Wingfoil boards

Hos SURFMORE er vi vilde med wing-foil, og synes alle skal have muligheden for at prøve det. Dette er også en af grundene til, at vi forhandler wingfoil boards på hjemmesiden. Rul ned på siden, og se vores udvalg af boards til wingfoil.

Viser alle 6 resultater

 • fanatic-sky-wing-foil-board

  Fanatic Sky Wing Foil Board

  10.499,00 kr.
 • f-one-rocket-wing-asc-foil-board

  F-One Rocket Wing ASC Wingboard

  From 8.199,00 kr.
 • f-one-rocket-wing-foil-board

  F-One Rocket Wing Foilboard

  From 9.699,00 kr.
 • JP-Australia-X-winger-IPR-2023

  JP Australia X-Winger IPR Wingboard

  From 8.499,00 kr.
 • jp-australia-x-winger-pro-wingboard

  JP Australia X-Winger Pro Wingboard

  From 12.299,00 kr.
 • f-one-rocket-air-with-inserts-2023-foil-board

  F-One Rocket Air With Inserts 2023 Foil Board

  From 5.499,00 kr.

Hvad er et wingfoil board?

Måske står du overfor købet af dit første wingfoil board. Vi har på bedste vis forsøgt at samle tekst, som kan veje fordele og ulemper op og forhåbentlig kan det hjælpe dig på vej til købet af dit wingfoil board. 

Som ny surfer skal du altid gå efter et wingfoil board med volumen. Volumen er det vi måler størrelsen i og det er samtidigt det som indikere wing-foil boardet. Nogle wingfoil boards er kun 65 L mens andre er 140L. Desto mere volumen i dit wing-foil board, desto mere opdrift har det. Som ny wingfoil surfer vil man gerne have et board med god volumen, da det er nemmere at komme i gang på fra starten. 

 

Hvordan vælger jeg det rigtige wingfoil board? 

En huskeregel inden for surfing er, at 1L kan bære 1 kg. Det betyder at et wingfoil board med en volumen på 90L kan bære en person på 90 kg. Denne regel skal man dog ikke nødvendigvis arbejde ud fra, men det giver en ret god fornemmelse af, hvordan du skal tænke når du leder efter dit nye wingfoil board.

Som nybegynder anbefaler vi at du vælger et wingfoil board som har 120 L i volumen, mens en øvet surfere skal gå efter et wing-foil board som har en mindre volumen. Wingfoil boards produceres i helt ned til 65L som de mindste og herfra fortsætter de op af. 

 

Kombinér dit wingfoil board med en wingsurf

Én ting er at have styr på dit wingfoil board, men for at kunne surfe, skal du også have en wingsurfer og faktisk også en finne – ellers kommer du ingen veje.

En wingsurfer er dragen, som du holder ved og det er den, som skal drive dig frem ved hjælp af vinden. Det er her en stor fordel, hvis du får et board og wingsurf der passer sammen i størrelsen. En for lille wingsurf vil nemlig have svært ved at trække et for stort board fremad og omvendt.

En wingfoil finne er en hydrofil finne, og sørger for at du “svæver” og vandet og er samtidig med til, at du kan manøvrere korrekt rundt, når du vil dreje til venstre, højre eller lave en vending.

Det kan godt virke som en stor mundfuld, men bare rolig, vi skal hos SURFMORE nok hjælpe dig – og det har vi faktisk allerede gjort. Vi har nemlig lavet deciderede komplette wingsurf pakker, så du ikke skal tage stilling til valg af board, wingsurf og finne, men får det hele i ét samlet sæt.

Du kan også se vores store udvalg af wingfoil udstyr og tilbehør her.