Neopren handsker

Leder du efter et par neopren handsker til vinterbadning, paddleboarding eller andet vandsport? Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af produkter og mærker af neopren handsker. Du finder både vores eget brand, SURFMORE, men også andre anerkendte mærker, såsom Manera og Prolimit. 

Hvad er en neopren handske?

En neopren handske er magen til den handske som du kender fra dagligdagen. Forskelligen ligger i valg af materialet. Her er neopren materialet mere tæt, fint og varmer på en anden måde. Neopren isolere og skaber varme ved brug og derfor er det perfekt til sejlsport og aktiv vandsport.

Neopren handsken sidder tæt til hænderne og huden. Det er vigtigt da handsken kun giver effekt, når den sidder tæt omkring hænderne. Samtidigt er det vigtigt, da du har behov for at kunne have et solidt greb om din paddel eller pagaj, hvad enten du sidder i en kajak eller på et sup board.

En neopren handske skal ikke sidde løst og det samme skal en våddragt heller ikke. Neopren giver kun varme og komfort når det sidder tæt til huden.

 

Hvorfor bruge en neopren handske?

En neopren handske giver dig først og fremmest varme. Neopren handsken tilføjer et ekstra lag af neopren og det hjælper dig i høj grad med, at holde varmen på vandet. Samtidigt dækker neopren handsken også for vind, regn og slud – og det kan altså vise sig, at være en stor fordel for dig, som er aktiv på vandet.

En neopren handske er must-have om vinteren. Den er med til at forlænge den aktive tid på vandet og du skal ikke bekymre dig om at fryse. God neopren påklædning er essentielt ved vinterbadning, kajakture og paddleboarding gennem vinteren.

 

Neopren handsker til vinterbadning

Neopren handsker er populært til vinterbadning. Det er de da de øger isolering og varmen i fjorden og samtidigt undgår du, at få frosne fingre i det kolde vand.

Rigtig mange fortrækker derfor at bruge neopren handsker til vinterbadning eller havsvømning. Neopren handskerne er ofte mellem 1-2 mm tykke og hjælper at holde dig varm når du bevæger dig i vandet.

Kommer du afsted på sup board en vinterdag uden handsker vil du hurtigt opleve, hvor stor en forskel et par gode neopren handsker gør. De skaber varme og komfort. Faktisk er de svære at undvære til vandsport om vinteren.

Mange vinterbadere kan godt lide at have en smule varme i vandet. Rigtig mange fortrækker et par gode neopren badesko, da disse er med til at give varme og samtidigt beskytter de fødderne mod sten og skarpe genstande. Et par neopren badesko er derfor klart at fortrække, hvis du fristes til at bade på de danske strande.

Til vinterbadning er det en klar fordel at have et par tætsiddende neopren handsker, et par gode badesko og en blød poncho håndklæde til omklædning før og efter.

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af produkter til vinterbadning. Vi er lagerførende på en lang række produkter til vinterbadning og generelt badning året rundt.

 

Sko og handsker til vinterbadning

Som vinterbader er du formentlig vild med det kolde gys det giver, at være i det kolde vand. Det sætter endorfinerne fri og du kan nærmest blive helt høj, af at være i det kolde vand. Dog bør du overveje en række af neopren tilbehør, som kan være med til at holde dig varm mens du er i vandet.

Det er ingen hemmelighed at det selvfølgelig godt kan være en kold fornøjelse, at tage en dukkert i det kolde vand. Vinterbadning er sundt, men ikke for sarte sjæle!

Du bør altid vinterbade med andre og ikke alene. Det er vigtigt at du tager ud med andre, hvis der skulle ske noget.

 

Kajakhandsker

Kan du lide at ro kajak, så bør du også få styr på udstyret, hvis du ikke allerede har det. Kajak ture kræver god beklædning, varme og komfort. Det er vigtigt at du har styr på påklædningen når du er på kajakture, såvel at alt dit udstyr er i orden og tip top stand.

God beklædning er vigtig og derfor bør du også sørge for et par gode neopren handsker til din næste tur. Måske behøver du ikke neopren handsker om sommeren, men gennem efteråret og vinteren kan det være belejligt med neopren handsker. Samtidigt bruger mange en varm neopren hue på deres kajakture.

Det er fantastisk at komme ud i kajakken i efteråret og foråret. Dog kan det også være en kold fornøjelse på lige fod med vinterbadning. God neopren påklædning er derfor essentielt for aktiv vandsport om vinteren.

Se vores udvalg af neopren tilbehør til kajak og vinterbadning her.

 

Hos SURFMORE har vi alt i neopren tilbehør

Vi forsøger konstant at udvide vores sortiment med tilbehør indenfor aktiv vandsport. Det betyder at vi hele tiden får nye produkter fra spændende og innovative brands. Vores udvalg vokser konstant og det samme gør vores efterspørgsel på produkter. Leder du derfor efter spændende mærker, produkter eller størrelser, så tag endelig kontakt til os.

Hver vinter får vi alle vores vinterbade produkter på lager. Det er blandt andet ponchoer til omklædning, lækre og bløde neopren sko og selvfølgelig neopren handsker til kajakture, stand up paddel surfing og alt anden aktiv vandsport.