Skateboard decks

Er du på udkig efter et cool skateboard deck? Her på siden finder du alle vores decks til skateboards i forskellige størrelser og farver samt fra anerkendte skateboarding mærker. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af skateboard decks.

Viser alle 2 resultater

Hvad er et skateboard deck?

Et skateboard deck er det mest essentielle, når du kigger på skateboards. Uden et skateboard deck er der intet skateboard, hvorfor den udgør kernen i dit skateboard og særligt ved komplette skateboards.

Skateboard decket er det centrale fundament og det stykke træ, du står på, når du skater. Når du først har fået styr på dit skateboard deck, kan du tilføje hjul, kuglelejer og andet udstyr, du har brug for. Skateboard decket er samtidig den del, der gør, at du kan udføre og øve tricks, hop, flips og andre manøvrer.

Fladen, træpladen eller skateboard deck som det oprindeligt hedder, fås i mange forskellige former og størrelser, så det kan tilpasses det enkelte komplette skateboard. Her bør du f.eks. være opmærksom på, om det er til et standard skateboard, skateboard til børn, mini skateboard eller andre typer.

Hvilket skateboard deck skal jeg vælge?

Vi ved, at det kan være ekstremt svært at finde det rette skateboard deck og i sidste ende fuldføre dit komplette skateboard, så du ender med det perfekte skateboard for dig.

Størrelse og bredde

Skateboard decks varierer i stor grad i både størrelse, bredde og selve formen. De er som oftest, stort set altid, målt i tommer. Hvilken størrelse og bredde du skal vælge dit nye skateboard deck i, afhænger af din kørestil og præferencer til, hvordan det skal være at stå på.

Vælger du smalle decks (7,5” – 8”) får du et deck, der er mere velegnet til at udføre tricks og hop, mens bredere decks (8” og over) giver høj stabilitet til at cruise rundt, men samtidig også køre ramper.

Form og konkave

Skateboard decks har mange forskellige former og konkave profiler. Med ordet, konkave, menes der den kurve, som decket har langs siderne. Både formen og konkaven på et skateboard påvirker, hvordan det reagerer, når du skater, men har også indflydelse på kontrollen. Det er derfor vigtigt, at du vælger en form og konkave, der passer til din kørestil på skateboard.

En eventuel lav konkave er fladere, mens en dybere konkave har en mere markant buet form. 

Materiale og konstruktion

Størstedelen af skateboard decks er fremstillet i syv lag ahorntræ, hvilket giver den perfekte balance mellem fleksibilitet og styrke. Du vil også opleve, at visse decks er fremstillet i bambus eller andre materialer, men den gængse og mest brugte er ahorntræ, da de både giver god holdbarhed og den rette respons, når du skater.

Udseende, grafik og design

Hvert skateboard deck er lavet med hver sin grafik, farver og design. Udseendet varierer betydeligt alt efter decket, du vælger. Det kan være alt fra farverige og spændende mønstre, men også logoer og alt andet mellem himmel og jord. 

Der er ingen grænser for den grafik, som trykkes på skateboard decks. Det vigtigste er, at du vælger et deck, du synes er flot.

Køb skateboard deck hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort og omfattende udvalg af skateboard decks, og vi har uden tvivl også et deck, der passer til din stil. Derudover tilbyder vi også størstedelen af andet skateboarding udstyr og boards, f.eks. surfskates, cruiserboards og alle de andre skateboards.

Vi har skateboard decks i mange størrelser og bredder, farver og designs og fra en lang række anerkendte mærker, når det gælder de fedeste skateboards og decks.