POW Gloves

POW, også kendt som POW Gloves, er et amerikansk mærke, der blev stiftet i 2002. Siden da har POW vokset sig store, og deres skihandsker sælges i mere end 43 lande verden over. På denne side finder du hele vores sortiment af POW handsker.

Viser et enkelt resultat

POW, eller POW Gloves, som mærket i sin sandhed hedder, er et amerikansk mærke, der siden 2002 har revolutioneret verden med deres fantastiske skihandsker og skiluffer til herre, dame og børn. I dag findes de anerkendte POW skihandsker i mere end 43 lande verden over.

 

Hvorfor vælge handsker fra POW?

Blot det, at POW Gloves har formået at få deres skihandsker ud til verden over på så få år, fortæller noget om, hvor dygtige de er – og samtidig noget om kvaliteten på deres skihandsker.

Derudover er POW Gloves stiftet af mennesker, der selv har brugt størstedelen af deres tid på at stå på snowboard og ski, hvorfor de ved, hvad der skaber et par gode ski- og snowboardhandsker.

Kolde og våde hænder kan ødelægge en fantastisk dag på pisterne, og dette er en af grundene til, at POW Gloves besluttede sig for at designe, udvikle og skabe deres skihandsker.

 

Køb POW Gloves skihandsker på SURFMORE.dk

Vi elsker at stå på snowboard og ski og ved, hvor vigtigt det er, at have det rette skiudstyr. Det kan i sidste ende gøre en kæmpe forskel for, om det har været en vellykket skiferie eller ej. Derfor forhandler vi også de populære skihandsker fra POW Gloves.

Har du nogen spørgsmål til POW skihandsker, er du mere end velkommen til at kontakte os.