Skaterhjelme til børn

Skaterhjelme til børn sikrer dit barn god komfort, beskyttelse og giver ekstra selvtillid, når I er afsted på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. Vores brede sortiment af skaterhjelme til børn inkluderer mange modeller med og uden MIPS fra anerkendte mærker samt cool farver. Rul ned på siden, og se hele vores sortiment!

En god skaterhjelm til børn bør være fast inventar, når dit barn skal ud og prøve kræfter med skating, uanset om det er på skateboard, inline rulleskøjter eller løbehjul. Skaterhjelme giver ikke kun beskyttelse mod stød og styrt, men tilføjer også stil til skaterlooket og giver dit barn ekstra selvtillid, når der skal øves tricks og hop.

 

Skaterhjelme til børn giver beskyttelse og stil

Er dit barn blevet bidt af skating eller har mod på at komme i gang med sporten, er det vigtigt, at I først og fremmest anskaffer en god skaterhjelm, som sidder godt, er justerbar og har rigeligt med beskyttelse.

Børn synes ofte at skating er mega fedt og falder hurtigt i, når det gælder skateboard, rulleskøjter og løbehjul, men mange bliver også ellevilde med skateboarding, og det forstår vi hos SURFMORE godt! Hvad vi også ved, er at beskyttelsesudstyret skal være i top – og gerne før, I går i gang med at kigge på inline rulleskøjter til børn.

Sikkerhed er afgørende, når der skates, og derfor bør dit barn ikke gå på kompromis med at finde den rette skaterhjelm. Vi ved samtidig godt, at det kan være ekstremt svært at finde den bedste model, som sidder godt på hovedet, har de rette egenskaber og også kommer til en retfærdig pris.

 

Beskyt dit barn med en skaterhjelm

Når du skal finde den bedste model, er der mange modeller at vælge mellem. Hos os finder du et bredt sortiment af skaterhjelme til børn fra anerkendte brands som skatemærket, Triple Eight, velkendte Stiga og flere til!

Fra STIGA finder du et stort udvalg af skaterhjelme til børn i forskellige farver og samtidig to forskellige modeller, nemlig Stiga Play hjelmen, men også STIGA Street Hjelm RS. Her får du cool design, flotte farver, justerbarhed og god beskyttelse!

Måske kender du allerede til skaterhjelmene fra Triple Eight, hvis du er inde i skateboarding. Her får du nemlig skaterhjelme til børn i verdensklasse – og ovenikøbet i super fede designs, masser af beskyttelse og endda modeller med den populære MIPS-teknologi. Her er Triple Eight Certified MIPS Skaterhjelm Børn og Triple Eight Lil 8 Skaterhjelm Børn to gode valg!

 

Komfort og åndbarhed i skaterhjelm til børn

Sikkerhed og beskyttelse i hjelmen er ekstremt vigtigt, men komfort og god åndbarhed er to andre faktorer, der også er værd at have in mente, når dit barn skal have en skaterhjelm! Uden disse to funktioner bliver det hurtigt hårdt og ubehageligt at skate, da det generer hovedet, og dit barn ingen luft får.

En god skaterhjelm til børn kommer med god og justerbar pasform samt åndbarhed, der gør, at dit barn kan have en fantastisk oplevelse på trick løbehjulet, børnerulleskøjter eller noget helt tredje som et skateboard til børn!

 

Køb skaterhjelme til børn på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi er vilde med alt, der har med skate at gøre og det er uanset om det er smarte løbehjul til børn, skateboards eller noget tredje! Vi ved dog også, at sikkerheden er ekstrem vigtig og derfor er det en førsteprioritet hos os.

Er du på jagt efter en ny skaterhjelm til dit barn og har spørgsmål til, hvad I skal vælge, sidder vi klar til at hjælpe dig.