Våddragter 5 mm

En 5 mm våddragt giver dig tilstrækkeligt med varme og beskyttelse, så du i store træk kan anvende den som helårsdragt. Derudover er de oplagte til alle vandsportsaktiviter som surfing, paddleboard, snorkling og meget mere! Rul ned på siden, og se alle vores våddragter i 5 mm til dame, herre og børn.

Viser alle 20 resultater

En våddragt i 5 mm er det oplagte valg til dig, der ønsker en våddragt, som du kan bruge i størstedelen af månederne i Danmark. Vi er trods alt kendt for at være et koldt land, og når vandet bliver køligere i oktober måned, bør du hoppe i en 5 mm våddragt indtil april måned for at være sikker på, at du kan holde varmen.

 

Hvad er en 5 mm våddragt?

En 5 mm våddragt sikrer god varme, når du er på vandet, men giver også din krop beskyttelse i tilfælde af, at du skulle falde hårdt mod vandet. Med en neopren tykkelse på 5 mm i din våddragt får kroppen ekstra isolering og holder dig varm, selv når vandtemperaturen begynder at blive kold.

Våddragter i 5 mm egner sig særligt til vandsportsaktiviteter som surfing, snorkling, kajak og dykning, da de altid har et tykt lag neopren på torso, så du kan holde varmen. 5 mm våddragter er det rette valg til køligere klimaer, f.eks. i Danmark fra omkring tidligt forår til sent efterår, hvor, som du nok ved, temperaturen i vandet kan være forholdsvis lav.

Når en våddragt hedder 5 mm til at starte med, betyder det, at den er 5 mm på torsoen, men det efterfølgende tal, f.eks. 5/4 mm eller 5/3 mm fortæller, hvor tyk neoprenen er på arme og ben.

 

Hvorfor er den ideel til køligere vandforhold?

Det er vigtigt, at du har rigeligt med varme, når du skal være i vandet, uanset om du står op og windsurfer, kitesurfer eller ligger i vandet og snorkler eller venter på bølger, du kan surfe. Hvis ikke kroppen får tilstrækkeligt med varme, bliver den kold og det ender med, at du mister dine kræfter og bliver syg.

En 5 mm våddragt har en god neopren tykkelse, der giver dig den varme, du har brug for fra forår til efterår, og mange anvender den faktisk også som en vinter våddragt. Du vil også kunne finde 5mm våddragt modeller, hvor de er lavet med integreret neopren hætte, hvilket sikrer dig ekstra varme til hovedet under kolde vandtemperaturer.

 

5 mm våddragter i kvalitetsmaterialer og avanceret design

Vores våddragter i 5 mm er lavet i materialer af høj kvalitet, avancerede designs og de nyeste teknologier, når det gælder udvikling og fremstilling af våddragter. Dette er med til at sikre dig, at du får en dragt med maksimal komfort, ydeevne, god pasform og alle de egenskaber, du har brug for i en solid 5 mm våddragt.

I vores sortiment finder du både funktioner som forstærkede syninger, ergonomiske pasformer, justerbare lukninger samt front-zip, back-zip og no-zip modeller, hvorfor der helt sikkert er en model for dig. Med en dragt fra anerkendte vandsportsmærker som Neilpryde, Rip Curl, SURFMORE, Manera og Dakine, er du sikret en våddragt, der holder i mange år og for dig, bliver en trofast følgesvend på vandet.

 

Er der forskel på 5 mm våddragter til dame, herre og børn?

Der kan sagtens være forskelle på 5 mm våddragter til herrer, dame og børn, selvom de langt hen ad vejen ligner hinanden i funktioner og materialer. De typiske forskelle er selvfølgelig størrelsen og pasformen, som ændrer sig alt efter, om det er en våddragt til børn eller voksne.

En god 5 mm våddragt er tilpasset kroppens former og proportioner, således, at vælger du en våddragt til damer, har den snit, skæringer og et design, der passer til den kvindelige krop og det samme er selvfølgelig gældende, hvis du vælge ren model til herre eller børn og junior. 

Derudover vil der typisk være forskel i designet, hvor dragter til dame og børn ofte er lavet med flere farver og “sjovere” designs end modeller til herre, som er meget traditionelle i sit udseende.

Vi anbefaler altid, at du vælger en 5 mm våddragt, som er designet og udviklet til dit køn, kropsform og størrelse for, at du får den bedst mulige pasform, bevægelsesfrihed og oplevelse med dragten.

 

Køb 5 mm våddragt på tilbud her hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE er vi selv surfere og paddleboardere, og elsker generelt alt, der har med vand at gøre! Grundet vores mange års erfaring med at prøve forskellige våddragter, ved vi også, hvor vigtigt det er, at du får en våddragt, der passer til dig i tykkelsen, men også størrelsen.

Vi forhandler både 3 mm våddragter, men har også et bredt sortiment af 5 mm våddragter, så du kan få en tykkelse, der passer til de forhold, du skal dyrke vandsport i. Har du nogen spørgsmål til en 5 mm våddragt, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med rådgivning.