Rulleski

Med et par rulleski kan du holde din langrendstræning ved lige, når sommermånederne kommer. Rulleski giver dig derfor mulighed for at holde fast i teknik og træning, så du er klar til vintersæsonen. Her på siden finder du alle vores rulleski fra bl.a. SkiGo, Longway og andre populære mærker.

Viser alle 4 resultater

 • longway-rulleski-stav-140cm

  Longway 50% Carbon Rulleski Stave

  399,00 kr.
 • longway-classic-rulleski

  Longway Classic Rulleski – Sort

  1.149,00 kr.
 • longway-skate-rulleski

  Longway Skate Rulleski – Sort

  999,00 kr.
 • skigo-ns-skate-carbon-rulleski

  SkiGo NS Skate Carbon Rulleski – Sort

  1.999,00 kr.

Hvad er rulleski?

Rulleski ligner i høj grad de traditionelle langrendsski, og er også udviklet på baggrund af disse. I stedet for at være og agere som normale ski, har rulleski derimod rulleskøjtehjul i stedet for ski, hvilket gør, at du kan bruge dem på landeveje.

Rulleski er designet til at give en lignende følelse og bevægelse, som står du på langrend i sne, og så er de faktisk velegnede til at forbedre din teknik, styrke og kondition hele året rundt. Hvis du er vild med at stå på langrend, kan du med et par rulleski holde dig i topform og være klar til den kommende sæson i sne.

 

Hvorfor skal jeg stå på rulleski?

Rulleski giver dig mulighed for langrendstræning uden for sæsonen, så du står skarpt klar til den kommende vintersæson. Ved at stå på rulleski, kan du som langrendsløber opretholde og forbedre din teknik, kondition og styrke året rundt. Derudover, er rulleski en fantastisk måde at holde sig i form på, uanset om du træner til en konkurrence eller blot ønsker at nyde den friske natur og få god motion.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en forbindelse til langrend for at stå på rulleski, men kan sagtens dyrke sportsgrenen, som den er – og helt uden, at du har interesse i at stå på langrend.

 

Rulleski øvelser: Hvilke kan jeg lave?

Inden du skal ud på rulleski, kan det være en god ide at lave nogle øvelser, så du føler dig 100% klar. Derudover kan du som erfaren rulleskiløber også løbende træne øvelser, så dit niveau forbedres. Blandt forskellige rulleskiøvelser findes bl.a:

Diagonalgang: Ligner diagonalgang på sne, hvor du berører jorden med en skistav diagonalt bag dig.

Skøjteløb: Simulér skøjteløb på rulleski med glidende bevægelser fra side til side.

Stigningsløb: Træner styrken i benene ved at tackle stejle bakker og/eller stigninger, hvor du får gode højdemeter i benene.

Tekniktræning: Fokusér på at forbedre din teknik med specifikke øvelser som pendulskridt og armbevægelser.

 

Teknik og tips til rulleski

Med den rette teknik bliver det gevaldigt nemmere at stå på rulleski, men det kræver selvfølgelig, at du ved, hvad du skal lægge mærke til og øve – og med et par gode tips fra en erfaren rulleskiløber, kan dette hjælpe dig på rette vej. Blandt teknik og tips til rulleski er blandt andet:

 • Hold balancen: Vægtfordelingen er afgørende for at undgå, at du falder. Hold vægten jævnt fordelt over begge ski.
 • Armarbejde: Koordiner armbevægelserne med dine skistave for at opretholde momentum og stabilitet.
 • Valg af underlag: Vælg gerne jævne og rolige veje eller stier uden trafik for en sikker træningsoplevelse.

 

Køb rulleski på SURFMORE.dk, og få en fantastisk oplevelse!

Hos os finder du et stort udvalg af de populære rulleski fra velkendte mærker, som blandt andet inkluderer SkiGo og Longway.

Vi har både rulleski sæt, men sælger også ski, stave og støvler separat, så du selv kan sammensætte det perfekte rulleski sæt for dig. Ligger du inde med nogle spørgsmål til rulleski, langrendsski eller andet tilbehør, sidder vi klar til at hjælpe dig med rådgivning i verdensklasse.