Wing-foil Boards

Hos SURFMORE er vi vilde med wing-foil, og synes alle skal have muligheden for at prøve det. Dette er også en af grundene til, at vi forhandler wing-foil boards på hjemmesiden. Rul ned på siden, og se vores udvalg af boards til wing-foil.

Viser alle 2 resultater

Hvad er et wingfoil board?

Måske står du overfor købet af dit første wingfoil board. Vi har på bedste vis forsøgt at samle tekst som kan veje fordele og ulemper op og forhåbentlig kan det hjælpe dig på vej til købet af dit wingfoil board. 

Som ny surfer skal du altid gå efter et wingfoil board med volumen. Volumen er det vi måler størrelsen i og det er samtidigt det som indikere wingfoil boardet. Nogle wingfoil boards er kun 65 L mens andre er 140L. Desto mere volumen i dit wingfoil board, desto mere opdrift har det. Som ny wingfoil surfer vil man gerne have et board med god volumen, da det er nemmere at komme i gang på fra starten. 

Hvordan vælger jeg det helt rigtige wingfoil board? 

En huskeregel inden for surfing er, at 1L kan bære 1 kg. Det betyder at et wingfoil board med en volumen på 90L kan bære en person på 90 kg. Denne regel skal man dog ikke nødvendigvis arbejde ud fra, men det giver en ret god fornemmelse af, hvordan du skal tænke når du leder efter dit nye wingfoil board.

Som nybegynder anbefaler vi at du vælger et wingfoil board som har 120 L i volumen, mens en øvet surfere skal gå efter et wingfoil board som har en mindre volumen. Wingfoil boards produceres i helt ned til 65L som de mindste og herfra fortsætter de op af. 

 

Hvor kommer wingfoil fra? 

Wingfoil surfing er blevet mega populært på ekstremt kort tid. En wingfoil er en kombination mellem windsurfing, kitesurfing og foiling. På nærmest rekord tid er det blevet uhyrre populært og derfor har rigtig mange surfere også hoppet på denne sport. 

Wingfoiling er først og fremmest nemt at komme i gang med. Alle kan lære det og så tager det nærmest ingen tid at pakke ud eller finde frem. Det gør det nemt og tilgængeligt for nybegyndere, såvel øvede surfere i branchen. Sidder du stadig og overvejer, så skal du vide at wingfoil stadig er nyt for rigtig mange surfere. 

Wingfoil er en hybrid mellem flere typer surfer. Wingfoiling er stadig meget nyt, men er blevet vildt populært på rekord tid.