Indo

Indo blev etableret i 2018, og har siden da udviklet, designet og fremstillet sneløbehjul og trampolin løbehjul, som du kan øve tricks på, inden du begiver dig ud og prøver på asfalt. Her på siden finder du alle vores løbehjul fra Indo.

Viser alle 5 resultater

 • Tilbud indo-sneloebehjul-blaa

  Indo Sneløbehjul – Blå

  679,00 kr.
 • indo-x70-trampoline-scooter-oo

  Indo X70 Trampolin Løbehjul – Green Gravity (670mm)

  669,00 kr.
 • indo-x70-trampoline-scooter-ia

  Indo X70 Trampolin Løbehjul – Sort

  579,00 kr.
 • indo-pro-trampolin-loebehjul-blaa

  Indo Pro Trampolin Løbehjul (75cm) – Blå

  849,00 kr.
 • indo-pro-trampolin-loebehjul-blaa-01

  Indo Bug Trampolin Løbehjul (40cm) – Blå

  399,00 kr.

Historien bag Indo løbehjul

Indo er et finsk mærke, der blev etableret i 2018 en mørk vinterdag. Drengen, Aleksi, som siden blev stifteren af Indo Trickscooter, ville øve sig på et Bri flip, som hans ven havde lært. Desværre var det alt for mørkt og koldt til at kunne køre på løbehjul udenfor, og hans forældre ville ikke lade ham køre inde i huset.

Derfor fik Aleksi en ide.. Han udviklede hans eget “pap løbehjul”, som han tænkte, måtte være ok at køre på indenfor. Det var det, og så landende han sit første Bri flip.

 

Indo trampolin løbehjul – sådan skete det!

Da Indo første gang tog deres nye løbehjul på en trampolin, eksploderede det! Løbehjulet, som Aleksi udviklede i 2018, var oplagt at bruge til trampolinen til at øve tricks, som du vil teste af, inden du tager ud og prøver det på asfalt.

Og det var dette, som gjorde trampolin løbehjul fra Indo til en succes. I dag sælges Indo trampolin løbehjul og sneløbehjul verden over – både til personer, der udelukkende hopper og laver tricks på trampolin, men også de, der ønsker at afprøve et trick med mere sikkerhed, inden de gør det på asfalt.

 

Køb Indo løbehjul på SURFMORE.dk

Vi forstår udemærket godt hypen bag trampolin og sneløbehjul fra Indo. Det giver trods alt god mening, og du kan med mere sikkerhed afprøve dine nye tricks uden at slå dig, før du giver det et skud på asfalten. Derfor har vi også valgt at tage Indo løbehjul ind i vores sortiment af produkter, så du kan få glæde af dem.