SUP Boards

SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester til SUP surfing. Vores SUP boards skal ikke være de billigste – til gengæld skal det være det bedste, når det kommer til materialer, konstruktion og holdbarhed. Nedenfor finder du Danmarks måske bedste paddleboards i den bedste kvalitet. Klik her og læs vores fulde beskrivelse.

Viser alle 21 resultater

 • nsp-soft-board-10'2

  NSP Soft Cruise SUP Board 10’2″

  8.499,00 kr.
 • nsp-flatwater-surfboard

  NSP Soft Flatwater 11’0″ SUP Board

  10.399,00 kr.
 • nsp-flatwater-surfboard-artic

  NSP Soft Flatwater SUP 11’0″ Artic SUP Board

  10.399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-102-x-33-sup-board-roed

  SURFMORE Allround 10’2 X 33 SUP Board – Rød

  1.999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-touring-11-6-x-33-sup-board

  SURFMORE Touring 11’6 x 31 SUP Board

  2.195,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-11-2-33-sup-board-blaa

  SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board – Blå

  1.999,00 kr.
 • nsp-coco-performance-touring-blue-wave-sup-board

  NSP Coco Performance Touring 12’6″ x 32″ Blue Wave SUP Board 2023

  19.399,00 kr.
 • nsp-coco-performance-touring-blue-wave-sup-board

  NSP Coco Performance Touring 14’0″ x 30″ Blue Wave SUP Board 2023

  20.299,00 kr.
 • nsp-element-e-tech-flatwater-sup-board-11-0-2023

  NSP Element E-Tech Flatwater SUP Board 11’0″ 2023

  12.899,00 kr.
 • nsp-elements-cruise-sup-board-blue

  NSP Elements Cruise SUP Board 10’2″ Blue 2021

  9.199,00 kr.
 • Tilbud nsp-elements-cruise-sup-board-blue

  NSP Elements Cruise SUP Board 11’6″ Blue 2021

  6.699,00 kr.
 • Tilbud surftech-promenade-package-blue-11-6-sup-board-2022

  SURFTECH Promenade Package Blue 11’6 SUP Board 2022

  7.399,00 kr.
 • Tilbud surftech-promenade-package-gray-11-6-sup-board-2022

  SURFTECH Promenade Package Gray 11’6 SUP Board 2022

  7.399,00 kr.
 • Tilbud surftech-the-lido-package-blue-sup-board

  SURFTECH The Lido Package Blue 10’6 SUP Board 2022

  7.599,00 kr.
 • Tilbud surftech-the-lido-package-blue-sup-board

  SURFTECH The Lido Package Blue 11’6 SUP Board 2022

  7.799,00 kr.
 • Tilbud surftech-the-lido-package-gray-sup-board

  SURFTECH The Lido Package Gray 10’6 SUP Board 2022

  6.299,00 kr.
 • Tilbud surftech-the-lido-package-gray-sup-board

  SURFTECH The Lido Package Gray 11’6 SUP Board 2022

  6.499,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-102-x-33-sup-board-roed

  SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board – Rød

  2.095,00 kr.
 • surfmore-sup-board-børn

  SURFMORE 7’6 x 30 Paddleboard Børn

  2.998,00 kr.
 • Tilbud

  SURFMORE Allround 10’2 x 33 SUP Board – Blå

  1.999,00 kr.
 • surfmore-sup-yoga-platform

  SURFMORE SUP Yoga Platform

  5.999,00 kr.

Hvorfor købe dit SUP board her?

SURFMORE laver paddleboards der egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. Paddleboards anvendes også af flere og flere som en motionsform. Vandsport og surfing er pludselig kommet på alles tanker. Det er uanset, om det er SUP boards i Vesterhavets bølger, surfing på paddleboards i den nærliggende sø eller wind-, kite- og bølgesurfing i havet.

Det er enormt bekræftende og inspirerende at se sporten, som vi elsker, er vokset så meget de seneste år. Det er ikke bare SUP boards og surfing i sig selv, men hele outdoor segmentet, som er blevet populært. At være i ét med naturen har sat et nyt præg på den verden, som vi kender, og det har skabt ny forelskelse og kærlighed blandt sportsgrene. Det forstår vi godt, og det er glædeligt at se så mange danskere på paddleboards – og især på de oppustelige SUP boards.

SURFMORE er startet med det udgangspunkt, at vi ville designe og udvikle de bedste paddleboards på markedet. Når andre brands valgte den billige løsning, i forhold til kvalitet og konstruktion, havde vi et mål om at investere i kvaliteten, konstruktionen og den innovative tilgang til design og udvikling af SUP boards. Det gør vi fortsat den dag i dag med vores dygtige samarbejdspartnere, som leverer komponenter og innovative design forslag til udvikling af materialer, SUP paddels og tiltag.

Vi råder over mere end 7000 km kystlinje i Danmark, for ikke at nævne alle vores mange søer, å-systemer og fjorde i landet. Der er ikke andet end muligheder for at tage de oppustelige eller hard SUP boards med i bilen og være på vandet i løbet af kort tid. Mange begyndere foretrækker åer, søer og de forsigtige fjorde, hvor der er plads til at boltre sig og komme godt i gang. Som tiden går, og du bliver mere og mere bidt af sporten, vil du måske føle et behov for at prøve SUP boards i mere udfordrende forhold. Måske vil du endda til Vesterhavet og prøve kræfter med bølger.

Vi elsker de oppustelige SUP boards

Gennem mange år har vi rådgivet og formidlet viden omkring SUP boards til mange danskere, skoler og institutioner. Vi kender de forskellige brands og ved hvilket behov de hver især dækker.

Hos os tror vi på kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed når det kommer til købet af et nyt SUP board. Dette er uanset om i står som familie og vil på vandet eller det er en efterskole som skal ud og investere i nye SUP boards til en ny sæson.

Alle skal kunne lære at stå på SUP board

Hos SURFMORE har vi en vision om, at alle skal kunne lære at stå på SUP board og balancere på et paddleboard efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. SUP boards fra SURFMORE er udviklet til begynderen og den øvede. Udviklingen og konstruktionen af vores paddleboards giver dig et stærkt udgangspunkt for en succesoplevelse, når du bevæger dig ud i vandet. Som årene er gået, har SURFMORE vokset sig til en størrelse, hvor vi er et af de mest solgte og foretrukne brands indenfor SUP boards, med det samme formål som i starten – nemlig at skabe kvalitet, holdbarhed og brugervenlige produkter. Samtidig har vi løbende lyttet konstruktivt til vores mange kunder, og det har givet grobund og motivation for udvikling af nye produkter til vandsportssegmentet. Dette inkluderer bl.a. neopren tilbehør, såsom svømmeveste med fokus på bevægelighed, opdrift og fleksibilitet, når du færdes på vandet.

 

Kombinér dit SUP board med neopren tilbehør

Med tiden har vi tilføjet flere produkter indenfor neopren segmentet, som spænder bredt fra våddragter, neopren sko, badeponchoer, neopren handsker, drybags og mange andre spændende produkter.

Fælles for udviklingen af alle vores produkter, er et ønske om at skabe det bedst mulige produkt i hver sin kategori. Det bedste produkt i sin kategori, men bestemt også i rette materiale og til en fair pris. SURFMORE skal være kvalitet, værdi og brugervenlighed for pengene. Vi vil ikke pakke dig dyrt ind i noget, hvis du ikke har brug for det. Af denne grund skal alle produkter også være attraktive for nye, såvel som øvede og garvede surfere. SURFMORE skal være det bedste på markedet for den større bredde af vandsportsentusiaster og godtfolk.

Alle vores produkter er gennemtestede for brugervenlighed, materialer og i alle de fleste typer vandsport. Det er uanset om det er SUP tilbehør, neopren eller oppustelige kajakker.

 

Hvorfor skal jeg stå på SUP board?

SUP boards er ved at overtage størstedelen af markedet, og mange fravælger det tunge hard SUP board fremfor det lette, oppustelige paddleboard. Det er bestemt ikke uden grund, at vi ser denne forandring. SUP boards vejer mindre, og har den store fordel, at det ikke fylder mere end en sportstaske, når det er foldet sammen. SUP boardet er derfor nemt at have med sig – uanset om du vil cykle til stranden, skal på kør-selv ferie til Italien, eller vil tage en tur gennem Københavns kanaler.

Det er nemt. Det er transportabelt. Det er SUP boards!

I mange år var SUP boards ikke værd at kaste penge efter, men siden er udviklingen gået fremad, og de gode SUP boards er kommet utrolig godt efter de klassiske hard boards.

Du skal dog stadig være opmærksom. Der er stadig mange SUP boards, som har kritiske og kedelige vinkler, såsom svage konstruktioner, nærmest ubrugelige SUP pumper og et ”svaj” på midten. Det er alle faktorer, som spiller ind i den samlede oplevelse på vandet. Køb et godt paddleboard fra starten, og sørg for at få god vejledning – så får du en god start og et SUP board, som holder i mange år.

Hvad følger med i et SUP board sæt? 

Når du vælger et paddleboard fra SURFMORE leveres sættet komplet og klar til at komme på vandet. Du skal altså ikke ud og investere i en paddle et tredje sted, eller ud at opstøve en leash-line. Alle vores SUP boards leveres komplet og klar til at blive pumpet op.

Du modtager dit SUP board i en papkasse i den lokale pakkeshop. I kassen findes SUP boardet, men også et god 3-delt aluminimum paddel. Denne paddel kan justeres, så den passer til alle i familien, både børn og voksne.

Hertil medfølger en finne som nemt sættes i SUP boardet. Dermedfølger en rejsetaske til transport af paddleboardet, også medfølger selvfølgelig også en SUP leash og en god manuel pumpe. Er du ikke til at pumpe boardet op manuelt, kan du se vores bedste elektriske pumper til SUP.

Alt i alt leveres paddleboardet komplet og klar til at komme ud på vandet!

 

Paddleboard tilbud

Vil du gerne prøve kræfter med Stand Up Paddle surfing? SUP er gennem de sidste par år blevet meget populært, og du kan næsten ikke tage til en strand, uden at se et oppustet SUP board. Stand up Paddling garanterer dig timevis af sjov på vandet – uanset om du gør det alene eller med familie og venner. Både mens du øver dig i paddletag og holde balancen, men også når du er øvet, og kan tage på længere turer.

Stand Up Paddling er meget nemmere end mange tror. Det er hverken svært at padle eller sidde på et SUP board, og de fleste kommer hurtigt og nemt op at stå på boardet inden rimelig tid. Det kræver ikke et kursus at lære at SUP, men er naturligvis altid en god ting at tage, når man dyrker vandsport. SUP surfing er endvidere også rigtig godt for kroppen, da det styrker din kernemuskulatur, hvilket som helhed giver dig en stærkere krop – og hvem vil ikke gerne have det?

Oppustelige paddleboards vejer mindre end et hard board, og er derfor også det oplagte valg, hvis du har begrænset plads til opbevaring. SUP boards er endvidere også meget nemmere at håndtere og transportere rundt, hvis du f.eks. vil have det med på ferie eller cykle til stranden.

Hvis du også er interesseret i andre former for surfing, har vi et stort udvalg af surf boards.

 

Hvilket SUP board skal jeg vælge?

Indenfor Stand Up Paddle surfing, er der flere ting du bør overveje, inden du haster ud og investerer i et paddleboard. Det kan virke skørt, at man skal overveje valget af board inden man køber, men i surfing og indenfor SUP boards er der stor forskel i de forskellige typer boards, og valget af dette har stor betydning for din fremtid som surfer. 

Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje dit behov for at stå på paddleboard. Skal du være verdensmester som Casper Steinfaith eller kan du nøjes med et par ture på fjorden henover sommeren? Selvfølgelig vil du gerne have et godt SUP board fra starten, men forskellen kan være stor og derfor bør du også overveje, hvilket paddleboard som passer til dit behov.

Grundlæggende sæt findes der en lille håndfuld forskellige typer paddleboards til begyndere. Langt de fleste SUP boards som bliver solgt i dag er begynder SUP boards i en Allround konstruktion. Et Allround SUP board har en god bredde, og er samtidigt nemt at komme i gang med som begynder og familie.

Hos os sælger vi langt flere Allround SUP boards end f.eks race og touring SUP boards. Simpelthen fordi mange som i dag vil have et SUP board er begyndere og blot skal godt i gang. Alting handler om succes og det gør det i højeste grad også når det kommer til paddleboarding og succes på vandet!

Se vores SURFMORE Allround SUP board eller SURFMORE Touring SUP board.

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål og svar om SUP boards

Når du er på udkig efter de bedste SUP boards, vil du også opdage, at der er et kæmpe sortiment at skulle se igennem. Er du begynder på paddleboard, kan det være svært at skelne mellem de forskellige modeller, mærker og hvad der hører med til paddleboardet.

Vi har herunder udarbejdet svar på nogle af de mest stillede spørgsmål, når det gælder køb af SUP board.

 

Hvad koster et SUP board?

De billigeste SUP boards kan købes for ned til kr. 1000, men vil du have god kvalitet og være sikker på at få succes på vandet, så skal du regne med at investere omkring kr. 2000 og kr. 3000 for et paddleboard.

Kvalitet, konstruktion og pris hænger i høj grad sammen når du ser efter surfboards. Især SUP boards svinger meget i kvalitet og derfor ser du også mange bløde og ikke mindst billige SUP boards fra de store supermarkedskæder. De er billige jo, men konstruktionen og valg af materialer spænder bredt. Oftest er de svære at komme i gang på, da konstruktionen er lavet billigt og i relativt billige materialer.

Et SUP board i god konstruktion, som holder flere år koster fra omkring 2000 DKK og opefter. De fleste anerkendte brands tilbyder oppustelige paddleboards i stærk konstruktion med godt kvalitetstilbehør i dette prisleje. Invester altid i et SUP board fra en af de større anerkendte mærker med gode beskrivelser og troværdig tilgang til SUP tilbehør.

 

Hvor må jeg stå på paddleboard?

Et SUP board kan tages med til fjorden, den lokale sø eller å. Der er mange muligheder for at bruge sit paddleboard, uanset hvor i landet man bor. Oftest kan man tage ud til den nærmeste sø eller å og prøve udstyret af. Vælg fjorden hvis du ønsker saltvand og mere liv! Læs med fordel vores blogindlæg, “Hvor må man stå på paddleboard?” og bliv meget klogere på, dette område.

Paddleboarding er efterhånden blevet så populært, at man kan tage sit SUP board med til den nærmeste strand og tage på vandet. Du skal blot pumpe det op og finde en svømmevest frem. Det er faktisk mere eller mindre de eneste krav, når du skal ud at surfe. Selvfølgelig skal du også tage højde for vejret. Det kan nemlig være omskifteligt og det kan få betydning for din SUP tur. Kontrollér og undersøg derfor vejrforholdene inden du bare skynder dig ud på vandet.

Med mere end 7000 km kyststrækning har du ALLE muligheder for at komme ud og være aktiv. Et paddleboard kan tages med til alle steder med vand, ja selv hvis du har en svømning pool hjemme i haven, så kan du bare stå på det der. Et paddleboard er kanon legetøj for alle vandhunde og ikke mindst de som er vilde med at komme ud i naturen.

Tag til den lokale sø, å eller find en smule fjordvand. Paddleboarding kan gøres alle steder, men værn om det lokale miljø og fugle.

 

Skal jeg bruge redningsvest eller svømmevest på paddleboard?

Det er obligatorisk, god stil og lovkrav at bære svømme- eller redningsvest, når man dyrker vandsport. Det er en sikkerhed for dig, som surfer og så er det samtidigt et godt signal at sende til andre surfere Det bevidner om, at man værner om sikkerheden. Benyt altid en vest på vandet!

Hos SURFMORE forsøger vi konstant at udvikle og optimere på vores produkter, og derfor er vi også altid interesseret i at modtage feedback fra dig som surfer. Uanset om du handler dine varer hos os eller andre, vil vi altid gerne høre om gode idéer til forbedring af veste, neopren og andet tilbehør til vandsport.

Der har tidligere været en smule forvirring omkring brugen af redningsvest på paddleboard. Hos os vil vi gerne slå det fast med 7 tommer svøm. En redningsvest er et MUST-HAVE og et absolut krav når du surfer og står på SUP board. Der er ingen undskyldninger. En redningsvest skal bare på og det er uanset om dygtig en surfer du endnu engang måtte være.

Vi har et stort udvalg af godkendte redningsveste til ethvert behov. Det er blandt andet redningsveste til paddleboarding, sejlads og aktiv vandsport.

Klik her og find produkterne.

Køb produktet her