Oppustelige SUP Boards

Viser alle 4 resultater

Oppustelig sup board

Oppustelige SUP boards er ved at overtage størstedelen af markedet, og mange fravælger det tunge ”hard” board fremfor det lette, oppustelige SUP board. Det er bestemt ikke uden grund, at vi ser denne forandring. Oppustelige SUP boards vejer mindre, og har den store fordel, at det ikke fylder mere end en sportstaske, når det er foldet sammen. Det oppustelige board er derfor nemt at have med dig – uanset om du vil cykle til stranden, skal på kør selv ferie til Italien, eller vil tage en tur igennem Københavns kanal.

Det er nemt. Det er transportabelt. Det er oppustelige SUP boards, og det er fremtiden!

I mange år var de oppustelig surf boards ikke værd at kaste penge efter, men siden er udviklingen gået fremad og de gode oppustelig SUP boards er kommet utrolig godt efter de klassiske hard boards.

Du skal dog stadig være opmærksom. Der er stadig mange oppustelig boards som har kritiske og kedelige vinkler, såsom svage konstruktioner, nærmest ubrugelige pumper og et ”svaj” på midten. Det er alle faktorer som spiller ind i den samlet oplevelse på SUP. Køb ordentligt fra starten og sørg for god vejledning, så er du allerede nået et godt stykke i jagten på dit første SUP board.

Hvorfor skal du vælge et oppustelig SUP board?

Det oppustelige SUP board er ikke kun det populære valg, grundet det på let vis kan transporteres rundt. Det er endvidere også et mere holdbart SUP board. Det kan sagtens modstå eventuelle slag og stød, hvorimod et hard board vil få buler og så småt begynde at indtage vand. Laver du en skade i dit hardboard, skal du reagere omgående, for begynder det først at suge vand så er det næsten ubrugeligt.

Prisen er naturligvis heller ikke den samme – oppustelige er en del billigere end hard boards. Det er endvidere typisk kun professionelle SUP udøvere, som anvender disse hårde boards eller folk som prøver kræfter med bølgesurfing på vestkysten.

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i SUP. De egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. SUP anvendes også af flere og flere som en motionsform. Hvis du har planer om at bruge boardet til motion, fitness eller yoga, vil et oppusteligt board ligeledes være det optimale valg.

Oppustelige SUP boards sikrer dig 100% sjov i timevis, og du skal ikke frygte for, at dine oppustelige boards rammer ind i hinanden. De er solide, nøje udviklet og skabt til at holde år efter år.

 

Spar tid med oppustelige SUP boards

Det tager kun 3 minutter at pumpe et oppusteligt SUP board op, og så snart det er pumpet, er du klar til at komme på vandet. Kan det blive mere enkelt? Hop i vandet med familie, venner eller kollegaer og oplev en sjov sport fyldt med energi, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Oppustelige sup boards sørger for den behagelige og sikre førstegangsoplevelse. De har en dejlig, blød overflade, og er nemme at lære at stå på. Hvis du falder på et oppustelig SUP board, vil det ikke gøre ondt, og du skal ej heller frygte at støde ind i andre. Det værste der kan ske, er at du falder i vandet, og det giver et ordentligt PLASK.

Er du i tvivl om Stand Up Paddling er noget for dig? Hos SURFMORE anbefaler vi, at du tilmelder dig et introkursus. Introkurset vil give dig grundlæggende viden om SUP sporten og lære dig teknikkerne bag. Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos SURFMORE.