Sejlerur

På denne side finder du alle vores sejlerure til sejlads, hvad enten det er jolle, matchracer eller windsurfing. Rul ned, og se alle sejlerure.

Viser alle 7 resultater

 • ronstan-sejlerur

  Ronstan Clear Startur startur

  1.199,00 kr.
 • Ronstan-sejlerur

  Ronstan RF4054A Clear start sejlerur 40mm – sort

  849,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS310 SEJLERUR – HVID

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS311 SEJLERUR – SORT/RØD

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS314 SEJLERUR – BLÅ

  999,00 kr.
 • OPTIMUMTIME-OS310-SEJLERUR

  OPTIMUMTIME OS315 SEJLERUR – GUL

  999,00 kr.
 • ronstan-sejlerur-RF4055A

  RONSTAN RF4055A SEJLERUR 50MM – SORT

  849,00 kr.

Hvad er et sejlerur? 

Et sejlerur har en række velkendte funktioner so beskyttes i sejlsporten. Det er blandt andet nedtælling fra 5, 3 og ned til 1 minut indtil starten går. Windsurerne har sejleruret siddene på overarmen, mens mange jollesejlere har det siddende på masten. Sejlerur fortæller konstant, hvor langt vi er i sejladsen, men lyden bipper derud af. 

Jamen er et sejlerur ikke bare et almindeligt ur? Ikke helt, dog er der ting som går igen, men en sejlerur i dag er spækket med funktioner til aktiv sejlsport. Det er ene funktioner som du aldrig møder i det digitale ur som du kender fra den lokale butik. Det er der intet i vejen med, men et sejlerur er en ting for sig selv. 

 

Hvorfor skal jeg købe et sejlerur? 

Det er ingen hemmelighed. Sejlerure er forbeholdt sejlsport og sejlere med et behov. Et sejlerur kan selvfølgelig vise tiden, det er vandtæt og har alle de funktioner en almindeligt ur har, men men men udover at dække et alment hverdagsbehov har sejleruet en lang række funktioner til sejlsport. 

Sejler du optimistjolle, windsurfer eller noget helt tredje, så vil du ikke komme uden om behovet for et sejlerur. Sejleruret kan hjælpe dig med at time starten på en kapsejlads og har udover det en lang række funktioner som kun bruges i sejlsport. Et sejlerur er derfor en nødvendighed til sejlsport. 

 

Sejlerur mærker

Alle sejlerure er forskellige, men det skal nok siges, at der kun findes en få række brands som virkelig er dygtige til at udvikle de bedste ure til sejlsport. Det er blandt andet Ronstan sejlerur, som er kendt for deres slidstyrke, funktionalitet og designs som efterhånden er blevet rigtig gode. 

Optimumtum time er nok det mest velkendte sejlerur i Skandinavien. Prisen er til at betale og kvaliteten er rigtig god. Alle jolle og optimistsejlere kender de gule sejlerure fra Optimumtum og det er i bund og grund en sikker vinder. Med dette sejlerur går du aldrig galt i byen. 

 

Ronstan sejlerur 

Sejlerure fra Ronstan er velkendte og gennemtestet i det maritime miljø. Siden 1953 har Ronstan fremstillet ure til sejlsport, kvalitet, design og funktionalitet er kun gået frem af. 

I dag er sejlerurene fra Ronstan faktisk blevet så fede, at de både kan bruges som ægte starture i en kapsejlads, men bestemt også som et pænt og regulært hverdagsur og det er altså fedt. 

Ronstan er kendt for det høje vandtryk og de mange unikke funktioner. Læg dertil ekstrem høj kvalitet og en lang historie indenfor sejlsport. Her får du nogle af de fedeste sejlerure til fortsat fornuftige priser. 

 

Optimumtime sejlerur 

Har du set en jollesejlads, været på sylt til et windsurf stævne eller bare gået rundt i det lokale sejlsportscenter. Langt de fleste sejlere i dag benytter sejlerurene fra Optimumtime og det er der god grund til.

Optimumtime sejler urene kommer i en lang række farver og er det perfekte ur til sejlsport. Det tæller ned fra 5, 3 og 1 minut og glipper ud starten kan du hurtigt synkronisere uret. Optimumtime sejleruret er altså nemt at betjene for både sejler børn og voksne. Sæt det på bom/mast eller udnyt mulighed for at have det siddende på overarmen. 

Optimumtime har en lang batteritid og en lang hylde lyd på vandet. For børn, optimistsejlere og nybegyndere er det samtidigt nemt at betjene via de få knapper. Det store display gør det nemt, at betjene og det er klart en fordel. 

Optimumtime er stiftet i 1996 i England. I rigtig mange år kunne man kun købe uret i den skrig gule farve, men i dag er paletten udvidet til en ny række smarte farver. Faktisk fremstiller Optimumtime ikke kun sejlerure, men urene er også velkendte indenfor ridesport. 

 

Garmin sejler ur 

Garmin er nok af de mest kendte mærker indenfor ure til hverdag og fest. Men faktisk fremstiller Garmin også sejlerure og det er sejlerure som formår at kombinere smartwatch oplevelsen med massere af overblik og alle de funktioner du endnu engang kunne drømme om. De sidste nye sejlerure fra Garmin fortæller om tidevand, pulsmåling og e mails.

 

Det bedste sejlerur 

Som nævnt tidligere i indlægget findes sejlerure med en lang række funktioner til sejlsport. Udover alle disse funktioner er sejleruret selvfølgelig også vandtæt, det er nemt at indstille i vejrforhold og det er altså en væsentlig ting når du er på vandet. Typisk har de fleste sejlerure et stort display og nogle enkelte knapper som kan hjælpe dig i din sejlads. 

Der findes i dag ikke en masse mærker i sejlerure, men der findes nogle få som er absolut førende inden for tid og sejlsport.