Knæbeskyttere

Her på siden finder du alle vores knæbeskyttere. Vi forhandler knæbeskyttere fra anerkendte mærker som CORE og Triple Eight. Få styr på sikkerheden og beskyttelse til knæerne herunder.

Hvad er en knæbeskytter?

En knæbeskytter er med til at beskytte dine knæ mod asfalt og hårde overflader. Det er vigtigt, at du bruger knæbeskyttere, når du står på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. Knæbeskyttere spændes nemt omkring knæene og vejer nærmest ingenting. En knæbeskytter er fremstillet i en hård plast, som tager stød og hudafskrabninger fra knæene. Sørg derfor altid for at få et par knæbeskyttere på. Det vil spare dig for rigtig meget smerte og hudafskrabninger!

Du kan falde og slå dig uheldigt og det kan gøre rigtig ondt, hvis du falder uden brug af knæbeskyttere. Det er derfor en god huskeregel at få et par gode knæbeskyttere på knæene, som er med til at beskytte mod stød og hårde slag.

 

Hvorfor skal jeg bruge knæbeskyttere?

Det er vigtigt at få et par gode knæbeskyttere på knæene, når du skal stå på skateboard eller rulleskøjter. En knæbeskyttere kan spare dig for rigtig mange hudafskrabninger, hårde fald og blå ben. Vi anbefaler derfor altid at bruge knæbeskyttere, når du skal dyrke actionsport med hårdt underlag.

Måske er du nybegynder på rulleskøjter, løbehjul eller måske har du skatet i mange år. Et par knæbeskyttere bliver ved med at give mening, da de beskytter dine knæ og giver mod til dig i skateparken.

 

Knæbeskyttere til rulleskøjter og skate

Leder du efter knæbeskyttere til både rulleskøjter, skating og anden type actionsport, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et stort udvalg af beskyttelse til skating og selvfølgelig alle typer actionsport.

Måske leder du efter knæbeskyttere til rulleskøjter, som er nemme at tage på eller et par slidstærke knæbeskyttere til skateparken, når du skal give den fuld gas ned af ramperne. Vi har knæbeskyttere til mange forskellige behov og vi bestræber os på at have de bedste af de bedste produkter indenfor sikkerhed og tilbehør til skating.

 

Knæbeskyttere til børn

Sikkerhed til børn er vigtigt og især når det kommer til skating. Det er ingen hemmelighed at skating og rulleskøjteløb godt kan være farligt. Du kan slå dig hårdt og asfalten er altså ikke blødere bare fordi det er et barn. Sørg derfor for at få indkøbt et par gode knæbeskyttere til dit barn.

Knæbeskyttere findes til børn i mange forskellige former og designs. Nogle dækker hele knæene, mens andre blot er fremstillet i en smule stof som er med til at dække, beskytte og give komfort og mod i skateparken.

Knæbeskyttere findes i alverdens former og typer og derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for inden, at du skynder dig ud og køber de første og bedste knæbeskyttere til dit barn.

 

 Køb knæbeskyttere hos SURFMORE

Vi opdaterer løbende vores sortiment af beskyttelse og udstyr til skating, og har et stort fokus på sikkerhed. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til køb af knæbeskyttere, sidder vi klar til at hjælpe dig. Når du handler hos os, følger der naturligvis gode fordele med:

  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

 

Vi er passionerede omkring skate, surfing og ski, og gør vores bedste for at finde det produkt, som lige netop du har brug for.