Slackliner

Med en slackline kan du træne balancen, lave tricks og have det sjovt med venner og bekendte. Vi forhandler både mini slackliner, slackliner til børn samt helt klassiske modeller. Rul ned på siden, og se vores udvalg af gode og billige slackliner fra kendte mærker.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Balancering på en slackline er ikke udelukkende en fysisk udfordring, men også en øvelse rent mentalt for at finde fokus, ro og stilheden til at kunne balancere. Slackliner findes i mange varianter og længder og samtidig også til begyndere, øvede og avancerede. Det betyder også, at uanset dit niveau, vil du kunne få en sjov, aktiv og givende oplevelse i alle aldre.

 

Oplev eventyr og balance med en slackline

At stå på slackline er ikke bare en sport, men for mange i højere grad en livsstil. Udover at sportsgrenen byder på timevis af sjov med venner, familie og bekendte, træner du samtidig balancen og styrken i kroppen.

Langt hen ad vejen er slackliner et stykke reb, men i sidste ende meget mere end det. De er porten til en verden af muligheder, sjov, timevis af sjov i solen og så kan du løbende forbedre dit niveau.

Du kan både stå på slackline alene, men vi må indrømme, at vi foretrækker at gøre det med venner og familie, da teknikker, øvelser og tricks løbende kan tales igennem. Derudover er det også blot en sport, som oftest er hyggelig at dyrke sammen med andre, men hver sin smag!

 

Find balancen med et slackline sæt

Når du anskaffer dig en slackline, kan du øve dig i at finde balancen frem i kroppen, som vi alle har. Og det fede er faktisk, at du kan bruge slackliner ekstremt mange steder, uanset om du er ved stranden, i skoven eller i den nærmeste park, er det muligt at opsætte en slackline, du kan stå på.

Med et komplet slackline sæt får du alle komponenter, du har brug for at komme i gang med at stå på slackline, hvilket inkluderer liner, stropper og spænder.

 

Opnå frihed med en mini slackline

En mini slackline, eller slackline til børn, er den ideelle måde at tage din balancetræning med dig overalt. Disse modeller er kompakte, lette og kan sagtens haves med i rygsækken, så du kan opsætte din slackline i haven, parken eller indendørs.

På trods af deres mindre størrelse giver de stadig en udfordrende og sjov oplevelse, som både voksne og børn vil få gavn af og nyde.

Du har garanteret tidligere set folk stå på slackliner i parker, haver, men måske også indendørs? Det er med tiden blevet mere og mere populært og så snart solen titter frem, finder folk deres slackliner frem og tager til de nærmeste grønne områder for at øve balancen med gode venner.

 

Køb billig slackline på SURFMORE.dk

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med slackliner hos os. Med et slackline sæt kan du træne din balance de fleste steder, og hvad er federe end at hænge ud i parken, baghaven eller et tredje sted med venner og bekendte og øve balancen samt tricks?

Inde på vores webshop finder du et bredt sortiment af velkendte højkvalitetsmodeller, men også billige slackliner. Vi har både slackliner til børn, mini slackliner og balanceboards med slackliner, hvorfor der er noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig!

Har du nogen spørgsmål til eventuelle produkter eller slackline mærker som Gibbon, sidder vi klar til at rådgive og hjælpe dig, det bedste vi kan.