Undervandsscootere

Drømmer du om at blive klogere på livet undervands, og samtidig få en oplevelse for livet, du sent glemmer? Med en god undervandsscooter kan du dykke ned til en dybde på 40 meter, opnå hastigheder op til 10 km/t og få en fantastisk oplevelse i havet, fjorden eller den nærmeste sø!

Viser alle 5 resultater

 • sublue-haugel-ez

  Sublue Hagul EX EZ

  2.999,00 kr.
 • sublue-navbow-undervands-scooter

  Sublue Navbow

  10.999,00 kr.
 • sublue-swii-kickboard-elektrisk-surfboard

  Sublue Swiss Elektrisk surfboard/Kickboard

  4.399,00 kr.
 • sublue-whiteshark-tini

  Sublue TINI

  4.999,00 kr.
 • sublue-vapor-roed

  Sublue Vapor

  23.999,00 kr.

Med en undervandsscooter får du et fantastisk stykke redskab, der giver dig mulighed for at udforske verdenen under vand på en helt ny og interessant måde! Uanset om du er helt ny på området, aldrig har dykket eller i nogen grad bevæget dig under vand, giver undervandsscooteren dig mulighed for at opleve dybet og undervandsverdenen.

Undervandsscootere bliver mere og mere populære og det skyldes også, at prisen på dem begynder at være mere fornuftig i forhold til at skulle investere i en. Der er mange modeller på markedet, og du finder både billige undervandsscootere, dyrere modeller og varianter midtimellem, hvorfor der findes en til ethvert budget og behov.

Hvad er en undervandsscooter?

En undervandsscooter kendes for nogle også som dykkerpropel, og er et redskab, du kan bruge til at dykke, snorkle og generelt set udforske verdenen under vand. 

Undervandsscootere har en lille motor, der trækker brugeren gennem vandet, der både reducerer fysisk anstrengelse, men også øger rækkevidden og varigheden af dine dyk. Det gør det meget lettere for dig at udforske områder og få et større indblik i, hvordan undervandsverdenen ser ud.

Fordele ved undervandsscootere

Lang rækkevidde og god hastighed

De giver dig mulighed for at afdække lange afstande under vandet – distancer som ikke er muligt at svømme alene. Du kan derfor udforske havet, Limfjorden eller den nærmeste sø, uden at du bliver træt.

Spar på kræfterne

De kommer med en motor, hvorfor du kan slappe af og lade undervandsscooteren gøre arbejdet, så du i højere grad blot kan nyde turen.

Sikkerhed

Når du befinder dig under vandet med din undervandsscooter, kan du hurtigt vende tilbage til overfladen eller båden, hvis der sker en nødsituation.

Funktioner i undervandsscootere

Opladning og batterilevetid

Når du skal vælge den bedste undervandsscooter for dig, er en af de vigtigste faktorer batterilevetiden. Det er nemlig den der afgør, hvor lange dyk du kan lave. Størstedelen af modellerne på markedet har en batteritid, der varierer mellem 30 minutter og 2 timer, afhængig af hastigheden og hvordan du dykker med den.

Hastigheder og ydeevne

Alt efter model varierer de i hastighed og de fleste modeller har en hastighed mellem 3 km/t – 10 km/t.

Dykkedybde

De fleste undervandsscootere, billige og dyre modeller, kan som regel klare dybder ned til 30 – 50 meter. Hvis du planlægger et dybere dyk, skal du være opmærksom på at vælge en model, som kan klare dybden.

Alle vores undervandsscootere fra mærket, Sublue kan klare en dybde på 40 meter.

Giv din undervandsscooter pleje og vedligeholdelse!

Det er ikke nødvendigvis nogen billig genstand, hvorfor det er vigtigt, at du passer på den – og så vil den også holde i mange flere år. Det kan derfor anbefales, at du skyller den igennem med ferskvand efter brug i saltvand, så du fjerner alt sand, rester og andet skidt, som kan komme i vejen.

Gennemgå også gerne regelmæssigt batterier, og oplad dem efter brugsanvisning og anbefaling fra producenten. Sidst, men ikke mindst, skal du opbevare din scooter et tørt sted og beskytte den mod direkte sollys, når den ikke er i anvendelse.

Køb billig undervandsscooter på tilbud hos SURFMORE.dk

Uanset om du er helt ny til dykning og apparater som denne, kan du stadig få en fantastisk oplevelse! Hos os sælger vi et bredt udvalg af undervandsscootere, der både kommer i billige, mellem og dyre modeller alt efter, hvor mange funktioner, du vil have.

Vi forhandler de populære modeller fra Sublue, der fås i forskellige prisklasser:

Sublue TINI: Dette er den billigste model, vi forhandler hos os! Her får du dog stadig 3 gear, batteritid på 45 minutter, dybde ned til 40 meter og en hastighed op til 5 km/t!

Sublue Navbow: Denne ligger i mellemprisklassen, og her får du en variant, som kan lidt mere og har bedre specifikationer end TINI, men den koster også det dobbelte.

Sublue Vapor: Vapor undervandsscooteren fra Sublue er topmodellen, og den har kan trække dig helt op til 10 km/t, dybde på 40 meter og er den ultimative model, hvis du virkelig skal have noget, der rykker!

Er du på et stramt budget, kan du også vælge at købe en brugt undervandsscooter, men det ved du naturligvis bedst selv. Ellers kan du jo også vælge at spare på andre områder og købe en billigere våddragt.