Beskyttelsessæt

Her på siden finder du alle vores beskyttelsessæt til skate, løbehjul og rulleskøjter, men også til mtb eller skiferien. For os i SURFMORE er sikkerhed og beskyttelse førsteprioritet, når man dyrker ekstremsport. 

Hvad er et beskyttelsessæt? 

Et beskyttelsessæt består af flere dele som alle har samme formål, nemlig at spare dig for hudafskrabninger, blå ben og ømme knæ. Et beskyttelsessæt består typisk af knæbeskyttere til knæene. Disse kommer typisk i 5 forskellige størrelser og kan variere i alt fra pasform til komfort og slid. 

Derudover indkluderer et beskyttelsessæt også håndledsbeskyttere til brug og gavn for håndleddene. Af ren refleks tager man normalt fra med hænderne og derfor er det også hænderne som får skrammer og hudafskrabninger. Det kan gøre forfærdeligt ondt, at tage fra med hænderne. Med en håndledsbeskytter fra et beskyttelsessæt kan du trygt tage fra med hænderne. Derved undgår du svie og smerte og kan komme i skateparken eller ud på gaden med rulleskøjterne dagen efter. 

Et beskyttelsessæt variere i indhold, men indeholder oftest 2 eller 3 forskellige slags tilbehør. Andre gange er det albuebeskyttere, rygskjold eller en hjelm. 

 

Hvorfor skal jeg bruge et beskyttelsessæt? 

Et beskyttelsessæt har det formål at det skal beskytte dig. Det skal dække og værne om dine knæ, albuer og håndled. Et beskyttelsessæt tages nemt af og på og er perfekt på asfalten, hvad enten du står på rulleskøjter rundt om søerne i København eller er hardcore skater i Thisted skatepark. Et beskyttelsessæt er must-have og vil spare dig for mange ømme led! 

Er du fristet af at skulle stå på rulleskøjter, skateboard eller en anden type actionsport som kræver beskyttelse, så er du havnet det rigtige sted. Beskyttelsessæt til skating et vigtigt, da det er med til at øge sikkerheden for dig og dine kammerater. Sikkerhed er altid en god ting, da det hjælper når uheldet først er ude. 

Måske er du voksen eller endda forældre og er fristet af tanken om, at skulle ud på rulleskøjter eller noget helt tredje. Bare rolig, beskyttelsessæt til voksne findes også og i pæne diskrete variationer. 

Sørg for at få et par gode knæbeskyttere, så du slipper for slidte knæ og det samme gælder håndledsbeskyttere som to af de populære dele fra et beskyttelsessæt. Det er bedre at være ude før uheldet opstår og derfor er det vores ærlige anbefaling, at du får et beskyttelsessæt i voksen størrelse. Alle beskyttelsessæt til voksne kan nemt justeres efter størrelse og pasform. Du kan derfor trygt gå ud og købe et beskyttelsessæt. 

 

Beskyttelsessæt til børn 

Et beskyttelsessæt til børn er nærmest und uundværligt. Børnene har lyst til at komme ud hver dag og så går det altså ikke at man har faldet og slået sig så meget, at man er med til at restituere. Beskyttelsessæt til børn er derfor et must-have og som forældre er det dit ansvar er dit barn er klædt godt på. 

 

Beskyttelsessæt til voksne 

Voksne skal også bruge beskyttelsessæt og der er ingen undtagelse. Mange tror fejlagtigt at det kun er børn som skal bruge beskyttelsessæt, men det skal og børn voksne altså også. Endda også selvom man er fyldt 40 og bare har styr på tingene. 

Sikkerhed er vigtigt og det er det bestemt også for voksen. Derfor er det oplagt at købe knæbeskyttere, hjelm, håndledsbeskyttere og andet som giver beskyttelse når man er på asfalten. Man kan være uheldig og asfalt gør altså ondt, når man først ligger det og har fået slået luften ud af maven. Sørg derfor for at investere i et beskyttelsessæt til voksne allerede nu. Actionsport er fantastisk, men husk sikkerheden! 

 

Beskyttelsessæt til rulleskøjter og skate 

Rulleskøjter og skating er action sport og noget af det fedeste vi hos surfmore kender til. Der er fart over feltet og der er hele tiden nye spots som skal prøves. Dog kender vi også vigtigheden i at dyrke aktiv sport og i særdeleshed actionsport med fokus på sikkerheden. 

Beskyttelsessæt til rulleskøjter er vigtigt og du bør i høj grad overveje at gardere dig med et fuldt beskyttelsessæt eller i det mindste en hjelm. Der er ingen gode undskyldninger for ikke, at bruge en hjelm til skating. Om du skal bruge knæbeskyttere, håndledsbeskyttere eller andet beskyttelse må du selv tage stilling til, men vi synes helt afgjort at du bør få et beskyttelsessæt på kroppen. Det sikrer at du også kan komme ud at skate allerede i morgen.

 

Køb beskyttelsessæt hos SURFMORE

 Har du nogen spørgsmål, eller mangler du råd og vejledning til køb af dit næste beskyttelsessæt? Tøv ikke med at tage fat i os, vi sidder klar til at hjælpe dig. Og når du handler hos os, følger der naturligvis vores fordele med:

  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

 

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Det er din garanti for, at vi vil dig det bedste, når du handler dit nye gear hos os.