Oppustelige SUP Boards

Oppustelig sup boards

Oppustelige SUP boards er ved at overtage størstedelen af markedet, og mange fravælger det tunge ”hard” board fremfor det lette, oppustelige SUP board. Det er bestemt ikke uden grund, at vi ser denne forandring. Oppustelige SUP boards vejer mindre, og har den store fordel, at det ikke fylder mere end en sportstaske, når det er foldet sammen. Det oppustelige board er derfor nemt at have med dig – uanset om du vil cykle til stranden, skal på kør selv ferie til Italien, eller vil tage en tur igennem Københavns kanal.

Det er nemt. Det er transportabelt. Det er oppustelige SUP boards, og det er fremtiden!

I mange år var de oppustelig surf boards ikke værd at kaste penge efter, men siden er udviklingen gået fremad og de gode oppustelig SUP boards er kommet utrolig godt efter de klassiske hard boards.

Du skal dog stadig være opmærksom. Der er stadig mange oppustelig boards som har kritiske og kedelige vinkler, såsom svage konstruktioner, nærmest ubrugelige pumper og et ”svaj” på midten. Det er alle faktorer som spiller ind i den samlet oplevelse på SUP. Køb ordentligt fra starten og sørg for god vejledning, så er du allerede nået et godt stykke i jagten på dit første SUP board.

 

Hvorfor skal du vælge et oppustelig SUP board?

Det oppustelige SUP board er ikke kun det populære valg, grundet det på let vis kan transporteres rundt. Det er endvidere også et mere holdbart SUP board. Det kan sagtens modstå eventuelle slag og stød, hvorimod et hard board vil få buler og så småt begynde at indtage vand. Laver du en skade i dit hardboard, skal du reagere omgående, for begynder det først at suge vand så er det næsten ubrugeligt.

Prisen er naturligvis heller ikke den samme – oppustelige er en del billigere end hard boards. Det er endvidere typisk kun professionelle SUP udøvere, som anvender disse hårde boards eller folk som prøver kræfter med bølgesurfing på vestkysten.

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i SUP. De egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. SUP anvendes også af flere og flere som en motionsform. Hvis du har planer om at bruge boardet til motion, fitness eller yoga, vil et oppusteligt board ligeledes være det optimale valg.

Oppustelige SUP boards sikrer dig 100% sjov i timevis, og du skal ikke frygte for, at dine oppustelige boards rammer ind i hinanden. De er solide, nøje udviklet og skabt til at holde år efter år.

 

Spar tid med oppustelige SUP boards

Det tager kun 3 minutter at pumpe et oppusteligt SUP board op, og så snart det er pumpet, er du klar til at komme på vandet. Kan det blive mere enkelt? Hop i vandet med familie, venner eller kollegaer og oplev en sjov sport fyldt med energi, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Oppustelige sup boards sørger for den behagelige og sikre førstegangsoplevelse. De har en dejlig, blød overflade, og er nemme at lære at stå på. Hvis du falder på et oppustelig SUP board, vil det ikke gøre ondt, og du skal ej heller frygte at støde ind i andre. Det værste der kan ske, er at du falder i vandet, og det giver et ordentligt PLASK.

Er du i tvivl om Stand Up Paddling er noget for dig? Hos SURFMORE anbefaler vi, at du tilmelder dig et introkursus. Introkurset vil give dig grundlæggende viden om SUP sporten og lære dig teknikkerne bag. Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos SURFMORE.

 

Oppustelig SUP boards online

Vil du gerne prøve kræfter med Stand Up Paddle boarding? SUP er gennem de sidste par år blevet meget populært, og du kan næsten ikke tage til en strand, uden at se et oppustet SUP board. Stand up paddling garanterer dig timevis af sjov på vandet – uanset om du gør det alene eller med familie og venner. Både mens du øver dig i paddeltag og at holde balancen, men også når du er øvet, og kan tage på længere ture. 

Stand Up Paddling er meget nemmere, end mange går og tror. Det er hverken svært at padle eller sidde på et SUP board, og de fleste kommer hurtigt og nemt op at stå på boardet inden rimelig tid. Det kræver ikke et kursus at lære at SUP, men er naturligvis altid en god ting at tage, når man dyrker vandsport. SUP surfing er endvidere også rigtig godt for kroppen, da det styrker din kernemuskulatur, hvilket som helhed giver dig en stærkere krop – og hvem vil ikke gerne have det?

Oppustelige paddle boards vejer mindre end et hard board, og er derfor også det oplagte valg, hvis du har begrænset plads til opbevaring. Det oppustelige SUP board er endvidere også meget nemmere at håndtere og transportere rundt, hvis du f.eks. vil have det med på ferie eller cykle til stranden.

 

Oppustelige SUP: Materiale og konstruktion

Pris og kvalitet går som oftest altid i hånd, når man køber et produkt, og sådan er det også ved oppustelige SUP boards. Nogle boards er konstrueret og udviklet til konkurrencebrug, hvilket også kan mærkes, da de er meget tæt på at føles som et hard board. Andre oppustelige boards er udviklet i billigere materialer, hvilket også afspejler sig i holdbarheden, og hvordan de føles under fødderne. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, inden du køber et SUP board. Det kan nemlig godt blive dyrt at købe billigt.

Det giver selvfølgelig god mening, at et board i bedre materialer, også er det bedre valg, men hvad gør det helt specifikt? 

Bedre materialer kan bl.a. gøre, at boardet kan pumpes med et højere tryk, hvilket giver dig et hårdere og stivere board. Du vil dermed også opnå en bedre brugervenlighed, et board som er nemmere at manøvrere og samtidig skaber et bedre glid gennem vandet, og dermed opnår mere fart. Konstruktionen og kvaliteten af boardet har også betydning for, om du har købt et board som holder i 1 eller 5 år.

 

Hos SURFMORE har vi et udvalg af SUP boards, som passer til alle aldre og størrelser. Vores boards er udviklet til begyndere, men også den øvede. Det betyder, at du både får et board, som er godt at begynde på, men som du fremadrettet også kan udvikle dig på i takt med at du bliver en dygtigere surfer. De oppustelige Stand Up Paddle boards fra SURFMORE er i høj kvalitet og konstrueret i en dobbeltlags MSL konstruktion, som sikrer dig et stivt og hårdt board. Dobbeltlags MSL konstruktion er noget af det ypperste indenfor konstruktion og design af oppustelige SUP boards, hvorfor dette klart er at foretrække. Samtidigt får du et board som er stift som et hardboard og samtidigt utrolig let at håndtere. Egenvægten på boards er samtidigt op til 2 kg lettere end mange billigere boards på markedet. Dette har en helt klar fordel som surfer. 

 

Er du i tvivl om, hvilket board der passer til dig, er vi hos SURFMORE altid klar til at hjælpe dig.