Alpina skihjelm

Leder du efter en god skihjelm til din kommende skiferie? Med en Alpina skihjelm er du sikker på, at du får de nyeste teknologi, masser af sikkerhed og god pasform. Her på siden finder du alle vores Alpina skihjelme på tilbud.

Opnå beskyttelse på skiferien med en Alpina skihjelm

Står den kommende skiferie for skud, og mangler du en god skihjelm, som kan holde dit hoved beskyttet, mens du suser ned ad pisterne? Så kunne en Alpina skihjelm måske godt være det helt rette for dig.

 

Hvorfor vælge en skihjelm fra Alpina?

Den rigtige skihjelm kan være afgørende for dig, din sikkerhed, men også komforten på pisterne. Mærket, Alpina, er kendt verden over, og det er ikke uden grund. De har nemlig været blandt de førende mærker på markedet, når det gælder skiudstyr som skibriller og skihjelme. De har et kendt ry for at lave produkter i høj kvalitet, og det gælder både deres Alpina skibriller, men især også deres hjelme og skihjelme med visir. Der er flere gode grunde til, at du skal vælge en skihjelm fra Alpina og nogle af disse, har vi listet herunder:

 

Avanceret og god beskyttelse

I skihjelmene fra Alpina ligger der en høj grad af højteknologisk og avanceret beskyttelse. De anvender de nyeste teknologier, når de producerer deres hjelme, og det samme er gældende for materialerne de laves i. Dette gør også, at deres skihjelme lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, uanset om det er skihjelme til herre, skihjelme til dame eller skihjelme til børn.

Vær også opmærksom på “MIPS” mærket, når du køber skihjelme fra Alpina. En skihjelm med MIPS sikrer nemlig den bedst mulige beskyttelse, du kan få.

 

Letvægtsdesign

Mange af Alpina skihjelmene er designet i letvægtsdesign, der gør dem behagelige at have på, og samtidig føler du ikke, at du har en kæmpe klods på hovedet. En let konstruktion i hjelmen kompromitterer ikke sikkerheden, og du får samtidig en god og komfortabel skihjelm, som har den rette pasform.

 

Ventilation for frisk luft

Det er vigtigt, at du undgår overophedning, når du suser ned ad pisterne på ski og snowboard, men samtidig kan det være svært at undgå. I hvert fald hvis du ikke har en god skihjelm med ventilation.

Alpinas skihjelme er lavet med ventilationssystemer, der regulerer luften og sørger for, at du løbende får frisk luft, så du ikke overopheder.

 

Justerbar pasform

Med en Alpina skihjelm får du mulighed for at justere din pasform, hvilket er essentielt i en god skihjelm. Med justerbare stropper og indlæg, er du sikker på, at du kan indstille din hjelm, så den passer perfekt til dit hoved. Det giver samtidig også endnu mere sikkerhed og god komfort.

 

Køb Alpina skihjelm til børn og voksne på SURFMORE.dk

Vi ved, at eftersøgningen på den bedste skihjelm kan være svær, men det er altså nødvendigt for, at du har sikkerheden med dig. Vi er glade forhandlere af Alpina skihjelme, og her på vores side kan du udforske sortimentet af de gode skihjelme fra Alpina. Deres sortiment inkluderer både skihjelme til voksne, men også til børn.

Har du nogen spørgsmål eller søger du rådgivning til køb af Alpina skihjelm, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.