Little Skate Rats

Little Skate Rats er et tysk mærke, der laver skateboards, beskyttelsesudstyr og skatetøj til børn. De fokuserer i høj grad på, at producere skateboards til børn samt det tilhørende udstyr. Her på siden finder du hele vores sortiment fra Little Skate Rats!

Viser et enkelt resultat

  • little-skate-rats-longboard-børn

    Little Skate Rats Longboard Komplet – 8.75″

    999,00 kr.

Little Skate Rats er et skatemærke fra Tyskland, der i høj grad producerer på at designe og fremstille skateboards til børn. Men heldigvis stopper de ikke der, får du finder også et stort udvalg af skatetøj, skaterhjelme til børn samt tilhørende beskyttelsesudstyr som knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere – alt sammen til børn.

 

Little Skate Rats – Donerer mindst 1% af omsætning!

Hos Little Skate Rats har de besluttet sig for, at de donerer mindst 1% af ders årlige omsætning til den almennyttige fond, Wilderness International, som blandt andet kæmper for at bevare regnskoven på Canadas vestkyst.

Dette skyldes, at deres skateboards er produceret i seks lag af canadisk krydslamineret og presset ahorntræ. Lagene gør, at deres skateboard decks både er stabile og fleksible, men brugen af ahorntræ er samtidig afgørende for høj kvalitet – og derfor vil de også gerne hjælpe med at passe på regnskoven.

 

Find Little Skate Rats på SURFMORE.dk!

Hos os finder du et mindre sortiment af de populære skateboards til børn fra det tyske mærke, Little Skate Rats. Vi synes, at alle skal have muligheden for at komme på skateboard, også de mindste børn, og derfor har vi taget Little Skate Rats ind på shoppen.