Redningsveste til børn

Skal dit barn på vandet, er det nødvendigt med en god redningsvest til børn, der både har opdrift, synlighed og en behagelig pasform. Her på siden finder du alle vores redningsveste til børn fra anerkendte mærker og i forskellige størrelser og farver.

Viser alle 7 resultater

 • mp-freedom-redningsvest-100n

  MP Freedom Redningsvest 100N

  239,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  Secumar Bravo Redningsvest Børn

  From 295,00 kr.
 • secumar-bravo-print-redningsvest-boern

  Secumar Bravo Print Redningsvest Børn

  435,00 kr.
 • secumar-arkona-midi

  Secumar Arkona Midi Redningsvest Børn

  999,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • secumar-mini-redningsvest

  Secumar Mini Redningsvest

  1.900,00 kr.
 • chico-redningsvest-boern

  Chico Redningsvest Børn

  449,00 kr.

Vandaktiviteter og -sport er et spændende område for mange børn, og derfor kræver det også, at de får en god førstegangsoplevelse med vand. Det er nemlig tit, både for børn og voksne, det første møde med nye ting, som vi husker på. Du bør derfor sørge for, at dit barn har en god redningsvest på, som kan ses på vandet, har den nødvendige opdrift samt beskyttelse, som der kræves.

 

Hvad er en redningsvest til børn?

En redningsvest kendes også som svømmevest, men der er faktisk forskel på, om det er en redningsvest eller svømmevest til børn, det er nemlig ikke helt det samme. Redningsveste til børn er ofte orange og er lavet med krave, som barnet kan hvile sin nakke og hoved op af, når vedkommende ligger i vandet.

Med en redningsvest til børn får dit barn masser af opdrift, sikkerhed og kan ligge flydende i vandet. Dette undgår risikoen for at drukne og lige præcis derfor, er det en nødvendighed med en redningsvest til børn. 

Derudover er det også lovkrav, at have redningsveste med, når du færdes på vandet. Er du i en sejlbåd, på SUP board eller windsurfer, skal du have én redningsvest per person, der er til stede. Er disse veste ikke til stede, vil I få en bøde, såfremt I bliver stoppet af Søfartsstyrelsen.

 

Hvorfor er redningsveste til børn vigtige?

Med en redningsvest giver du dit barn maksimal tryghed på vandet, som i sidste ende også giver barnet en bedre oplevelse med vandaktiviteter. Redningsveste til børn passer til de fleste vandsportsaktiviteter, uanset om det er sejlbåde eller paddleboard. Derudover er de ofte lavet i et moderne, let og kompakt design, så de stadig byder på god bevægelse og komfort, når de bæres af børn.

Selvom dit barn måske allerede har lært at svømme, er der stadig ekstra tryghed i at bære en god redningsvest, der giver beskyttelse i uventede situationer eller hvis I befinder jer, hvor der kan være stærk strøm.

Er dit barn langt ude på vandet og står du som forældre på bredden, kan du stadig holde styr på dit barn. Redningsveste til børn kommer nemlig som oftest i knald orange farver og med reflekser, så det er let at holde øje med børnene. Du kan blandt andet kigge på de eftertragtede SECUMAR redningsveste, hvor alle stort set er designet i en flot orange, der er til at få øje på.

 

Redningsveste til børn giver tryghed i vandet

Vil du gøre alt der står i din magt for, at dit barn får en god førstegangs oplevelse på vandet, hvor tryg- og sikkerhed er i top? Så bør du investere i en god redningsvest til dit barn. Dit barn vil hurtigt kunne mærke, hvordan redningsvesten skaber tryghed med opdrift, nakkekrave og en orange farve, der kan ses på lang afstand.

Børn svømmer ofte ikke lige så godt, som voksne gør. Derfor er det en klar fordel for barnet at have ekstra opdrift, hvilket også gør svømning i vandet lettere. Redningsveste til børn kommer ofte med justerbare muligheder, så du kan spænde vesten ind eller ud og barnet kan få en behagelig pasform, der passer til den individuelle krop.

Du vil også opleve, at der findes mange redningsveste til børn, som har certificeringer. Det kan være en god ide at kigge efter, om relevante sikkerhedsstandarder overholdes ved den givne redningsvest, hvorfor certificeringer udelukkende er et plus, og du bør også handle derefter.

Selvom dit barn har fået en god redningsvest på, er det dog vigtigt, at du stadig holder øje med dit barn ude på vandet, og ikke slipper det af syne.

 

Køb redningsveste til børn hos den danske webshop, SURFMORE.dk

Vi har et bredt sortiment af de bedste redningsveste til børn fra bl.a. tyske SECUMAR, ION, vores eget mærke, SURFMORE, og mange andre mærker. Vi har både størrelser inddelt efter vægt, men også i normale størrelser fra XS – L.

Derudover finder du også redningsveste til børn i mange farver og designs, hvor visse modeller også er med certificeringer. Se vores omfattende udvalg, og find sammen med dit barn den model, der passer bedst til jer.