Sejlerure

På denne side finder du alle vores sejlerur til sejlsport, hvad enten det er jolle, matchracer, windsurfing eller anden vandsport. Vi har både sejlerure fra anerkendte mærker som Optimum Time og Ronstan. Rul ned på siden, og se hele vores sortiment af sejlerur med og uden GPS.

Viser alle 7 resultater

 • Tilbud ronstan-clear-startur-startur

  Ronstan Clear Startur startur

  1.099,00 kr.
 • Tilbud ronstan-rf4054a-clear-start-sejlerur-40-mm-sort

  Ronstan RF4054A Clear Start Sejlerur (40mm) – Sort

  799,00 kr.
 • optimum-time-os310-sejlerur-hvid

  Optimum Time OS310 Sejlerur – Hvid

  799,00 kr.
 • optimum-time-os311-sejlerur-sort-roed

  Optimum Time OS311 Sejlerur – Sort m/rød

  799,00 kr.
 • optimum-time-os314-sejlerur-blaa

  Optimum Time OS314 Sejlerur – Blå

  799,00 kr.
 • optimum-time-os315-sejlerur-gul

  Optimum Time OS315 Sejlerur – Gul

  799,00 kr.
 • ronstan-rf4055a-sejlerur-50mm-sort

  Ronstan RF4055A Sejlerur 50mm – Sort

  799,00 kr.

Hvad er et sejlerur? 

Et sejlerur har en række velkendte funktioner, som beskyttes i sejlsporten. Det er blandt andet nedtælling fra 5, 3 og ned til 1 minut indtil starten går.

Er det til windsurf, sidder sejleruret oftest på overarmen, mens mange jollesejlere har det siddende på masten. Afhængig af hvilken sejlsport du dyrker, giver det mening at have det placeret forskellige steder.

Et sejlerur fortæller dig konstant, hvor langt du er i sejladsen, mens lyder bipper derudaf. Dyrker du sejlsport, uanset om det er jolle, matchracer, windsurfing eller noget fjerde, er et godt sejlerur essentielt.

 

Er et sejlerur ikke bare et almindeligt ur?

Ikke helt.. Dog er der ting, som går igen, men i dag er et sejlerur spækket med funktioner, der gør det optimalt til sejlads, windsurfing og sejlsport generelt. Disse funktioner finder du ikke i normale ure, digitale eller ej, og det er der intet galt med, men et sejlerur er noget for sig selv.

 

Hvorfor bør jeg bruge et sejlerur?

Det er ingen hemmelighed. Sejlerur er forbeholdt sejlsport og sejlere med et behov. Et sejlerur kan selvfølgelig vise tiden, det er vandtæt og har alle de funktioner en almindeligt ur har, men men men udover at dække et alment hverdagsbehov har sejleruet en lang række funktioner til sejlsport. 

Sejler du optimistjolle, windsurfer eller noget helt tredje, så vil du ikke komme uden om behovet for et sejlerur. Sejleruret kan hjælpe dig med at time starten på en kapsejlads og har udover det en lang række funktioner som kun bruges i sejlsport. Et sejlerur er derfor en nødvendighed til sejlsport. 

 

Hvilke mærker af sejlerur findes der?

Alle sejlerur er forskellige, men det skal nok siges, at der kun findes en få række brands, som virkelig er dygtige til at udvikle de bedste sejlerur til sejlsport.

 

Optimum Time sejlerur

Optimum Time er nok det mest velkendte sejlerur i Skandinavien. Prisen er til at betale, og kvaliteten er rigtig god. Alle jolle- og optimistsejlere kender de gule sejlerure fra Optimum Time, og det er i bund og grund en sikker vinder.

Har du set en jollesejlads, været på sylt til et windsurfstævne eller bare gået rundt i det lokale sejlsportscenter, har du måske bemærket, at langt de fleste benytter sig af de anerkendte sejlerur fra Optimum Time.

Optimum Time urene kommer i en lang række farver, og er det perfekte ur til sejlsport. Sejlerur fra Optimum Time er nemme at betjene for både børn og voksne, og så kan du sætte det hvor du vil – bommen, masten eller på overarmen.

Optimum Time har en lang batteritid og en hylende lyd på vandet. For børn, optimistsejlere og nybegyndere er det samtidig nemt at betjene via de få knapper, det er designet med. Det store display gør det nemt at betjene, og det er klart en fordel. 

Optimum Time er stiftet i 1996 i England. I rigtig mange år kunne du kun købe uret i den skriggule farve, men i dag er paletten udvidet til en ny række smarte farver.

 

Ronstan sejlerure

Blandt disse mærker ses blandt andet Ronstan, som er kendt for at lave blandt de bedste sejlerure på markedet. De anerkendte ure fra Ronstan er kendt for at være slidstærke, have god funktionalitet og et design, som både er flot at se på, men også særdeles brugervenligt.

Sejlerur fra Ronstan er velkendte og gennemtestet i det maritime miljø. Siden 1953 har Ronstan fremstillet ure til sejlsport, hvor kvalitet, design og funktionalitet kun er gået fremad.

I dag er sejlerurene fra Ronstan faktisk blevet så fede, at de både kan bruges som ægte starture i en kapsejlads, men bestemt også som et pænt og regulært hverdagsur – og det er altså fedt. 

Ronstan er kendt for det høje vandtryk og de mange unikke funktioner. Læg dertil ekstrem høj kvalitet og en lang historie inden for sejlsporten. Her får du et af de bedste sejlerure på markedet til en fornuftig pris.

 

Garmin sejlerure

Garmin er en af de mest kendte mærker, når det gælder ure til sport, men også hverdag. Måske tror du kun, at Garmin fremstiller ure til løb, cykling og anden sport, men de laver faktisk også fantastiske ure til sejlsport.

Garmin har i deres sejlerur formået at kombinere oplevelse af et smartwatch med massere af overblik samt alle de funktioner, du nu engang kunne drømme om. Med et Garmin sejlerur kan du bl.a. få fortalt om tidevandet, pulsmåling, men også emails – det sidste har du måske ikke brug for, hvis du er midt i en sejlads.

 

Hvilket er det bedste sejlerur?

Som tidligere nævnt findes de med en lang række funktioner. Udover alle disse funktioner er sejlerur selvfølgelig også vandtætte, nemme at indstille i og til vejrforholdene, og det er en væsentlig fordel, når du befinder dig på vandet og gør klar til sejlads.

Størstedelen af sejlerur har et større display, der giver brugervenlighed, nem synlighed, når du er presset samt et par enkelte knapper, som er nemme at navigere mellem.

 

Køb de bedste sejlerure til gode priser hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et sortiment af gode sejlerur med og uden GPS, som du kan tage med på din næste sejlads, uanset om det er jolle, 49’er, windsurfing eller anden sejlsport.

Vi forhandler kendte modeller fra bl.a. Ronstan og Optimum Time, der indeholder alle funktioner, du har brug for på vandet. Har du spørgsmål til dit kommende sejlerur, sidder vi klar til at vejlede dig, så du får det ur, der passer bedst til dig.