Soft boards

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af forskellige surf boards, heriblandt oppustelige paddleboards, hard SUP boards, soft boards samt skimboards og bodyboards. Leder du efter et specifikt produkt eller andet tilbehør til surfing, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser alle 7 resultater

 • Surf-Kennel-5'8"-Softboard-Greyhound

  Surf Kennel 5’8″ Softboard – Greyhound

  From 3.299,00 kr.
 • surf-kennel-6-6-softboard-boxer

  Surf Kennel 6’6″ Softboard – Boxer

  3.399,00 kr.
 • Tilbud ocean-and-earth-surfboard-4-0-blaa

  NSC Bug Mini 4’0″ Surfboard

  990,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud ocean-and-earth-surfboard-4-8-gron

  NSC Bug Mini 4’8″ Surfboard

  1.199,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud oceanandearthsoftboard

  NSC OCEAN and EARTH – BUG MINI – 6’0″

  1.100,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • surf-kennel-70-softboard-retriever

  Surf Kennel 7’0 Softboard – Retriever

  3.599,00 kr.
 • surf-kennel-62-softboard-great-dane

  Surf Kennel 6’2″ Softboard – Great Dane

  3.299,00 kr.

Surf boards til leg og fritid

Følelsen af at fange sin første bølge. Farten i boardet og kontrollen i vandet. Det er en helt unik oplevelse og så er det samtidigt stærkt vanedannende. Det skal du vide når du læser dette. 

Har du ikke prøvet surfing endnu, så har du noget til gode. Ikke bare en oplevelse, men også et fællesskab af livsglade surfere, som jagter bølgerne én efter en. Surfing er et sammenhold og en fælles interesse, det er ikke en konkurrence mod hinanden. Læs med, bliv klogere og find ud af hvordan du vælger dit næste surf board. 

Surfing er som sport eksploderet og selvom det altid har været populært, så har det haft opgangstider og nedgangstider. Engang surfede alle. Så var der ingen som surfede og nu er det atter så populært, at mange fristes til at købe SUP boards, skimboards og surf boards. Surfing er som det altid har været – nemlig tilgængeligt for alle i hele familien. Alle kan være med uanset alderen. 

Du kan surfe med familien og der er nærmest ingen aldersgrænse for sporten. Selv de mindste på ned til 5 års alderen kan få en våddragt på og komme i vandet. 

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af soft boards til begyndere og øvede. Vi har dog ikke udstyr til dem som vil jagte guldmedaljer og verdensmesterskaber, men vi har udstyr til dig og din familie. Alt sammen designet og konstrueret til at blive brugt igen og igen uden at gå på kompromis med oplevelse og materialer. Det har hele tiden været målet hos os. 

Vi vil have det bedste udstyr til fornuftige penge med udgangspunkt i lang levetid. 

 

Vælg det rigtige soft board

Der er flere faktorer som spiller ind i valget af det rigtige surf board. Måske har du prøvet at surfe før, måske har du prøvet det et par gange og måske skal du bare have et board til sjovere bølger og leg. 

Først og fremmeste er din vægt vigtig i forhold til valget af board. Jo mere du vejer, des mere volumen vil dit board kræve for at du kan komme afsted i bølgerne. Et lille sup board med forholdsvis lav volumen egner sig godt til den mindre tunge surfer, mens en tung surfere har brug for opdrift og volumen i boardet. 

Dernæst er der det tekniske aspekt i valg et board. Alt afhængig af hvor og hvordan du vil surfe skal du forsøge at finde det rette valg af board. Et smalt board kræver betydeligt mere teknik og fodfæste, mens et bredere og længere board vil give dig mulighed for at komme godt i gang med surfing i bølgerne. Med tiden og i takt med at du bliver den næste Kai Lenny kan du altid opgradere dit udstyr. Hos os mener vi at det altid handler om at skabe den gode førstegangsoplevelse og få succes som start. Derefter kan man altid købe sig fattig i godt surf udstyr, men det kommer med tiden. 

 

Find soft surf board

Hos SURFMORE elsker vi surfing. Vi er vilde med alle typer vandsport og især soft surf boards er noget som står vort surfer hjerte nært. Der er mange parametre at vælge soft surf board ud fra. Det kan være farven. Du vil jo sikkert gerne have et soft board som også ser fedt ud. Både på land, men da også i vandet, ikke?

Dertil er der selvfølgelig størrelsen på dit soft surf board. Størrelsen på soft boardet skal passe til dig og dit behov for surfing. Det er bestemt ikke ligegyldigt, så sørg for at du får købt det rigtig soft surf board – og selvfølgelig i den rigtige størrelse. Vi har flere typer og modeller af soft surf boards og vi har helt sikkert også noget som matcher dig.

 

Hvilken størrelse skal mit soft board være? 

Måske har du allerede søgt på nettet og konstateret, at der findes mange tal, numre og størrelser. Vi er fuldstændig enig og derfor vil vi også forsøge at redegøre for størrelse og volumen i denne tekst. 

Længden er altid anvist i fod og tommer og derfra kan man omregne til centimer hvis dette er nemmere. Som begynder har du brug for retningsstabilitet og balanc. Det er derfor en fordel at have et længere board som en start. I fjernsynet ser du altid surfere på Hawaii med små korte og smalle boards. De små boards egner sig godt til bølgesurfing i havet. De er hurtige til at lave vendinger og manøvre med, mens et stort board ikke kommer helt så nemt omkring i bølgerne. 

Når man taler om volumen i et surfboard regner man blandt andet tykkelse i boardet. Tykkelsen måles i bredden og giver en fornemmelse af, hvor stort boardet i bund og grund er. Det er dette vi kalder volumen. Samtidigt regner man bordets størrelse i liter. Det kan måske lyder komplekst, men er faktisk forholdsvis simpelt. Jo flere liter i boardet, desto mere opdrift og stabilitet vil boardet også have. Som nybegynder vil man gerne have et board med høj volumen, altså liter, da dette er det bedste udgangspunkt for en begyndere. Når man bliver bedre kan man købe små bølge boards med betydeligt færre liter. 

 

Hvor kan jeg surfe på mit nye surf board? 

Med mere end 7000 km kystlinje har vi helt unikke muligheder for at surfe i Danmark. Faktisk kan du surfe alle steder med vand og en smule bølger. Hele kystlinjen giver mulighed for at surfe og det samme er gældende for nordkysten på Sjælland. Her kommer bølgerne og der er rig mulighed for at få kolde, men glade bølge oplevelser!

Vil du have den fulde oplevelse er det Klitmøller og Vorupør du skal besøge. Det er vesterhavet når det er finest og steder egner sig til begyndere såvel øvede. Her får du hvide sandstrande, bølger og rig mulighed for at besøge surfernes mekka. 

Klitmøller er også kaldet “Cold Hawaii” i mange sammenhænge. Det er det fordi bølgerne næsten minder om bølgerne du kender fra de kendte surfspots på Hawaii, men vandet er altså knapt så varmt. Dog skal vi påpege at sommerdage i Klitmøller godt kan have den rigtige Hawaii følelse. Vandet nærmer sig det vi kalder lunt og mens solen bager giver det den fuldende løsning. Surfing i Klitmøller kræver altid en god våddragt og et par neopren sko

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved surfing? 

Inden du skynder dig ud at købe et surfboard bør du selvfølgelig være opmærksom på flere faktorer. Et lille surfboard er hurtigere og drejer nemmere, men det kræver også mere erfaring at starte på. Et større board er nemmere at balancere på og kan surfe store lange bølger. Derfor skal du også finde et leje hvor boardet passer til dig og dit niveau. 

Husk altid at få en surf leash på boardet! 

Har du spørgsmål til valg af board, størrelse, materiale eller bare steder du kan surfe. Kontakt os og lad os hjælpe dig i gang allerede nu.