Oppustelige SUP Boards

SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i SUP. SURFMORE skal ikke være det billigste – til gengæld skal det være det bedste, når det kommer til materialer, konstruktion og holdbarhed. Nedenfor finder du Danmarks måske bedste SUP board i den bedste kvalitet. Klik her og læs vores fulde beskrivelse.

Viser alle 5 resultater

 • Tilbud surfmoresupallround

  SUP BOARD – ALLROUND FAMILY EDITION 10’2 x 33

  2.998 DKK
 • Tilbud surfmoresupallround

  SUP BOARD – ALLROUND FAMILY EDITION+ 11’2 x 33 BLÅ

  3.199 DKK
 • Tilbud suptouring

  SUP BOARD – TOURING 11’6 x 31 x 6

  3.499 DKK
 • Tilbud supbørneboard

  SUP BOARD – KIDS 7’6 x 30

  Fra 2.998 DKK Fra 2.499 DKK
  Kun 11 stk tilbage
 • supyogaplatform

  SUP – YOGA PLATFORM

  5.999 DKK

Hvorfor købe dit SUP board her?

SURFMORE’s SUP board egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. De oppustelige SUP boards anvendes også af flere og flere som en motionsform. Vandsport, action sport på vandet og surfing er pludselig kommet på alles læber. Hvad enten det er SUP boards i Vesterhavets bølger, surfing på oppustelige SUP boards i den nærliggende sø eller wind-, kite- og bølgesurfing i havet. Det er enormt bekræftende og inspirerende, at se den sport vi elsker, er vokset så meget gennem de sidste år. Det er ikke bare SUP boards og surfing i sig selv, men hele outdoorsegmentet, som er blevet rigtig populært. At være i ét med naturen har sat et nyt præg på den verden vi kender, og det har skabt ny forelskelse og kærlighed blandt sportsgrene. Det forstår vi godt og det er glædeligt, at se så mange danskere har taget SUP boards – og især de oppustelige SUP boards til sig.

SURFMORE er startet med det udgangspunkt, at vi ville designe og udvikle de bedste oppustelige SUP boards på markedet. Når andre brands valgte den billige løsning, i forhold til kvalitet og konstruktion, havde vi et mål om at investere i kvaliteten, konstruktionen og den innovative tilgang til design og udvikling af SUP boards. Det gør vi fortsat den dag i dag med vores dygtige samarbejdspartnere, som leverer komponenter og innovative design forslag til udvikling af materialer, padler og tiltag.

Vi råder over mere end 7000 km kystlinje i Danmark, for ikke at nævne alle vores mange søer, å systemer og fjorde i landet. Der er uendelig mange muligheder for at tage de oppustelige SUP boards med i bilen og være på vandet i løbet af kort tid. Mange begyndere foretrækker åer, søer og de forsigtige fjorde, hvor der er plads til at boltre sig og komme godt i gang. Som tiden går, og du bliver mere og mere bidt af sporten, vil du måske føle et behov for at prøve SUP boards i mere udfordrende forhold. Måske vil du endda til Vesterhavet og prøve kræfter.

Alle skal kunne lære at SUP surfe

Hos SURFMORE har vi en vision, om at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. De oppustelige SURFMORE SUP boards er udviklet til begynderen og den øvede. Udviklingen og konstruktionen af vores boards giver dig et stærkt udgangspunkt for en succesoplevelse, når du bevæger dig ud i vandet. Som årene er gået, har SURFMORE vokset sig til en størrelse, hvor vi er et af de mest solgte og foretrukne brands indenfor oppustelige SUP boards med det samme formål som i starten, nemlig at skabe kvalitet, holdbarhed og brugervenlige produkter. Samtidig har vi løbende lyttet konstruktivt til vores mange kunder, og det har givet grobund og motivation for udvikling af nye produkter til vandsportssegmentet. Det er blandt andet neopren tilbehør, såsom SUP veste med fokus på opdrift, bevægelighed og fleksibilitet, når du er på vandet.

Med tiden har vi tilføjet flere neopren produkter som spænder bredt fra våddragter, SUP veste, forskellige typer paddles, håndklæde ponchoer til voksne og langt flere spændende produkter.

Fælles for udviklingen af alle vores produkter er et ønske om at skabe det bedste mulige produkt i hver sin kategori. Det bedste produkt i sin kategori, men bestemt også i rette materiale og til en fair pris. SURFMORE skal være kvalitet, værdi og brugervenlighed for pengene. Vi vil ikke pakke dig dyrt ind i noget, hvis du ikke har brug for det. Af denne grund skal alle produkter også være attraktive for nye, såvel som øvede og garvede surfere. SURFMORE skal være det bedste på markedet for den store bredde af vandsports entusiaster og godt folk.

Alle vores produkter er gennemtestede for brugervenlighed, materialer og i alle de fleste typer vandsport. Det er uanset om det er SUP veste, paddles i aluminium, fiberglass eller kulfiber samt oppustelige SUP boards i alle typer forhold. Vi vil være dit valg indenfor vandsport!

 

Oppustelige sup boards

Oppustelige SUP boards er ved at overtage størstedelen af markedet, og mange fravælger det tunge ”hard” board fremfor det lette, oppustelige SUP board. Det er bestemt ikke uden grund, at vi ser denne forandring. Oppustelige SUP boards vejer mindre, og har den store fordel, at det ikke fylder mere end en sportstaske, når det er foldet sammen. Det oppustelige board er derfor nemt at have med dig – uanset om du vil cykle til stranden, skal på kør selv ferie til Italien, eller vil tage en tur igennem Københavns kanal.

Det er nemt. Det er transportabelt. Det er oppustelige SUP boards, og det er fremtiden!

I mange år var de oppustelig surf boards ikke værd at kaste penge efter, men siden er udviklingen gået fremad og de gode oppustelig SUP boards er kommet utrolig godt efter de klassiske hard boards.

Du skal dog stadig være opmærksom. Der er stadig mange oppustelig boards som har kritiske og kedelige vinkler, såsom svage konstruktioner, nærmest ubrugelige pumper og et ”svaj” på midten. Det er alle faktorer som spiller ind i den samlet oplevelse på SUP. Køb dit sup board ordentligt fra starten og sørg for god vejledning, så er du allerede nået et godt stykke i jagten på dit første SUP board.

 

Hvorfor skal du vælge et oppusteligt SUP board?

Det oppustelige SUP board er ikke kun det populære valg, grundet det på let vis kan transporteres rundt. Det er endvidere også et mere holdbart SUP board. Det kan sagtens modstå eventuelle slag og stød, hvorimod et hard board vil få buler og så småt begynde at indtage vand. Laver du en skade i dit hardboard, skal du reagere omgående, for begynder det først at suge vand så er det næsten ubrugeligt.

Prisen er naturligvis heller ikke den samme – oppustelige er en del billigere end hard boards. Det er endvidere typisk kun professionelle SUP udøvere, som anvender disse hårde boards eller folk som prøver kræfter med bølgesurfing på vestkysten.

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i SUP. De egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. SUP anvendes også af flere og flere som en motionsform. Hvis du har planer om at bruge boardet til motion, fitness eller yoga, vil et oppusteligt board ligeledes være det optimale valg.

Oppustelige SUP boards sikrer dig 100% sjov i timevis, og du skal ikke frygte for, at dine oppustelige boards rammer ind i hinanden. De er solide, nøje udviklet og skabt til at holde år efter år.

 

Spar tid med oppustelige SUP boards

Det tager kun 3 minutter at pumpe et oppusteligt SUP board op, og så snart det er pumpet, er du klar til at komme på vandet. Kan det blive mere enkelt? Hop i vandet med familie, venner eller kollegaer og oplev en sjov sport fyldt med energi, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Oppustelige sup boards sørger for den behagelige og sikre førstegangsoplevelse. De har en dejlig, blød overflade, og er nemme at lære at stå på. Hvis du falder på et oppustelig SUP board, vil det ikke gøre ondt, og du skal ej heller frygte at støde ind i andre. Det værste der kan ske, er at du falder i vandet, og det giver et ordentligt PLASK.

Er du i tvivl om Stand Up Paddling er noget for dig? Hos SURFMORE anbefaler vi, at du tilmelder dig et introkursus. Introkurset vil give dig grundlæggende viden om SUP sporten og lære dig teknikkerne bag. Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos SURFMORE.

 

Oppustelig SUP boards online

Vil du gerne prøve kræfter med Stand Up Paddle boarding? SUP er gennem de sidste par år blevet meget populært, og du kan næsten ikke tage til en strand, uden at se et oppustet SUP board. Stand up paddling garanterer dig timevis af sjov på vandet – uanset om du gør det alene eller med familie og venner. Både mens du øver dig i paddeltag og at holde balancen, men også når du er øvet, og kan tage på længere ture. 

Stand Up Paddling er meget nemmere, end mange går og tror. Det er hverken svært at padle eller sidde på et SUP board, og de fleste kommer hurtigt og nemt op at stå på boardet inden rimelig tid. Det kræver ikke et kursus at lære at SUP, men er naturligvis altid en god ting at tage, når man dyrker vandsport. SUP surfing er endvidere også rigtig godt for kroppen, da det styrker din kernemuskulatur, hvilket som helhed giver dig en stærkere krop – og hvem vil ikke gerne have det?

Oppustelige paddle boards vejer mindre end et hard board, og er derfor også det oplagte valg, hvis du har begrænset plads til opbevaring. Det oppustelige SUP board er endvidere også meget nemmere at håndtere og transportere rundt, hvis du f.eks. vil have det med på ferie eller cykle til stranden.

 

Oppustelige SUP: Materiale og konstruktion

Pris og kvalitet går som oftest altid i hånd, når man køber et produkt, og sådan er det også ved oppustelige SUP boards. Nogle boards er konstrueret og udviklet til konkurrencebrug, hvilket også kan mærkes, da de er meget tæt på at føles som et hard board. Andre oppustelige boards er udviklet i billigere materialer, hvilket også afspejler sig i holdbarheden, og hvordan de føles under fødderne. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, inden du køber et SUP board. Det kan nemlig godt blive dyrt at købe billigt.

Det giver selvfølgelig god mening, at et board i bedre materialer, også er det bedre valg, men hvad gør det helt specifikt? 

Bedre materialer kan bl.a. gøre, at boardet kan pumpes med et højere tryk, hvilket giver dig et hårdere og stivere board. Du vil dermed også opnå en bedre brugervenlighed, et board som er nemmere at manøvrere og samtidig skaber et bedre glid gennem vandet, og dermed opnår mere fart. Konstruktionen og kvaliteten af boardet har også betydning for, om du har købt et board som holder i 1 eller 5 år.

Hos SURFMORE har vi et udvalg af SUP boards, som passer til alle aldre og størrelser. Vores boards er udviklet til begyndere, men også den øvede. Det betyder, at du både får et board, som er godt at begynde på, men som du fremadrettet også kan udvikle dig på i takt med at du bliver en dygtigere surfer. De oppustelige Stand Up Paddle boards fra SURFMORE er i høj kvalitet og konstrueret i en dobbeltlags MSL konstruktion, som sikrer dig et stivt og hårdt board. Dobbeltlags MSL konstruktion er noget af det ypperste indenfor konstruktion og design af oppustelige SUP boards, hvorfor dette klart er at foretrække. Samtidigt får du et board som er stift som et hardboard og samtidigt utrolig let at håndtere. Egenvægten på boards er samtidigt op til 2 kg lettere end mange billigere boards på markedet. Dette har en helt klar fordel som surfer. 

En anden fordel er selve padlen. Når du surfer på et oppustelig sup board, er det vigtig at vælge den helt rigtige padle til sup.

 

Er du i tvivl om, hvilket board der passer til dig, er vi hos SURFMORE altid klar til at hjælpe dig. Klik blot her for kontakt.

 

Oppustelig SUP Board – hvad skal jeg vælge?

Indenfor Stand Up Paddle surfing, er der flere ting du bør overveje inden du haster ud og investere i et SUP board. Det kan virke skørt at man skal overveje valget af board inden man køber, men i surfing og indenfor sup boards er der stor forskel i de forskellige typer boards og valget af dette har stor betydning for din fremtid som surfer. 

 

Hvad koster et oppustelig SUP board?

Et oppusteligt SUP board i god konstruktion som holder flere år koster fra omkring kr. 3500 og op. De fleste anerkendte brands tilbyder oppustelige SUP boards i stærk konstruktion med godt kvalitetstilbehør i dette prisleje. Invester altid i et sup boards fra en af de større anerkendte mærker med gode beskrivelser og troværdig tilgang til udstyr. 

 

Hvor må man stå på et oppustelig sup board?

Et oppusteligt sup board kan tages med til fjorden, den lokale sø eller å. Der er mange muligheder for at bruge sit sup board, uanset hvor i landet man bor. Oftest kan man tage ud til den nærmeste sø eller å og prøve udstyret af. Vælg fjorden hvis du ønsker saltvand og mere liv!

 

Skal man have en redningsvest på, på et oppustelig sup board?

Det er obligatorisk, god stil og lovkrav at bære svømmevest når man dyrker vandsport. Det er en sikkerhed for dig som surfer og så er det samtidigt et godt signal at sende at bære vest. Det bevidner om, at man værner om sikkerheden. Benyt altid en vest på vandet!

Hos SURFMORE forsøger vi konstant at udvikle og optimere på vores produkter og derfor er vi også altid interesseret i at modtage feedback fra dig som surfer. Uanset om du handler dine varer hos os eller andre, så vil vi altid gerne høre om gode idéer til forbedring af veste, produkter og andet tilbehør til vandsport.

Klik her og find produkterne

Køb produktet her