Neopren handsker

Leder du efter et par neopren handsker til kajak, paddleboard, svømning eller anden vandsport? Her på siden finder du alle vores neopren handsker i både 2, 3 og 5 mm.

Hvad er neopren handsker?

Neopren handsker er magen til den handske, som du kender fra dagligdagen. Forskelligen ligger i valg af materialet, hvor en neopren handske er lavet i neopren. Neopren sidder meget tæt til hænderne, isolerer og har en varmende effekt, så du kan holde varmen i vandet. Derfor er neopren handsker også oplagte til svømning i åbent hav, surfing, kajak og anden vandsport.

Neopren handsker sidder tæt til hænderne og huden og det er vigtigt, da handsken kun giver effekt, når den sidder tæt omkring hænderne. Gode neopren handsker giver dig også et solidt greb, så du kan holde om din SUP paddle eller pagaj, når du er på SUP board eller i kajakken.

 

Hvorfor bør jeg bruge neopren handsker?

Med et par gode neopren handsker får du først og fremmest varme til hænderne. Derudover dækker handskerne også for vind, regn og slud og det kan blive en stor fordel for dig, der er aktiv på vandet.

Svømmer, vinterbader, roer eller surfer du om vinteren, er neopren handsker et must have. De har nemlig en god, isolerende effekt og lader dig holde på varmen til hænder og fingre. Derfor er de også med til at forlænge din aktive tid på vandet, så du ikke begynder at fryse.

 

Neopren handsker til vinterbadning og svømning

Neopren handsker er blevet uhyre populære til svømning og vinterbadning, da de øger isoleringen og varmen, når du befinder dig på åbent vand og dermed undgår du også, at du får frosne fingre og hænder i det kolde vand.

Mange foretrækker at bruge neopren handsker, når de svømmer i åbent hav eller vinterbader og alt efter temperaturen, kan du vælge neopren handsker med den rette tykkelse, der passer til dit behov.

Du kan med fordel kombinere dine neopren badehandsker med et par neopren badesko, så du både har varme i hænder og fødder. Med et par sko beskytter du også dine fødder mod eventuelle skarpe genstande og sten på stranden.

 

Kan jeg bruge neopren handsker til kajak?

Kan du lide at ro kajak, så bør du også få styr på udstyret, hvis du ikke allerede har det. En tur i kajakken kræver god beklædning, varme og komfort. Det er derfor vigtigt, at du har det rigtige neopren med, som f.eks. en varm våddragt og neopren hætte til hovedet.

Et par gode neopren handsker til kajak er blot én blandt mange dele, som du bør bære.

 

Køb neopren handsker på SURFMORE.dk

Vi forsøger konstant at udvide vores sortiment med tilbehør inden for aktiv vandsport. Det betyder for dig, at vi hele tiden får nye produkter fra spændende og innovative brands. Vores udvalg vokser konstant, og det samme gør vores efterspørgsel på produkter. Leder du derfor efter spændende mærker, produkter eller størrelser, så tag endelig kontakt til os.

Har du fundet et par interessante neopren handsker, neopren sokker eller god badeponcho, sidder vi klar til at give dig vejledning, så du kan finde den model, der passer bedst til dig. Når du handler hos SURFMORE, får du desuden fri fragt ved køb over 599 kr, 100 dages returret og 1-3 dages levering.