Skihjelme med visir

Med en skihjelm med visir får du et fantastisk, bredt synsfelt, der giver dig et bedre overblik på ski og snowboard. Visiret på skihjelmen dækker ofte hele ansigtet, og beskytter dig samtidig mod vind og vejr. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af skihjelme med visir til dame, herre og børn.

Viser alle 3 resultater

Opnå godt udsyn med en skihjelm med visir

Når du skal på skiferie, kan det rette skiudstyr være afgørende for, om det bliver en god og behagelig tur. Dette inkluderer blandt andet valget af en god skihjelm, som sikrer dig den rette pasform, komfort og justerbare løsninger, så den kan tilpasses dit hoved, men også muligheder for at hægte skibriller på, så du ikke mister disse.

Skihjelme med visir er stadig blandt de mest populære skihjelme til dame, men også skihjelme til herre, da de tilbyder et ekstremt godt udsyn, god pasform og så kan du ved visse modeller samtidig have dine normale briller på indeunder. En god skihjelm med visir kan godt være fordelagtigt for dig, der allerede er erfaren på ski, og bare vil nyde pisterne dag efter dag.

Hos SURFMORE kan vi anbefale, at du vælger en skihjelm med MIPS, når du leder efter en god model. Med MIPS-teknologien i skihjelmen, er du sikret ultimativ beskyttelse, hvis heldet skulle være ude.

 

Hvorfor bør jeg bruge en skihjelm med visir?

En af de bedste, men også vigtigste funktioner ved visir på skihjelm er, at du får et bredt synsfelt. Det gør, at du i sidste ende kan koncentrere dig i langt højere grad om skiløbet, da du ikke behøver at dreje hovedet i nær så høj grad. Med det brede visir får du også beskyttelse mod vind og vejr – det kalder vi en win-win!

Derudover er en skihjelm med visir også praktisk, da du ikke behøver at medbringe separate skibriller, men har en samlet løsning.  Du behøver derfor ikke at skifte linser mellem overskyet og solrigt vejr – du giver den bare gas!

De fleste skihjelme med visir er justerbare, så du kan tilpasse visiret efter dine behov og præferencer. Dette inkluderer bl.a. åbning og lukning, anti-dug teknologi og mere til.

 

Hvad er fordelene ved skihjelm med visir?

Om du vælger en skihjelm med eller uden visir, er naturligvis op til dig og dine præferencer og behov. Men vælger du en med, får du altså en række gode fordeler, som du kan nyde godt af på skiferien. På samme tid er der også fordele ved en skihjelm uden visir.

 

Fordele ved skihjelm med visir

– Du får én samlet løsning, hvor skihjelm med visir erstatter dit behov for separate skibriller.

– Bredt og stort udsyn

– Visiret giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr

– De fleste skihjelme med visir har justerbare systemer, så du kan tilpasse det efter dine behov

 

Fordele ved skihjelm uden visir

– Du kan bruge op til flere forskellige skibriller på din tur, så du kan tilpasse dig 100% efter vejrforholdene

– Skihjelm kombineret med skibriller er det klassiske look på ski, som mange foretrækker

– Vægten kan på den klassiske måde være lettere og mere minimalistisk

 

Skihjelm med visir til herre. vs dame?

Når du leder efter den bedste skihjelm med visir, vil du opleve, at der ofte skelnes mellem modeller til herrer og damer, men også børn. For at du får en model, der passer bedst til dig, anbefaler vi, at du køber en skihjelm med visir, som er udviklet og designet til dit køn.

 

Se stort udvalg af skihjelme med visir på SURFMORE.dk

Vi elsker sne, ski og snowboarding, hvorfor vi også tilbyder et godt udvalg af skihjelme med visir til dame, herre og børn. Men det betyder naturligvis ikke, at vi ikke har normale skihjelme til herre og skihjelme til damer, for det har vi også.

Vi tilbyder blandt andet SMITH skihjelme, Alpina skihjelme og skihjelme til børn fra en lang række forskellige mærker.

Når du handler hos os får du 1-3 dages levering, dansk kundeservice, 100 dages returret og fri fragt ved køb over 599 kr.