Windsurf boardbags

Med en windsurf boardbag får du ultimativ beskyttelse til dit windsurf board, så det hverken får skrammer, buler eller andre ramponeringer. Derudover gør en boardbag det også lettere at transportere og opbevare boards. Her på siden finder du hele vores sortiment af højkvalitets windsurf boardbags.

Viser et enkelt resultat

Beskyt dit windsurf board med en boardbag 

Med en investering i en windsurf boardbag, kan du beskytte dit windsurf board og undgå, at det får nogen skrammer, buler og andre ridser under både transport og opbevaring. Med den rette windsurfing boardbag kan du få optimal sikkerhed til dit board og være sikker på, at det forbliver i perfekt stand, uanset hvor du rejser hen eller ønsker at opbevare det.

 

Hvad er en windsurf boardbag?

En windsurf boardbag er en taske, der er specielt designet til at opbevare og transportere dit windsurf board sikkert og bekvemt rundt. De er som oftest fremstillet i holdbare og vandtætte materialer, der går ind og beskytter dit board mod eventuelle stød, ridser og fugt.

 

Fordelene ved en boardbag til windsurf

  • Beskyttelse: Med en boardbag får du optimal beskyttelse mod skader under transport, men også opbevaring. Derudover forlænger en sådan taske også levetiden på dit board.
  • Praktisk: Boardet kan nemt smides i din windsurf boardbag, hvorefter den kan transporteres, enten på ferie, til stranden eller dit foretrukne windsurfing spot.
  • Organisation: Mange boardbags er faktisk lavet med ekstra rum og lommer til opbevaring af andet udstyr som bl.a. windsurf sejl, windsurf master og andet tilbehør, så du nemt kan holde dit windsurf udstyr organiseret.
  • Letvægt: Selvom de ofte er fremstillet i robuste konstruktioner, er størstedelen af windsurf boardbags faktisk forholdsvis lette og nemme at bære, hvilket også gør dem ideelle til rejser og transport.

 

Typer af boardbags til windsurf

Der findes flere forskellige typer af boardbags til windsurf boards alt efter mærke, størrelse og materialerne, som de er fremstillet i, heraf bl.a:

  • Padded boardbags: Disse er lavet med ekstra polstring, der giver maksimal beskyttelse mod stød og slag.
  • Travel boardbags: Disse er designet til at opfylde alle behov for rejser og langdistance transport, som du kan forestille dig. De er derfor ofte lavet med ekstra funktioner som hjul og bærehåndtag for øget komfort.
  • Boardbags til daglig brug: Disse er oplagte til dig, der surfer på ugentlig basis og har korte ture til stranden. De er lette og enkle, men beskytter stadig dit board mod skader.

 

Køb din windsurf boardbag hos SURFMORE.dk

På vores danske surfshop, SURFMORE.dk, finder du et bredt sortiment af windsurf boardbags i høj kvalitet fra anerkendte mærker som JP Australia, ION, PROLIMIT og flere til. Vi har både boardbags til lange rejser, korte og til opbevaring derhjemme.