Skiftemåtter

Med en skiftemåtte kan du på let vis klæde om efter du har været ude og dyrke sport, uanset om det er surfing, MTB, svømning eller noget helt fjerde. Du kan bruge skiftemåtten til at stå på, så du ikke får beskidte fødder, og efterfølgende samle dit beskidte tøj i skiftemåtten.

Viser alle 7 resultater

 • northcore-græs-vandtæt-skiftemåtte

  Northcore Grass Vandtæt Skiftemåtte/Taske

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-change-mat-sort-roed

  SURFMORE Change Mat – Sort/Rød

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-skiftemaatte-vaaddragt

  SURFMORE Skiftemåtte

  249,00 kr.
 • dryrobe-change-mat-black-red

  dryrobe® Change Mat – Sort/Rød

  299,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • dryrobe-skiftemaatte-change-mat-sort-graa

  dryrobe® Change Mat – Sort/Grå

  299,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-wetsuit-bucket

  SURFMORE Wetsuit Bucket

  199,00 kr.
 • rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  379,00 kr.

Hvad er en skiftemåtte?

En skiftemåtte, også kendt som change mat, er en alsidig og praktisk måtte, du kan bruge efter f.eks. sport. Den er designet til, at du kan skifte om i ro og fred, helt uden at få beskidte fødder. Er du en af de personer, der dyrker meget sport, kan du med fordel vælge en skiftemåtte, da du dermed kan undgå græs, mudder, grus og andet, når du klæder om fra dit sportstøj og tilbage til dit normale tøj… Eller omvendt.

 

Hvorfor skal jeg bruge en skiftemåtte?

En skiftemåtte er særdeles fordelagtig, når du dyrker sport. Uanset om det er surfing, mountainbiking, svømning, kajak eller andet, hvor du efterfølgende oftest skal skifte tøj i det fri.

Med din skiftemåtte kan du nemlig stille dig på måtten, og dermed undgå skidt mellem fødderne. Når du har skiftet tøj, kan du lade det beskidte/brugte tøj blive i skiftemåtten, og snørre den til, hvorefter den fungerer som taske.

En skiftemåtte gør det altså blot meget nemmere at skifte tøj efter din aktivitet, og du undgår snavs og skidt. Du kan med fordel kombinere din skiftemåtte med en god badeponcho eller mikrofiber håndklæde, som er oplagte i kombination.

Find din nye skiftemåtte hos SURFMORE.dk

Vi er vilde med gode skiftemåtter, hvorfor vi også tilbyder et større sortiment, som inkluderer op til flere forskellige mærker. Hos SURFMORE har vi blandt andet udviklet og designet vores helt egen skiftemåtte, nemlig SURFMORE skiftemåtte, der er en af vores best-sellers, og det er selvfølgelig ikke uden grund.

Derudover kan du også finde andre skiftemåtter, bl.a. change mat fra dryrobe, som også er kendt for at lave vinterbade jakker, men også mærkerne, ION og Rip Curl, som også har lavet ekstremt gode skiftemåtter til brug efter surfing, mtb og anden vandaktivitetssport.