Creatures of Leisure

Creatures of Leisure har eksisteret siden 1987, hvor de startede med at lave surf leashes. I dag fremstiller Creatures of Leisure alt fra boardbags til surfing, surfboards og alt tilhørende udstyr. Her på siden finder du hele vores sortiment fra mærket.

Viser alle 3 resultater

 • CREATURES-BOARDBAG-BODYBOARD-LITE

  Creatures Bodyboard Boardbag Lite – Black Orange

  499,00 kr.
 • Creatures-of-Leisure-surfboard-sock-military

  Creatures Fish Icon Sok – Military

  From 599,00 kr.
 • Creatures-of-Leisure-surfboard-sock-longboard

  Creatures Longboard Icon Sok – Sort

  From 679,00 kr.

De første skridt mod etableringen af surfmærket, Creatures of Leisure, blev taget af John Malloy i 1974, der rejste rundt og ikke havde meget mere end et surfboard og en rygsæk, som han rejse rundt med. Han startede i det indiske ocean, hvor han fandt perfekte forhold til surfing og siden da, fik han ideen om at lave sit eget surfmærke og blev en af pioneerne, når vi taler innovation af surfudstyr.

 

Hvem er Creatures of Leisure?

Creatures, eller Creatures of Leisure, som mærket oprindeligt hedder, startede med at eksperimentere med surf leashes og forsøgte at udvikle disse med adskillige materialer af snor, hvor John Malloy til sidst opdagede urethan, der lige siden da er blevet betragtet som det allerbedste materiale til surf og SUP leashes.

I 1987 etablerede Malloy officielt mærket, Creatures of Leisure, hvor han startede med at sælge hans slidstærke leashes, men også surf boardbags, der alt sammen blev fremstillet i Yallingup, Australien. På dette tidspunkt havde han allerede forsøgt at innovere surfudstyr i mere end et årti!

 

Hvilket surfudstyr fremstiller Creatures of Leisure?

Hos Creatures finder du alt fra bodyboards, traction pads, SUP boards, foils, softboards og generelt størstedelen af det, der egner sig til surf boards og det tilhørende udstyr.

Deres sortiment af spændende produkter har med årene taget til, hvor de til at starte med i 90’erne udelukkende gjorde sig i boardbags og leashes, laver de i dag mange flere produkter til surfing!

 

Køb Creatures of Leisure på webshoppen, SURFMORE.dk

Vi er vilde med surfing og lige præcis derfor, har vi også valgt at tage surfmærket, Creatures of Leisure, ind i vores shop. Vi elsker gode produkter fra mennesker, der har kendskab til surfing – og det må vi erkende, at menensker bag Creature har!