller svømmer kan det f.eks. være en badeponcho, et par neopren sko eller neopren sokker, så du ikke skære fødderne på skarpe sten og genstande i vandet.

Er du vinterbader, er microfiber håndklædet en makker, som du helst ikke vil undvære, og det er uanset om du bader i havet, fjorden eller dit isbad.

 

Find stort sortiment af microfiber håndklæder på SURFMORE

Hos os finder du et omfattende udvalg af microfiber håndklæder fra anerkendte mærker som 1852 Marine, Gill, men også vores egen model fra SURFMORE.

Uanset om du skal bruge det på stranden, i svømmehallen, vinterbadning eller efter surfing har vi et, der passer til dig og dine præferencer.