Skaterhjelme

En god skaterhjelm er ekstremt vigtigt, for at du kan udvikle dig, uanset om du står på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. Sikkerhed og beskyttelse er det vigtigste, og samtidig giver det også et selvtillidsboost, når du skal afprøve nye tricks eller hop. Rul ned på siden, og se alle vores fede skaterhjelme!

Hvad er en god skaterhjelm? 

En god skaterhjelm dækker behovet for beskyttelse og giver samtidigt tryghed og komfort for brugeren. En hjelm til skating skal dække størstedelen af hovedet og derudover skal den sidde et stykke ned over panden. Derved har hjelmen sin fulde effekt, hvis du skulle være uheldig i den lokale skatepark eller andet sted. 

Formålet med at bruge skatehjelm til skating er at tage stødet, hvis du skulle falde af skateboardet eller dine rulleskøjter. 

En standard hjelm til skating er i dag fremstillet i ABS skal som er slidstærk og stødabsorberende. Dette er med til at sørge for, at du ikke slår hovedet og at du kan rejse dig op og komme videre. 

En hjelm beskytter hovedet i værste tilfælde og er den vigtigste beskyttelse til enhver type actionsport. Vi råder dig altid til at benytte hjelm uanset hvor og hvor henne du står på skateboard, rulleskøjter eller anden type actionsport!

 

Hvordan skal en skaterhjelm sidde? 

Det er vigtigt at en skate hjelm sidder korrekt. En hjem skal sidde tæt til hovedet, samtidigt med at du skal kunne bevæge dig, mens du har den på. Det er vigtigt at hjelmen ikke rasler rundt, men sidder tæt til hovedet. 

Alle hjelme i dag er polstret og foret med skum for at øge komforten i hjelmen. Oftest kan du tilpasse foring i hjelmen og tilpasse det som du ønsker. Det er med til at give de perfekte forudsætninger for en god og behagelig hjelm, som netop passer til dig og dit behov. 

Det kan være at du kan lide, at den sidder tæt til hovedet eller mindre tæt. Det er oftest en smagssag. 

Det er derudover vigtigt at du indstiller din strop omkring halsen rigtigt. Stroppen skal spændes således, at den sidder tilpas – ikke for tæt og ikke for løst. Det kan du nemmest selv vurdere, men du skal huske at stroppen skal sidde forholdsvist tæt til hagen. Det er med til at sørge for god komfort og pasform. 

 

Hvor længe kan jeg bruge min skaterhjelm?

En god kvalitetshjelm har en lang levetid. Faktisk kan en hjelm fra et af de anerkendte mærker oftest bruges i rigtig mange år. Udfordringen ved at beholde en hjelm i mange år kan være, at hvis du falder hårdt, så kan ABS skallen godt blive blød eller slå fli i materialet. Det vil vi gerne undgå. 

Falder du én gang og slår hjelmen hårdt, så anbefaler vi at du efterfølgende køber en ny hjelm. Det er vigtigt at din hjelm ikke bliver mærket af stød og slag, da den nemlig skal være klar til nye timer i den lokale skatepark. 

Et godt råd er at gå igennem din hjelm løbende. Det kan være en gang hvert år. Derved får du tjekket din hjelm igennem for fejl og mangler. 

 

Skatehjelme til børn: Hvilken model til børn?

Som forældre bør du altid sørge for at dit barn bruger en skaterhjelm til børn. Det er dit ansvar som forældre, at dit barn har den rette påklædning og beskyttelse, hvad enten det foregår på ridebanen, løbehjul eller i den lokale skateboard park. Sikkerhed er bare vigtigt og må ej forglemmes. 

Det er ingen hemmelighed, men faktisk så sker over halvdelen af alle skate relateret ulykker for børn og unge under 15 år. Det gør det fordi unge mennesker er mere ufokuseret, hurtigere mister koncentrationen og måske fordi de overvurdere egne evner. Omvendt tænker unge mennesker ikke situationer helt igennem og det kan der jo også være noget modigt i. 

Vi anbefaler altid at du hjælper dit barn med at anskaffe en god hjelm som start. Dertil kan i altid overveje at investere i beskyttelse til skate. Det kan være håndledsbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere eller et helt beskyttelsessæt.

 

Køb billige skaterhjelm hos SURFMORE

Vi udvider løbende vores store sortiment af hjelme og har et bredt sortiment af skaterhjelme til voksne, men også børn. Det betyder, at vi hele tiden får mere på lager fra alle de anerkendte skatemærker. Leder du efter den perfekte hjelm til skate, sidder vi klar til at hjælpe dig – og sammen finder vi den skatehjelm, som passer bedst til dig. Og når du handler hos os, følger vores fordele selvfølgelig med:

  • Gratis fragt ved køb over 599,-
  • 1-3 dages levering
  • 100 dages returret

 

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Vi ved derfor hvad vi taler om, og ønsker kun, at du finder det produkt, som passer bedst til dig.