Surf leashes

Er du aktiv surfer, er det nødvendigt med en surf leash, der skaber et bånd mellem dig og dit surfboard. En surf leash sikrer, at boardet ikke forsvinder fra dig, når du falder. Her på siden finder du alle vores leash til surfing.

Viser alle 4 resultater

 • manera-foil-leash-sort

  Manera Foil Leash – Sort

  349,00 kr.
 • Tilbud NSC-surf-leash-hvid

  NSC Surf Leash 9″ – Hvid

  199,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud NSC-surf-leash-sort-9

  NSC Surf Leash 9″ – Sort

  199,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud surf-sup-leash-10

  Surf/SUP Leash 10″

  179,00 kr.

Hvad er en surf leash?

Er du vild med surfing, bør du også investere i en surf leash. Det bør være en fast del af dit surfing tilbehør, da den sørger for, at dit surfboard ikke flyver væk fra dig, når du enten falder på bølgen eller tager et dyk under.

En surf leash fastspændes oftest til anklen og er en strækbar ledning, der skaber en forbindelse mellem dig og dit surfboard. Med en leash til surfing er du sikker på, at du har god kontrol og sikkerhed over dit board.

 

Hvorfor bør jeg bruge en surf leash?

Udover at du på enkel vis kan holde styr på dit surfboard, er der også andre gode grunde til, at du bør benytte dig af en surf leash.

 

Sikkerhed under surfing

Sikkerhed er altid det vigtigste og med en god surf leash, er du sikker på, at dit surfbræt ikke flyver væk fra dig, når der er stærke bølger og turbulente forhold.

Størstedelen af surfere har prøvet at få et board i hovedet, eller i hvert fald været tæt på det, og derfor skåner du også andre surfere med en leash til surfing.

 

Spar på energi og tid

Uden en leash til surfboardet, vil dit board til tider flyve væk fra dig. Det betyder også, at du bliver nødt til at svømme efter det. Det kan koste meget energi og vil betyde, at din surfsession bliver kortere.

Du får derfor en mere effektiv tur på vandet, når du har en surf leash koblet på, da du hele tiden er i nærheden af dit board.

 

Hvilke typer af surf leashes findes der?

Der findes forskellige typer af leashes til surfing, der egner sig til forskellige forhold, bølger, niveau samt dine personlige præferencer:

 

Straight leash

Straight leash, også kendt som “lige leash”, er den mest almindelige type, og forbindes fra surfbrættet og direkte rundt om din ankel. Dette er den mest brugte af slagsen, og er ideel til begyndere og de, som surfer på mindre bølger.

 

Coiled leash

Med en coiled leash får du en spiralformet ledning, der reducerer din risiko for at snuble, og trækker samtidig mindre i vandet.

En coiled surf leash er særligt populær hos erfarne surfere, der bl.a. surfer i større bølger.

 

Big wave leash

Som du muligvis godt kan antyde ud fra navnet, er en big wave leash en surf leash til dig, der giver den fuld gas i ekstreme forhold og støre bølger. Big wave leashes er ofte længere og stærkere, da de skal imødekomme krav fra erfarne og professionelle surfere, men samtidig kunne holde til de, til tider, barske forhold.

 

Køb leash til surfing på SURFMORE.dk

En surf leash fuldender dit surfudstyr, og giver dig sikkerhed, komfort og et surfboard, som ikke flyver væk. Uanset om du er nybegynder, øvet eller avanceret surfer, har vi uden tvivl en surf leash, der passer til dine behov og præferencer.

Når du handler hos os, finder du et stort udvalg af surf leashes til alle niveauer og forhold, konkurrence dygtige priser og tilbud på eftertragtede modeller.