Alpina

Alpina er verdenskendt, når det kommer til skihjelme, cykelhjelme, solbriller og skibriller til sport. Alpina er et familiefirma, som blev etableret i 1980 i Sulzemoos nærliggende München, Tyskland. Alpina har et stort udvalg af udstyr til cykling og ski, samt snowboard. Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af produkter fra Alpina, som du alle kan finde herunder.

Viser alle 8 resultater

 • alpina-carvy-2-0-skibriller-boern-lime-matt

  Alpina Carvy 2.0 Skibriller Børn – Lime Matt

  239,00 kr.
 • alpina-arber-visor-q-lite-skihjelm-hvid-matt

  Alpina Arber Visor Q Lite Skihjelm med visir – Hvid

  1.299,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-cars-skihjelm

  Alpina Zupo Disney Set Cars Skihjelm

  799,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-frozen-ii-skihjelm-boern

  Alpina Zupo Disney Set Frozen II Skihjelm

  799,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-minnie-mouse

  Alpina Zupo Disney Set Minnie Mouse Skihjelm

  799,00 kr.
 • Tilbud alpina-zupo-set-piney-matt-blaa

  Alpina Zupo Set (+Piney) Skihjelm Børn – Matt Blå

  699,00 kr.
 • Tilbud alpina-zupo-set-piney-light-rose-matt

  Alpina Zupo Set (+Piney) Skihjelm Børn – Light Rose Matt

  699,00 kr.
 • alpina-piney-skibriller-boern-sort-mat

  ALPINA Piney Skibriller Børn – Sort Mat

  289,00 kr.

Hvem er Alpina?

Alpina er et tysk mærke med hovedsæde i Sulzemoos, Tyskland, der ligger i nærheden af München i det sydtyske. Alpina har siden 1980 forsøgt og laver stadig innovative produkter til dig, der elsker at være aktiv.

De udvikler, designer og fremstiller fantastiske, kreative og nytænkende produkter inden for ski, cykling, solbriller og meget mere til. Det omhandler blandt andet skibriller til børn, skibriller til voksne, men selvfølgelig også tilhørende kategorier af produkter som sikre skihjelme, uanset om det er skihjelme til børn, herre eller dame.

Det gør, at du som atlet og fritidsnyder, kan få gavn af deres fede produkter og dermed fokusere bedre på den sport, du gør dig i.

 

Hvorfor vælge produkter fra Alpina?

Hos SURFMORE forhandler vi udelukkende produkter, som vi selv synes er gode, giver mening og som vi samtidig ønsker, at du også skal have gavn af. Alpina har været på markedet i mange år, og gør det fortsat utrolig godt. Dette er blot en af grundene til, at du kan tage deres produkter for gode varer – der er ikke nogen, som overlever så længe i et svært marked, hvis ikke man er nytænkende og laver gode produkter.

Langt størstedelen af produkterne til cykling, ski og andet fra Alpina er produceret i Tyskland, og dette er vigtigt for virksomheden. Det sikrer dem nemlig, at de er i tæt dialog med produktionen og konstant kan sikre sig, at deres produkter er fremstillet i høj kvalitet og korrekt.