Skihandsker til børn

Har dit barn brug for et par gode og varme skihandsker eller skiluffer? Se vores udvalg af både vandtætte skihandsker og -luffer til børn. Rul ned på siden, og se alle vores tilbud.

Viser alle 5 resultater

Skihandsker til børn: Giv dit barn beskyttelse og varme i sneen

Skal dit barn ud i sneen eller opholde sig udenfor i koldere temperaturer, ja, så er det altså nødvendigt med et par gode, hvis ikke de bedste skihandsker til børn. De rette børneskihandsker er afgørende for, at dit barn får en komfortabel, sjov og varm oplevelse på skibakken, skiferie eller i skolegården. 

Med et par skihandsker til børn får dit barn handsker, som er decideret designet og udviklet til at holde børns hænder varme, tørre og med beskyttende funktioner mod kulde og sne, så de kan koncentrere sig om at have det sjovt. Derfor er det også essentielt, at du køber et par gode skihandsker til dit barn og hellere at de bliver for varme, end at dit barn får kolde hænder.

 

Hvorfor skal mit barn have skihandsker udviklet til børn?

Når du vælger et par skihandsker til børn, er de direkte designet til børns hænder. Det betyder ekstremt meget, og er også en af grundene til, at børn ikke skal bruge skihandsker til dame eller skihandsker til herre, for disse handsker er ikke lavet til børn, men voksne.

Materialerne, der er brugt, tilbyder god varme og isolering, så dit barn kan tilbringe flere timer ude i sneen og kulden. Det giver en bedre oplevelse på skiferien, når dit barn giver den gas på ski, men også til sneboldekrigen ude i det fri. Vi anbefaler desuden, at du kombinerer skihandskerne med et par gode skisokker til børn, så fødderne også holder sig varme.

Du kan med fordel vælge et par skihandsker til børn med en god pasform, justerbare stropper og velcrobånd ved håndleddet. Dette giver mulighed for at give en god pasform, og samtidig forhindrer det sne i at komme ind.

Skihandsker til børn kommer i mange forskellige farver og designs, der taler til børns fantasi. Men de fås naturligvis også i en helt traditionel sort, hvor der ikke er særlig meget kreativitet inde over hvad angår design og farver.

 

Hvad er fordelen ved vandtætte skihandsker til børn?

I det store udvalg af skiluffer og -handsker til børn finder du også vandtætte modeller. Et par vandtætte skihandsker til børn beskytter mod sne og slud og giver et par vandafvisende eller vandtætte handsker med åndbare membraner. Disse membraner tillader fugtighed at undslippe, så hænderne kan holde sig tørre og varme.

Kigger du efter vandtætte skihandsker til børn, er de ofte lavet med en Gore-Tex (GTX) membran, men der findes også mærker, som har udviklet deres egne membraner med samme funktioner.

 

Køb billige skihandsker på tilbud hos SURFMORE.dk

På webshoppen, SURFMORE.dk, finder du et stort udvalg af både skihandsker, men også skiluffer til børn på tilbud. Vi har flere forskellige modeller fra de bedste mærker, men samtidig også et udvalg af både vandtætte, billige og 3-finger skihandsker til børn.

Når du handler hos os får du 1-3 dages levering, 100 dages returret og fri fragt på din ordre, når du bestiller for over 599 kr. Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.