Kite trapez

En kitesurfing trapez er en essentiel del af dit kitesurfing udstyr, når du skal på vandet! Kite trapezer skal sikre dig god pasform, være behagelig at have på og komme med nødudløsningssystemer, så du har styr på sikkerheden. Rul ned, og se alle vores kitesurf trapezer til voksne og børn.

Kitesurfing er en fed, spændende, udfordrende og ekstrem vandsport, der kræver, at du har det rigtige udstyr, hvis du skal have maksimal performance samt den bedste oplevelse på vandet. Der findes mange dele, når du kitesurfer, som blandt andet inkluderer board, kite (drage), liner, men også en god kitesurfing trapez, der er essentiel for oplevelsen.

Vi gør dig klogere på, hvad du bør vide om kitesurf trapezer og hjælper dig med at finde den model, der passer bedst til dig.

 

Hvad er en kite trapez?

En kite trapez, kitesurfing trapez eller blot trapez, som den også kaldes, er et stykke udstyr, som du bærer rundt om taljen eller hoften og minder mest af alt om et stort bælte. 

Med din kitesurf trapez bliver du og din krop forbundet til dragen, således at kraften bliver overført fra dragen til surferens krop. Dette giver endnu bedre kontrol og stabilitet under surfing, og i sidste ende er det faktisk ikke rigtig muligt at kitesurfe uden en trapez, da det er den der forbinder jer.

 

Hvad er funktioner og fordele ved en kitesurfing trapez?

En god trapez til kitesurf giver dig mulighed for at kunne styre din kitesurf drage mere præcist, hvilket giver en bedre brugeroplevelser for både begyndere, men også øvede og avancerede surfere.

I nyere og bedre modeller af kitesurf trapezer får du ekstra polstring og ergonomiske former, der giver dig maksimal komfort, så du kan holde ud til at have den på samt surfe i mange timer af gangen.

Derudover skal en kite trapez også give dig sikkerhed, så du 100% er fastgjort til dragen, der reducerer eventuelle risici for skader under voldsommere vind- og vejrforhold eller hvis du skulle falde.

 

Sådan vælger du den rette kitesurf trapez!

Det behøver faktisk ikke at være så svært, og så længe din nye kite trapez opfylder de grundlæggende faktorer og behov, som du har, er du mere end klar til at komme på vandet og give den gas.

 

God komfort og behagelig pasform

Komfort er afgørende for, at du får en god surf session! Det kan derfor være en god ide, at du prøver forskellige størrelser og modeller af, så du finder den model, der passer bedst til dig og din kropsform. 

Hos os finder du heldigvis et bredt sortiment af forskellige kitesurf trapezer fra populære mærker som Manera, Neil Pryde og flere til!

 

Sikkerhed

Sikkerhed bør altid være førsteprioritet.. ALTID! Vælg derfor gerne en, som er fremstillet i robuste materialer, høj kvalitet og sikre låsemekanismer. Derudover bør du også kigge efter, om din nye kite trapez har nødudløsningsystemer, der er en essentiel funktion, du har brug for, hvis du kommer ud i en kritisk situation eller surfer i kraftige vindforhold.

 

Bevægelsesfrihed

De fleste kite trapezer har god bevægelsesfrihed, så du kan hoppe, lave tricks og surfe rundt, som du vil, uden at det i højere grad påvirker dig. 

 

Køb kitesurf trapez på surfshoppen, SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af kite trapez fra de fedeste mærker i surfbranchen! Vi har både trapez til damer, herrer og børn i forskellige farver, størrelser, stilarter og med hver deres funktioner. Der er derfor også bestemt en model, der passer til dig – og vil du gerne have en windsurf trapez, der også kan anvendes til kitesurfing, har vi også det.

Har du spørgsmål til en kitesurf trapez, kitesurf board eller andet kitesurfing udstyr, du finder interessant, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.