Surfboards

Vores sortiment af surfboards inkluderer softboards, soft top surfboards, foil boards og mange flere! Rul ned på siden, og se vores udvalg af cool surfboards til skarpe priser, der lader dig få den bedste oplevelse på vandet!

Viser alle 7 resultater

  • nsp-soft-board-teachers-pet

    NSP Teacher’s Pet 8’4″ Softboard Blue – Surfboard

    4.379,00 kr.
  • Tilbud softdog-alpha-dog-soft-top-surfboard

    Softdog Alpha Dog Soft Top Surfboard

    From 2.499,00 kr.
  • surf-tech-the-egg-7'6-surfboard

    SURFTECH Takayama The Egg 7’6″ Softop-CP Surfboard

    5.799,00 kr.
  • vision-surfboard-rescue-9"

    Vision 9’0″ Rescue Board with Grab Handles

    4.699,00 kr.
  • vision-surfboard-take-off

    Vision Take-Off Soft Top Surfboard

    From 2.999,00 kr.
  • Tilbud nsc-ocean-and-earth-softboard-6-0

    NSC Ocean and Earth Bug Mini Surf Softboard 6’0″

    1.499,00 kr.
    Kun 1 stk tilbage
  • Tilbud f-one-rocket-surf-foil-board

    F-One Rocket Surf Foil Board

    5.099,00 kr.

Hvad er et surfboard?

Surfboards kommer i mange forskellige former, tykkelser og størrelser – og samtidig til mange forskellige discipliner af surfing. Hos SURFMORE tilbyder vi et bredt udvalg af alle typer boards, når det gælder surfing, bl.a. oppustelige SUP boards, skimboards, bodyboards, hard SUP boards og de helt traditionelle surfboards, som du kender dem.

Det ligger lidt i ordet, men et surfboard bruges til surfing, og kan foregå på mange forskellige måder. Du kan både surfe i bølger med f.eks. et bodyboard eller soft top board, men også på fladt vand med dit oppustelige paddleboard. Der er mange muligheder, og surfing er en sport, som konstant udvikler sig.

Der findes mange forskellige discipliner inden for surfing, men også typer. Heriblandt windsurfing, kitesurfing, wingfoil og mange flere.

 

Hvilke typer af surfboards findes der?

Som tidligere nævnt er der mange forskellige typer af surfboards. De bruges alle sammen på forskellige måder, og forholdene du begiver dig ud i, har samtidig også en stor betydning. Vi kommer herunder ind på de forskellige typer af surfboards samt hvad, du skal lægge fokus på.

Der er bl.a. surfboards til windsurfing og kitesurfing, som både kan gøres på fladt vand, men også i bølger. Dertil findes også normale surfboards og bodyboards, som du bruger i bølger samt skimboards, som du løber i gang og hopper op på, hvorefter du surfer ind mod en bølge eller langs fladt vand.

Derudover er der også de mere kendte modeller, som er soft top surfboards, longboard surfboards, shortboards, fish boards og det nyeste skud på stammen, foil surfboards.

 

Longboard surfboards

Longboard surfboards er kendt for deres længde og stabilitet, hvilket gør dem ideelle for begyndere såvel som erfarne surfere, der ønsker at fange bølger med lethed. Typisk måler et longboard mellem 8 og 12 fod i længden, hvilket giver en bredere overflade og bedre balance.

  • Stor overflade med masser af stabilitet
  • Longboard surfboards er forholdsvis nemme at fange bølger med, sammenlignet med alternativer
  • Stilfuldt og klassisk surfboard

 

Shortboards

Shortboards er designet til performance surfing, med en længde på mellem 5 og 7 fod. Disse boards er mere manøvredygtige og giver mulighed for hurtige og aggressive manøvrer på bølgerne.

  • Et shortboard lader dig lave hurtige vendinger og vilde manøvreringer
  • Høj hastighed og god ydeevne
  • Letvægtigt surfboard

Soft top surfboards

Et softboard er et surfboard akkurat, som du kender det. Dette er den begyndervenlige og lidt større type (findes også i små udgaver) af surfboard, som du måske har prøvet på en ferie eller i Klitmøller. Et Et soft top surfboard er det perfekte valg, hvis du er ny til surfing, og gerne vil prøve kræfter med sporten.

Softboards findes i alle størrelser, farver og priser. Det fede ved softboards til begyndere er at de kort sagt kan tåle, at få nogle tæsk ved brug. Et softboard egner sig perfekt til begyndere. Brug softboardet som dit første surfboard og kom på vandet i en fart. Softboardet giver mulighed for de første bølger i Vesterhavet og hurtigt er du igang. Husk, at bruge surf wax på dit board, så du står bedre fast og har godt greb.

Rigtig mange surfskoler bruger i dag softboards til undervisning. Det gør de, da softboardet har massere af fremdrift og samtidigt er det meget stabilt til begyndere. Som begynder får du derfor nemlig succes med et softboard!

  • Fås i mange størrelser, farver og forskellige prisklasser
  • Det bedste valg til nybegyndere og let-øvede (oftest anvendt på surfskoler)
  • God stabilitet og succes på vandet

 

Fish surfboards

Fish surfboards er kendetegnet ved deres brede design, kortere længde (typisk 5-7 fod) og en unik “swallow tail,” som giver ekstra stabilitet og manøvredygtighed. Disse boards er ideelle til mindre, langsommere bølger.

  • Det brede design sikrer flydeevne og stabilitet
  • Manøvredygtighed
  • Alsidighed: kan både anvendes i bølger, men også til begyndere og avancerede surfere

 

Foil surfboards

Foil surfboards er udstyret med en hydrofoil under bunden, som løfter boardet op af vandet ved hastighed. Dette giver en unik følelse af at svæve over vandet og mulighed for at surfe selv på de mindste bølger.

  • Surfing på små bølger med minmal energi
  • Anderledes og spændende måde at surfe på, hvor du løftes over vandet
  • Høje hastigheder og særligt effektive på fladt vand og mindre bølger

Findes der surfboards til børn?

Leder du efter et surfboard til børnene, så fortvivl ej. Alle surfboards bliver i dag også produceret i modeller som egner sig til børn. Surfboards til børn er efterhånden lige så stort som til vokse, og derfor kan du nemt finde et surfboard til dine børn.

Mangler du et cool surfboard til din dreng eller pige, som gerne vil i gang med surfing, er der heldigvis ekstremt gode modeller, der er decideret udviklet til børn, så også de kan få en fantastisk oplevelse på vandet.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved surfing på surfboard?

Når du dyrker vandsport, uanset om det er surfing, kajak, vinterbadning eller andet, er det klogeste altid at tænke rationelt samt på omgivelserne og forholdene, som du bevæger dig ud i. Hvis det blæser 15 m/s fralandsvind, og er minusgrader, skal du muligvis gemme din surfsession til en anden god dag – medmindre du selvfølgelig er super erfaren, og har været ude i lignende forhold før.

Hvis du har besluttet dig for at tage ud at surfe på dit nye surfboard, er det altid en god ide at tjekke “temperaturen” på forholdene, som du bevæger dig ud i. Hvis der er andre surfere tilstede, er det helt normalt at spørge dem til råds samt hvad de tænker om dagens surfing muligheder.

 

Vind- og vejrforhold til surf

Hvis det blæser meget, kan det også ofte betyde, at der er større bølger og at det samtidig er koldere. Vær derfor opmærksom på vindstyrken samt god beklædning. En god våddragt, neopren sko til surf samt neopren handsker til surf, m.m. er aldrig en dum ide, når det er april uden solskin.

Vindretningen er samtidig også meget skiftende, hvorfor du nogle dage vil opleve pålandsvind på stranden og andre dage vil det blæse med fralandsvind. En god tommelfingerregel er, at blive hjemme, når der er fralandsvind, medmindre man er en erfaren surfer.

 

Køb surfboard på tilbud hos SURFMORE.dk

Føler du ikke, at du har fundet et surfboard, som passer til dine behov? Hos SURFMORE er vi altid behjælpelige, og vil gøre vores bedste, for at du finder et surfboard, som passer til dig.

Selvom du ikke kan se dem på vores webshop, så har vi faktisk mulighed for at skaffe alverdens forskellige surfboards. Det er blandt andet surfboards fra mærkerne, Fanatic, F-One, NSP og mange flere samt surf tilbehør som surf leash, surfboard boardbags, traction pad, surf board repair og meget mere!

Kontakt os med din forespørgsel!