Mongoose

Mongoose er et velkendt navn, når vi taler BMX cykler, og er faktisk et af de største mærker inden for sporten, som har været med siden BMX blev en sportsgren. Her på siden finder du alle vores BMX fra Mongoose.

Viser alle 4 resultater

 • mongoose-freestyle-bmx-Legion-L80

  Mongoose Legion L80 BMX 20″

  4.649,00 kr.
 • mongoose-16-Legion-L16-grøn

  Mongoose Legion L16 BMX Freestyle – Grøn

  3.199,00 kr.
 • mongoose-legion-l20-bmx

  Mongoose Legion L20 BMX Freestyle – Hvid

  3.199,00 kr.
 • moongoose-dirt-bike-fireball-26

  Mongoose Fireball MTB Dirt 26″ – Hvid

  6.999,00 kr.

Mongoose er et anerkendt mærke inden for BMX cykler og har en lang historie i cykelsporten. Mongoose mærket har opnået meget popularitet blandt både de professionelle kørere, men også amatør- og fritidsryttere – og det er naturligvis ikke uden grund!

Mongoose BMX cyklerne er kendt for at være ekstremt holdbare, sikre dig en høj ydeevne og med innovative designs, så du med en Mongoose BMX altid har de nyeste funktioner og tiltag.

 

Hvem er Mongoose Bicycles?

Mærket blev etableret i 1974 i Californien, USA, og har siden grundlæggelsen faktisk været et af de førende mærker inden for BMX cykler.

Mongoose kendes som Mongoose, men det oprindelige navn er faktisk Mongoose Bicycles og i dag tilbyder mærket flere produkter end blot BMX cyklen, der kommer i forskellige udgaver.

I dag har de både BMX freestyle cykler, BMX til race, men også hardtail, dirtjump, fat bikes og BMX cykler til børn. SIden hen har de også koblet løbehjul på, så der er noget for enhver smag.

 

Find Mongoose BMX cykler på SURFMORE.dk

Blandt deres mest kendte cykler, er bl.a. “Mongoose Supergoose”, som de løftede sløret for i 1981. Denne BMX cykel fra Mongoose blev et symbol på BMX kultur og er i dag for mange et eftertragtet samlerobjekt.

Hos os finder du et stort udvalg af BMX cykler fra Mongoose, og skulle du have nogen spørgsmål til mærket, sidder vi klar til at hjælpe dig.