FCS

FCS er et anerkendt mærke inden for surfing, der har revolutioneret måden, vi bruger finner på til surf boards. FCS har udviklet og designet aftagelige finner, der gør det nemmere at rejse med dit udstyr, men i dag laver de også nøgleboks, leash line og meget andet. Rul ned på siden, og se vores udvalg af produkter fra surf mærket, FCS.

Viser et enkelt resultat

  • fcs-noegleboks

    FCS Nøgleboks

    349,00 kr.
    Kun 2 stk tilbage

Hvem er FCS?

Surfing mærket, FCS, blev skabt med en ide om at revolutonere markedet inden for finner til surf boards. Deres ide var at lave aftagelige finner, så du på nem og enkel vis kan rejse rundt, og samtidig hurtigt skifte dine finner, når du havde brug for at ændre dit setup.

FCS har været innovative fra starten, og det har givet mærket en plads i toppen, når det gælder surfing. I 2005 vandt deres FCS H-2 finner faktisk også årets designpris i Australien.

 

Hvorfor vælge finner, poncho og andet surf tilbehør fra FCS?

FCS har været på markedet længde og bare det, siger faktisk en hel del om brandet. De har formået, gang på gang, at lave nye og kreative produkter, som deres kunder har synes godt om.

Er du passioneret omkring surfing, og ønsker du udelukkende bedste produkter, kan du med god grund vælge FCS som en del af dit surfing sortiment.

 

Køb FCS finner og meget andet hos SURFMORE

Hos SURFMORE er vi enormt glade for FCS og som surfere selv, ved vi at deres produkter holder. Dette er også en af grundene til, at du finder et spændende udvalg af FCS hos os.