Alpina skibriller

Leder du efter skibriller med godt udsyn, god komfort, den nyeste teknologi og ovenikøbet i cool designs? Så kunne Alpina skibriller godt være det rette valg for dig! Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af skibriller fra Alpina.

Viser alle 2 resultater

  • alpina-carvy-2-0-skibriller-boern-lime-matt

    Alpina Carvy 2.0 Skibriller Børn – Lime Matt

    239,00 kr.
  • alpina-piney-skibriller-boern-sort-mat

    ALPINA Piney Skibriller Børn – Sort Mat

    289,00 kr.

Få synlighed, ventilation og god komfort med Alpina skibriller

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge et par skibriller fra Alpina. De giver ikke kun ekstremt god synlighed, masser af ventilation, så du ikke overopheder og god komfort, men er også fremstillet med de nyeste tiltag inden for teknologi og design. Alpina skibriller kommer i cool designs med flotte farver og føler du dig godt tilpas i det du har på, bliver dit skiløb eller snowboarding også bedre – sådan hænger det i hvert fald oftest sammen.

 

Hvorfor bør jeg bruge skibriller fra Alpina?

Vi ved hvor svært det kan være at skulle vælge gode skibriller til skiferie. Og hvis du er ny på dette område, gør det, det ikke lettere, for der findes nemlig et hav af forskellige modeller og mærker, når du søger på internettet.

Alpina er et kendt mærke, når det gælder skibriller til dame, skibriller til herre, men laver også blandt de bedste skibriller til børn, hvis du spørger os. Skibriller fra Alpina har et ry for at lave produkter i høj kvalitet, og det betyder selvfølgelig, at du får et par ekstremt gode skibriller, hvor synlighed, pasform, ventilation og teknologi er i højsædet. At de så også ser godt ud, er kun et plus.

 

Bredt og optimalt udsyn på pisterne

Med deres design er fokuset lagt på god synlighed, når du giver den gas på pisterne. Linserne er ofte lavet med varierende lysforhold eller kan udskiftes, så du hele tiden kan tilpasse dig de forhold, der er i bjergene.

 

Ventilation, så du ikke overopheder

Har du før været afsted på skiferie, har du måske prøvet at blive for varm. Dette kan ske, hvis din skihjelm og skibriller ikke tilbyder tilstrækkeligt med ventilation – og det skal du helst undgå. Med god ventilation undgår du eventuel dug på linserne, og så kan du samtidig stå på ski eller snowboard i længere tid – det er en ren win-win!

For at du opnår det optimale udgangspunkt anbefaler vi, at du kombinerer dine Alpina skibriller med en Alpina skihjelm, da du dermed er sikker på, at de to produkter passer sammen.

 

God pasform med Alpina skibriller

Skibriller fra Alpina er lavet med fokus på god komfort og en dejlig pasform, så du kan have dem på hele dagen. Derfor kommer mange af skibrillerne med justerbare remme og blødt skum for ekstra komfort. Det er din sikkerhed for, at du får et par goggles, som du kan holde til at have siddende hele dagen.

 

Find tilbud på Alpina skibriller til børn og voksne hos SURFMORE.dk

Det er ingen hemmelighed, at vi hos SURFMORE elsker sne, vintersport og den fede skiferie i Alperne! Men vi ved også, at det hurtigt kan blive en dyr, men også farlig affære at stå på ski. Derfor er det essentielt, at du får styr på sikkerheden med et par gode Alpina skibriller samt en tilhørende skihjelm, så du er fuldt beskyttet på din ferie.

Vi er glade forhandlere af Alpina, og har et større udvalg af deres produkter inden for skiudstyr. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende skibriller fra Alpina, sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.