Skihjelme med MIPS

MIPS teknologien er lig med sikkerhed. Derfor gør du også klogt i at købe en god skihjelm med MIPS, der sikrer dig tilstrækkeligt med beskyttelse, hvis du skulle være uheldig. Herunder finder du vores udvalg af skihjelme med MIPS teknologien.

Hvad gør en skihjelm med MIPS?

En skihjelm med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) er designet til at yde maksimal beskyttelse til dit hoved, hvis du skulle gå hen og slå dig. Teknologien bag MIPS har sit fokus på at minimere de roterende kræfter, der kan opstå, når du falder og slår dig, som udløser stød på hovedet. Dette gøres ved, at der er integreret en glideplan mellem den ydre skal på skihjelmen med MIPS samt hjelmens indre foring.

Bevægelsen efterligner altså skihjelmens naturlige mekanismer, og er derfor med til at reducere risikoen for skader, når disse stød opstår, som de ofte vil, hvis du dyrker ekstremsport som skiløb og snowboarding. Dette er også en af grundene til, at så mange nye skihjelme udviklet med MIPS-teknologien – det er blot sikrere.

Er du mere nysgerrig på, hvad MIPS gør, kan du læse vores blogindlæg om hvad MIPS er her.

 

Hvorfor bør jeg vælge en skihjelm med MIPS teknologi?

Jeg er sikker på, at du ovenover blev overbevist om, hvorfor det er en god ide at have en skihjelm med MIPS. Det er bare mere sikkert, og tilfører mere beskyttelse til dig, når uheldet er ude.

En skihjelm med MIPS forøger beskyttelsen med roterende kræfter, og giver en adaptiv beskyttelse ved flere forskellige stødvinkler, så uanset hvordan du lander, tilpasser skihjelmen med MIPS sig til disse vinkler.

Derudover kommer skihjlme med MIPS også med en ekstra god komfort, som på trods af den avancerede teknologi, stadig er muligt. Her får du ofte letvægtsdesign, justerbare stropper og god ventilation, så du ikke overopheder.

 

Er der forskel på skihjelm med MIPS til dame, herre og børn?

Forskellen på skihjelme med MIPS, uanset om det er til dame, herre eller børn, er ikke stor. I sidste ende findes der skihjelme med MIPS til alle køn og størrelser og det essentielle i disse hjelme, er MIPS teknologien.

Både børn, herre og dame kan drage fordelen af skihjelme med MIPS, og det er ofte kun størrelsen, som giver en forskel. Teknologien med MIPS er den samme. Husk på, at vælge en skihjelm, som passer til dit køn og størrelse. Er det til dit barn, bør du vælge en skihjelm til børn og er du en mand eller kvinde, bør du naturligvis vælge en skihjelm til herre eller skihjelm til dame. På denne måde opnår du den bedste komfort og pasform ved en skihjelm med MIPS.

 

Køb skihjelm med MIPS på SURFMORE.dk

Få maksimal beskyttelse med en MIPS skihjelm! Vi har et stort udvalg af disse hjelme, og det har vi naturligvis fordi vi ved, at det er det bedste, du kan få, når vi taler skihjelme. Vi har et stort sortiment, der både omfatter SMITH skihjelme, Alpina skihjelme og skihjelme med visir, hvor der også er modeller med MIPS teknologien.

Har du nogen spørgsmål til skihjelme med MIPS eller andre produkter vi forhandler, sidder vi altid klar til at hjælpe dig det bedste, som vi kan.