Surf boards

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af surf boards. Du kan bl.a. finde oppustelige paddleboards, hard SUP boards skimboards, bodyboards og soft top boards. Kan du ikke finde det surf board, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser alle 25 resultater

 • Surf-Kennel-5'8"-Softboard-Greyhound

  Surf Kennel 5’8″ Softboard – Greyhound

  From 3.299,00 kr.
 • surf-kennel-6-6-softboard-boxer

  Surf Kennel 6’6″ Softboard – Boxer

  3.399,00 kr.
 • Tilbud dolphin-wave-95-bodyboard

  Dolphin Wave 95 Bodyboard Inkl. Leash – Gold yellow/Royal Blue

  419,00 kr.
 • db-skimboards-plank-proto

  DB Skimboards Plank Proto

  899,00 kr.
 • Tilbud nsc-bodyboard-roed

  NSC Bodyboard – Rød

  379,00 kr.
  Kun 11 stk tilbage
 • dolphin-wave-mighty-105-bodyboard

  Dolphin Wave Mighty 105 Bodyboard

  899,00 kr.
 • Tilbud ocean-and-earth-surfboard-4-0-blaa

  NSC Bug Mini 4’0″ Surfboard

  990,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud ocean-and-earth-surfboard-4-8-gron

  NSC Bug Mini 4’8″ Surfboard

  1.199,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • skimone-skimboard-kauai-teal-purple-39

  SkimOne Wood Kauai Teal/Purple 39 Skimboard

  549,00 kr.
 • Tilbud oceanandearthsoftboard

  NSC OCEAN and EARTH – BUG MINI – 6’0″

  1.100,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud skimone-wood-lanikai-41-skimboard

  SkimOne Wood Lanikai 41 Skimboard

  499,00 kr.
 • gozone-k2-skimboard

  GoZone K2 Skimboard

  1.349,00 kr.
 • surf-kennel-70-softboard-retriever

  Surf Kennel 7’0 Softboard – Retriever

  3.599,00 kr.
 • surf-kennel-62-softboard-great-dane

  Surf Kennel 6’2″ Softboard – Great Dane

  3.299,00 kr.
 • Tilbud dakine-stance-driver-vaerktoej

  Dakine Stance Driver Værktøj

  249,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud nsc-bodyboard-blaa

  NSC Bodyboard – Blå

  379,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • dolphin-wave-105-bodyboard

  Dolphin Wave 105 Bodyboard

  499,00 kr.
 • GoZone-Tropic-Junior-Skimboard

  GoZone Tropic Junior Skimboard

  1.149,00 kr.
 • Tilbud db-skimboards-sandfish-walnut

  DB Skimboards Sandfish Walnut

  949,00 kr.
 • db-skimboards-standard-proto

  DB Skimboards Standard Proto

  1.699,00 kr.
 • gozone-tornado-skimboard

  GoZone Tornado Skimboard

  1.249,00 kr.
 • db-standard-proto-skimboard

  DB Standard Proto Skimboard

  1.799,00 kr.
 • DB-Skimboards-Flex-Streamline

  DB Skimboards Flex Streamline

  1.649,00 kr.
 • gozone-genesis-skimboard

  GoZone Genesis Skimboard

  949,00 kr.
 • Tilbud f-one-rocket-surf-foil-board

  F-One Rocket Surf Foil Board

  5.099,00 kr.

Hvad er et surf board?

Surf boards kommer i mange forskellige former, tykkelser og størrelser – og samtidig til mange forskellige discipliner af surfing. Hos SURFMORE tilbyder vi et bredt udvalg af oppustelige SUP boards, skimboards, bodyboards og soft top boards.

Det ligger lidt i ordet, men et surf board bruges til surfing, og kan foregå på mange forskellige måder. Du kan både surfe i bølger med f.eks. et bodyboard eller soft top board, men også på fladt vand med dit oppustelige paddleboard. Der er mange muligheder, og surfing er en sport, som konstant udvikler sig. Der er også mange flere typer af surfing, windsurfing, kitesurfing, m.m., som vi ikke kommer ind på her.

Hos SURFMORE har vi vores store fokus på oppustelige paddleboards, men følger også den voksende interesse for skimboarding, bodyboard surfing samt soft top boards. Vi gør vores bedst for at være opdateret på alt indenfor surfing – uanset om det er surf boards, våddragter eller andet tilbehør, som er relevant inden for sporten.

 

Typer af surf boards

Som tidligere nævnt er der mange forskellige typer af surf boards. De bruges alle sammen på forskellige måder, og forholdene du begiver dig ud i, har samtidig også en stor betydning. Vi kommer herunder ind på de forskellige typer af surf boards samt hvad du skal lægge fokus på.

Der er bl.a. surf boards til windsurfing og kitesurfing, som både kan gøres på fladt vand, men også i bølger. Dertil findes også normale surf boards og bodyboards, som du bruger i bølger samt skimboards, som du løber i gang og hopper op på, hvorefter du surfer ind mod en bølge eller langs fladt vand.

 

Oppustelige SUP boards

Et oppusteligt paddleboard er et Stand Up Paddle board, som du står på med en tilhørende paddle, som du styrer retningen med. Et oppusteligt SUP board kan både bruges på fladt og bølget vand, men du kan også surfe på bølgerne i Klitmøller.

Et oppusteligt paddleboard åbner derfor op til mange muligheder, og kan bruges i flere forskellige sammenhænge rent surfmæssigt. Oppustelige SUP boards er god motion, sjovt at stå på sammen med venner, og lader dig udforske naturen fra vandet.

Der findes i dag et hav af forskellige typer sufboards og især de oppustelige surfboards har virkelig vundet frem. Det smarte ved et oppusteligt surfboard er at du blot pumper det op ved brug. Derved kan du nemt transportere det oppustelige surfboard fra A-B og det giver nye muligheder for at komme på vandet.

Tag dit oppustelige surfboard med I sommerhuset, på weekend tur eller smid det i bilen og kør til Italien. Mulighederne med et oppusteligt surfboard er mange!

 

Hard SUP board

Et hard SUP board fungerer ligesom et oppusteligt SUP board og omvendt. Forskellen på de to paddleboards er, at et oppusteligt, skal du pumpe luft i, hvorimod et hard SUP board ofte er lavet af epoxymateriale.

Ved køb af et hard SUP board, får du oftest et SUP board, som er mere specialiseret til en disciplin. Det kan være at ride på bølger eller opnå høj fart. Derudover er et hard SUP board mere modtagelig overfor skader end et oppusteligt board. Der er fordele og ulemper ved begge boards, og det handler i høj grad om, hvad du vil bruge boardet til.

 

Skimboards

Skimboard surfing blev allerede opfundet i 1920’erne i Californien, USA, men har været længere om at komme frem på markedet i forhold til f.eks. Stand Up Paddle boards. Skimboard surfing har endelig vist sig på det danske marked, og interessen for skimboards har de seneste par år været stigende. Det giver god mening, eftersom skimboard surfing egner sig godt til de danske strande.

Ved skimboard surfing løber du dig selv op i hastighed, hvorefter du smider surf boardet foran dig, og dernæst hopper op på det. Nu glider du langs vandet på dit skimboard, og kan samtidig lave tricks som 180, 360 eller pop-shuvit, som vi kender fra skateboarding. Hvis du har mod på det, kan du også skimboard surfe ud mod en bølge langs strandkanten, og derefter ride på den.

 

Bodyboards

Bodyboard er noget af det tætteste du kommer på normal surfing, hvis ikke det tætteste. Ulig et helt normal surf board, er et bodyboard en del mindre, og en større del af kroppen, vil være i vandet når du surfer.

Hvis du tidligere har set nogen dyrke bodyboard surfing, har du helt sikkert lagt mærke til, at surferne har haft svømmefødder på – og det er der en god grund til. Svømmefødderne sikrer dig, at du hurtigere kan komme op i hastighed, når du skal fange en bølge, da man som bodyboard surfer som regel ligger ned på boardet og surfer bølgen.

Ved bodyboard surfing er der flere forskellige måder at ride bølger på, hvor den mest normale surfstil, er “Prone”. Hvis du bruger Prone stilarten, er din mave placeret på toppen af boardet, mens din forreste hånd har fat i hjørnet af bodyboard surf boardet og din bagerste hånd har fat i siden. Der er op til flere stilarter indenfor bodyboard surfing, men Prone er den klassiske og mest anvendte.

 

Soft boards

Et soft board er et surf board – akkurat som du kender det. Dette er den begyndervenlige og lidt større type surf board, som du måske har prøvet på en ferie eller i Klitmøller. Et soft board er det perfekte valg, hvis du er ny til surfing, og gerne vil prøve kræfter med sporten.

Når du surfer på et soft board, ligger du først ned på maven, hvormed du forsøger at padle dig op på en bølge. Så snart du har fanget en bølge, rejser du dig op, og så står du surfende på dit soft board.

 

Softboard begynder 

Et softboard findes i alle størrelser, farver og priser. Det fede ved softboards til begyndere er at de kort sagt kan tåle, at få nogle tæsk ved brug. Et softboard egner sig perfekt til begyndere. Brug softboardet som dit første surfboard og kom på vandet i en fart. Softboardet giver mulighed for de første bølger i Vesterhavet og hurtigt er du igang.

Rigtig mange surfskoler bruger i dag softboards til undervisning. Det gør de, da softboardet har massere af fremdrift og samtidigt er det meget stabilt til begyndere. Som begynder får du derfor nemlig succes med et softboard!

Stortset alle sup softboards egner sig godt til familiebrug. Her kan både forældre, børn og gæster få glæde af et sup softboard. Til et sup softboard skal selvfølgelig altid bruges en leash-line!

Vi har flere typer surfboards til begyndere og øvede. Se udvalget hos os.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved surfing?

Når du dyrker vandsport, uanset om det er surfing, kajak, vinterbadning eller andet, er det klogeste altid at tænke rationelt samt på omgivelserne og forholdene, som du bevæger dig ud i. Hvis det blæser 15 m/s fralandsvind, og er minusgrader, skal du muligvis gemme din surfsession til en anden god dag – medmindre du selvfølgelig er super erfaren, og har været ude i lignende forhold før.

Hvis du har besluttet dig for at tage ud at surfe på dit nye surf board, er det altid en god ide at tjekke “temperaturen” på forholdene, som du bevæger dig ud i. Hvis der er andre surfere tilstede, er det helt normalt at spørge dem til råds samt hvad de tænker om dagens surfing muligheder.

 

Surfboards til børn

Leder du efter et surfboard til børnene, så fortvivl ej. Alle surfboards bliver i dag også produceret i modeller som egner sig til børn. Surfboards til børn er efterhånden lige så stort som til vokse og derfor kan du nemt finde et surfboard til dine børn.

Hos surfmore anbefaler vi altid at børnene kommer stille og roligt igang med surfing. Det er vigtigt at surfboardet dit barn får også passer og er designet til barnet. Et stort voksen surfboard er svært for børn at surfe på.

Hos SURMORE har vi vores vores oppustelige børne surfboard som hedder SURFMORE kids 7’6. Modellen er designet og udviklet til børn som skal i gang med surfing. Sættet kommer komplet og egner sig perfekt som surfboard til børn.

 

Vind- og vejrforhold til surf

Hvis det blæser meget, kan det også ofte betyde, at der er større bølger og at det samtidig er koldere. Vær derfor opmærksom på vindstyrken samt god beklædning. En god våddragt, neopren sko, handsker, m.m. er aldrig en dum ide, når det er april uden solskin.

Vindretningen er samtidig også meget skiftende, hvorfor du nogle dage vil opleve pålandsvind på stranden og andre dage vil det blæse med fralandsvind. En god tommelfingerregel er, at blive hjemme, når der er fralandsvind, medmindre man er en erfaren surfer.

 

Find surf boards hos SURFMORE

Føler du ikke, at du har fundet et surf board, som passer til dine behov? Hos SURFMORE er vi altid behjælpelige, og vil gøre vores bedste, for at du finder et surf board, som passer til dig.

Selvom du ikke kan se dem på vores webshop, så har vi faktisk mulighed for at skaffe alverdens forskellige surfboards. Det er blandt andet surfboards fra mærkerne: Fanatic, F-One, NSP og mange flere.

Kontakt os med din forespørgsel!